Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 izleyebilen varsa link atarmı öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Czentovic said: izleyebilen varsa link atarmı öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ben radyodan takıp edıorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 canlı yayın linki olan atsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ayhan attıaaa ayhan attııııaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aha ayhan (: gooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hell yeah! gösterelim onlara kime karşı oynadıklarını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kocaeli maçı gibi olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 türk hukuk sistemine iyi saydırıyorum=) her yer mahkeme kararıyla kapatılmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hayda yayın gitti? ligtvyi de mi kapattılar lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Güzel oldu bu gol De Sanctis i iyi ki almışız yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 maçı izleyemiom... mynetten takip ediom... şöle bişi var : mynet spor said: 36' Ceza alanı solunda Arda, önündeki Ayhan'a pasını çıkardı.. Ayhan'ın sol ayağıyla sert şutu İvesa'ya da çarptı ve ağlarla buluştu.. golmu oldu anlamadımki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 evet gol oldu. Ayhan karşı karşıya kaleciye vurdu ama şansa kaleciden sekip içeri girdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gol 34. dakkada oldu yazıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Adamlar yazıyı yazana kadar 2 dk geçmiştir :D Servete bak yavrum, golünü attı TS'ye forvetten hevesini aldı şimdi de sol kanat oynuyo asist yapacak muz orta açıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ulan servet nası bi ayısın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 servet uzaylı bikere :D bi insan hem adamı dövüp hem topu alıp hem ellerini kaldırıp hemde "bişi yapmadım" olaylarını aynı anda yapabilirmi? servet yapıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Servet'in elinde liste var, şu WoW'a yeni eklenen achievementler gibi, futbolculuk achievement listesi her maç yapabildiklerini yapıyo, check atıyo. Bi de Nonda'ya birisi futbolun yakartoptan farkını anlatsın, amacın kaleciyi vurmak değil topu kaleye sokmak olduğunu öğretsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bu ayhan fenerin aurellio'su gibi olursa , ben ondan korkuyorum. Adam bi sakatlanırsa patladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nefesi kuvvetli birisi varsa galatasarayı okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Linderoth - Topal iyileşene kadar sakatlanmasın yeter. Kadro tam olsa alternatifi çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 artı 18 http://img151.imageshack.us/my.php?image=6059592nj7.jpg lan bi koyamadım resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 koyma zaten, tanrılar o resmin görülmesini istemedikleri için engelliyorlar bilinçli olarak farkındaysan o ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oha çok tahrik oldum asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 senden kaynaklanmıyo o telekom izin vermiyodur resmin gösterilmesine yoksa interneti yasaklamaları gerekçek mahkemelerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar