Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ya sizce de bir pozisyonda 4 oyuncuya birden sarı kart vermesi biraz şahsi karar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ayhan haftaya yok ikinci sarıdan uçtu maç sonrası itirazdan. herşeyi geçtim çok iyi maç oldu mu oldu. hakem kararları vs hepsini koy kenara. maç güzelmiydi? bence şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 maç güzeldi ya yediğimiz 3. gol ofsayt kokuyo ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yemek falan vermişler. Konsantre dağıtmak için bunların hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Suleymano Youlaaaa :D adam parçaladı defansı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 4 sarı kart gerekmiyor 2 maç art arda gören futbolcu bir maç ceza alır. Yani nerdeyse GS de haftaya her sarı kart gören birdahaki maça yok. Yahu Bu tarz itirazlar nerdeyse her hafta en az 2-3 maçta oluyor.Ne zaman bi penaltı vs karar çıksa hakemin etrafını sararlar sen buna prim tanır kasıtlı uzatırsan olayları sonra da çıkarırsın 5 tane sarı kart gayet doğal. Aynı hakemi Fenerbahçe maçına da verirler yakında oturur izleriz merak edenle kaç kere itiraz pozisyonu olur kaç tanesine sarı kart gösterilir görürüz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Disappear said: wishmaster eger bu macta sari kart gorenlerin arasinda sari kart sayisi 3 e cikan varsa ve haftayada gorurse fener macinda yalan olur. eskidendi o 2 mac ard arda sari gorursen ceza olayi. o yuzden komik yani boyle iddalarda bulunmak. Bu kural dediğin gibi değiştiyse ben yanlış yorum yapmışım kusura bakmayın ama benim bildiğim cezalı durumuna düşüyor. edit:evet şimdi baktım kural öyleymiş biz biraz eskilerde kalmışız fail olmuş kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tebrikler federasyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 edit: aynı mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 daha fner macına kadar 2 mac daha oynucaz kupa ve antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ne ilginç bir hafta oldu :D bu sonuçlardan en karlı çıkan heralde fenerbahce oldu :D maç bitince izleyenlerden bazı fenerli ve beşiktaşlılar sanki takımları şampiyon olmuş gibi sevindiler ahahaha maça gelirsek zaten ilk yarı sahada hiç yoktuk 1 puan çıkarsaydık bile iyi olcaktı ama olmadı işte birde bu skibbe neden kewell ı çıkartıp yerine mehmet güveni aldı hayla anlamış değilim aydın sakatmı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hakeme ragmen 4 tane... tebrikler es-es... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 BulletRide said: @aktifbilmemne Sen şimdi kalibrasyon yaparken nasıl bir psikanaliz yaptın?İnsan sarrafı mısın? 4 4 4 4 4 Es es Yazan bir adama nasıl bir dilek de bulunulabilir? 4 4 4 Metalist yazmam gerek sanırım,seviyem artar belki ne dersin? 4 4 4 4 4 Es es yazan ben değilim. Ayrıca GSninlig maçında yenilmesi benim tuttuğum takım açısından anlamlı, ama sen takımınla hiç alakasız bi maçta BJK yenildi diye seviniyosan, anlarım ki "biz ikinci büyüğüz, siz üçüncü büyüksünüz" lafına sen bile inanmıyosun, yoksa neden bişeyleri kanıtlamaya çalışasın ki metalist yenilgimizle. Bi anda yaparım karakter tahlilini öyle.. Bu arada hakem kötü maç yönetmiş. Ama elle gol attıklarını GSliler bile biliyoken (Baros başta sevinmiyo bile) Eskişehir'in golünde bu kadar ağlamaları komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Helcaraxe said: Suleymano Youlaaaa :D adam parçaladı defansı valla özellikler ilk golde alay etmiş, aynısını bize de yapar bu adam korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bana baros un golünde sanki elinde değmiyormuş gibi geldi elinin hemen üstünden geçiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3. golü hakeme rağmen ofsaytla atan es es... evet. :) Smoke said: hakeme ragmen 4 tane... tebrikler es-es... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yediğimiz 3. gol ofsayt izleidm şimdi bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 neyse ya bitti gitti yenildik işte hani 1-0 2-1 fln yenilsek neyse de 4-2 yenilmişiz hehe=) haftaya toparlar umarım takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Evet çok da sorun değil yani hem puan farkı açılmasın yarın öbür gün bi maçta bu sarıların kırmızılı versiyonunu görürüz falan maazallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aktiftablet said: Helcaraxe said: Suleymano Youlaaaa :D adam parçaladı defansı valla özellikler ilk golde alay etmiş, aynısını bize de yapar bu adam korkuyorum. ahaha yapıcak zaten edu ve lugano yu maymuna çevircek youlaaa :D bizimde işimiz zor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 baros un golü gol değil, gs nin de yediği 3. gol gol değil. muhtemelen iki gol de verilmese, gs eskişehir i yenerdi ama verildi işte. galatasaraylıların 2. golden sonra ağlamaasını anlamadım, hele ümit karan çok yüzsüz. abicim top senden sekiyo farketmiyor musun ? bi de ondan değil de youla dan sekse dahi youla ofsayt pozisyonunda değil. sarı kartların da hepsi doğru bence, ve gs lilerin hakem hakkında ağlamaya pek hakkı yok. ha bi tek maçın sonlarına doğru (sanırım 3-2 yken) baros un koşarak bi admı geçişi, ve o adamın başarısız kalan tekme girişimi var, sarı kart verilebilirdi. tuttursaydı baros sakatlanıp sezonu kapatıp ingiltereye giderdi öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 8 dakika uzatildi puan kapin diye, kapamadiniz :( Sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Helcaraxe said: aktiftablet said: Helcaraxe said: Suleymano Youlaaaa :D adam parçaladı defansı valla özellikler ilk golde alay etmiş, aynısını bize de yapar bu adam korkuyorum. ahaha yapıcak zaten edu ve lugano yu maymuna çevircek youlaaa :D bizimde işimiz zor valla fenerli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Masquerade said: 3. golü hakeme rağmen ofsaytla atan es es... evet. :) Smoke said: hakeme ragmen 4 tane... tebrikler es-es... sizin gol de yalan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar