Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bilen gören arkadaşlar :D Yardımcı olabilir mi acaba? 2 kişi 3 kişi grindlesek can sıkıntısından tavsiye edeceğiniz yerleri Tierlerine göre yazabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 warda grind yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 AoE grind nasıl yok ? Var canım eminim, wow daki gibi pala tankın aoe farmı gibi demek istemiyorum 2 kişi 1 healer 1 aoe damage veren 2 kisi rahat rahat aoe farm yapabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ayayekokocambo said: warda grind yok. +1 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 PQ'lar dışında pek alternatifiniz yok, max. 3 levelda bir spot değiştirmek zorunda olduğunuz için de 30 tane spot yazılması lazım, anlamsız olmuş dolayısıyla biraz konu. Kullandığınız spotta maviye düşen olduğu an terkedin işte, bi sonraki chaptera bakın, okçu/büyücülerden kaçının veya corner pull edebileceğiniz yerler arayın. Düzgün yer yoksa diğer pairinglerden bakın. Bir de 3 kişi verimsiz olur, spawn yeterince hızlı olamaz genelde, hadi spawn yetişse hemen stage atlar falan. Yapabilen bi class oynayıp tek yapmak veya biriniz healer olarak 2 kişi yapmak ideal genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3 kişi yapınca stage 2-3 de yapabiliyorsun, hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Turkce yazinca olmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dark elf pq 17,3 kişi için ideal,hatta tank bo ise 2 kişide yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Sorieno said: Turkce yazinca olmuyorsun.Türkçe yazınca ölüyor belki? Nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 valla rank 27 borc um heryerde grind yapabiliorm aoe 8-9 moba kadar gayet rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 solo yapamıyorsanız ve dakikada 11 mobdan az kesiyorsanız yapmayın, test ettim onayladım quest daha hızlı xp hour olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kgns said: Sorieno said: Turkce yazinca olmuyorsun.Türkçe yazınca ölüyor belki? Nerden biliyorsun? Bu salakca fikrinden oturu senin beyninin oldugunu gorebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 komik olan su ki, konu baslıgını görunce tamamen anladım. ne soruldu ne istenildi falan. ama sorieno'nun alakasız gelip "olmuyorsun" yazısını görünce ne oluyo ne olmuyo 2 saat anlamadım, sonra gelip arkadaş ölmüyorsun diye alıntılayınca anladım. demekki anlaşmak için farklı şeyler gerekiyomuş. bi de şu var ki, insanlar nası türkçe yazınca ölmüyolarsa, eminim sen de ingilizce okuyunca ölmeyeceksindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Sorieno, alakasız konuya ibibik bir cevap atıp, tepki alınca millete salak falan diye yorum yapıyorsun bi de, ciddi ego problemlerin var abi şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla. Hakaret, yersiz sataşma, kavga vb. seni yüceltmez, ancak alçaltır, Hayat 101. (Başkalarının gözünde diyorum tabi, kendi e-peen'ine katkısı olmasa uğraşmazsın böyle çocuksu triplerle.) Quote kullanacak düşünceliliği gösteremediğin için üstüme almamıştım da, yine de (aslında bütün topic için de geçerli olacak) bir açıklama yapayım; oyundaki terimlerle yazıp direk anlaşılmak varken, sırf Türkçe olsun diye "stage" yerine "aşama", "pairing" yerine "eşleşme" falan dememizi mi bekliyorsun? "Yüksek elf", "imparatorluk" gibi yazalım ırkları da? Oldu olacak plakaya kırmızı TR etiket de yapıştıralım? Heryere kavga arayarak girme, keskin sirke küpüne zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bu konuyu iki farkli topic'te tartistik ama meramimi iki yerde de anlatamadim. Pairing, PQ, stage gibi gayet kabul edilebilir terimler degil derdim, topic acip, Map, Spot gibi gayet ikamesi olan kelimeler kullanmakla ilgili derdim var. Ayrica her topic'e boyle bir atar yapma amaciyla girmiyorum, kendimce yanlis gordugum seyi elestirme gibi bir huyum -ve ozgurlugum- var, bunu yapiyorum. E-peen tartismasina girmiyorum bile, sacma oldugunu sen de yazarken biliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 said: Sorieno madem bu kadar takintilisin ingilizce kullanimina neden Turkce klavye yerine Ingilizce klavye kullaniyosun? Gereksiz dram yaratmaya calismaktan baska bisey degil bence yazdiklarin. ... demişler sana da, ben değilim diyen ama katılınası bi derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ben su an Ingilizce dilinde mi yaziyorum, yoksa Turkce karakterleri desteklemeyen bir browser kullandigim icin mi boyle bir durum hasil oluyor? Ingilizceyi simdi kullanabilirim: Irrelevant question is, irrelevant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Türkçe bir sitede sürekli ingilizce kullanılması (td) sitenin adı ozaman www.pathy .com olaydı LOL.(oyundaki mecburi ingilizce terimleri dışarda tutuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Türkçe karakterleri destekleyen bir klavye ve/veya browser edin o halde. İnsanlardan alışkanlık ve tercihlerinden feragat etmelerini istiyorsun ya, kendinle başla bu revizyona. Olmaz mı? Ben sana katılmıyor değilim bu arada, sadece kendini tekrarlaman ve bunu hoş olmayan bir üslupla yapman çıkarıyor bu sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Baggio, Turkce karakterleri desteklemeyen bir browser uzerinden yazi yaziyor olmak, normlari cok da bozan bir durum degil. Ve emin ol ben de bu durumdan hic memnun degilim, kendi blog'uma destan uzunlugunda yazi yazarken, msn'den herhangi birinin penceresini acip oraya yaziyor, sonra browser'a c/p'leyip dos Turkcesi goruyorum, ama farkli aliskanliklar var beni engelleyen, o yuzden katlanmak durumunda kaliyorum. Yani harita yerine map yazma isguzarligiyla, unicode sacmaligini bir tutmak, anlamsiz bir durum. Ikincisi, uslup konusu: Benzer bir tartismayi daha once de yasadik, ayni minvalde oldugunu dusunuyorum. Maalesef genel gecer bir tavir var. Bunu "ad-hominem" olarak adlandirdigim zaten millet bana "agdali cumleler kullanma layn" diyor, ama ben basitce, "hic bir fikir barindirmadan tartismaya mudahil olmak ve tartisma eksenini tartismaciya saldirmaktan ibaret olarak algilamak" diyeyim. "Turkce yazinca olmuyorsun" demek bir elestiridir. Hakli ya da haksiz bir elestiri olup olmadigi tartisilir. Ama bu elestiri karsisinda "BELKI OLUYO NE BILIYOSUN" gibi, masanin, tabagin, telefon ahizesinin kurmayacagi mantikla yaklasanlar olursa, "sen de Ingilizce okuyunca olmeyeceksin" gibi antin kuntin yaklasimlar gozlemlenirse, o uslup pek korunamiyor. Ha bak, sen duzgun, tutarli ve belirli bir fikirler barindirarak bir seyler soyluyorsun, ben de ayni sekilde cevap veriyorum. Demek ki sorun benim cevabimda degil, cevabima neden olan soruda. Bunu dusunmeni isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Sorieno said: BELKI OLUYO NE BILIYOSUN gibi, masanin, tabagin, telefon ahizesinin kurmayacagi mantik Baya güldüm ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sorieno iyi ki varsın. map'e laf ediosun da senin su her yazına sokuşturduğun latinceleri unutmuşum ben hehe. aa ama pardon ingilizce özenti ve kötü bi dil latince ise asil fln. hmmm baya doğal ve gerçek fikirlerini savunan bi insanmıssın gercekten.. ingilizce ozlu sozunu de unutmamışsın turkçe gonullusu ilan ediyorum seni. ayrıca kendi mantıgından başka hepsi sana komik kücük ve basit geldiği için sana fikirlerimden bahsetmekle akvaryumumdaki balıklarla turkiye'nin sorunlarını konuşmayı aynı kefeye koyuyorum. ve sürekli burdaki insanları salak, aptal, beyinsiz bulduğunu söyluyosun. o zaman napıyosun burda? yarın öbür gün bize baka baka kararmaktan da mı korkmuyosun? kendi üstün ve yukarı seviyende bi forum bulamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 alpg, ad-hominem bir hukuk terimidir, tavuk kadar genel kulturun olsa bilirdin zaten. Senin icin aciklama da yapmistim ama her zamanki gibi en iyi bildigin seyi yaparak, ad-hominem'in dibine vurmussun iste. Umarim seni bir gun Chicken Translate tabelasinin altinda done done erirken gormem. Sevgiler alpg'cim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ee turkcesini yazsan ölür müsün peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar