Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoE Grinding spots?

Rajinhear

Öne çıkan mesajlar

PQ'lar dışında pek alternatifiniz yok, max. 3 levelda bir spot değiştirmek zorunda olduğunuz için de 30 tane spot yazılması lazım, anlamsız olmuş dolayısıyla biraz konu.

Kullandığınız spotta maviye düşen olduğu an terkedin işte, bi sonraki chaptera bakın, okçu/büyücülerden kaçının veya corner pull edebileceğiniz yerler arayın. Düzgün yer yoksa diğer pairinglerden bakın.

Bir de 3 kişi verimsiz olur, spawn yeterince hızlı olamaz genelde, hadi spawn yetişse hemen stage atlar falan. Yapabilen bi class oynayıp tek yapmak veya biriniz healer olarak 2 kişi yapmak ideal genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

komik olan su ki,
konu baslıgını görunce tamamen anladım. ne soruldu ne istenildi falan.
ama sorieno'nun alakasız gelip "olmuyorsun" yazısını görünce ne oluyo ne olmuyo 2 saat anlamadım, sonra gelip arkadaş ölmüyorsun diye alıntılayınca anladım.
demekki anlaşmak için farklı şeyler gerekiyomuş.
bi de şu var ki, insanlar nası türkçe yazınca ölmüyolarsa, eminim sen de ingilizce okuyunca ölmeyeceksindir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno, alakasız konuya ibibik bir cevap atıp, tepki alınca millete salak falan diye yorum yapıyorsun bi de, ciddi ego problemlerin var abi şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla. Hakaret, yersiz sataşma, kavga vb. seni yüceltmez, ancak alçaltır, Hayat 101. (Başkalarının gözünde diyorum tabi, kendi e-peen'ine katkısı olmasa uğraşmazsın böyle çocuksu triplerle.)

Quote kullanacak düşünceliliği gösteremediğin için üstüme almamıştım da, yine de (aslında bütün topic için de geçerli olacak) bir açıklama yapayım; oyundaki terimlerle yazıp direk anlaşılmak varken, sırf Türkçe olsun diye "stage" yerine "aşama", "pairing" yerine "eşleşme" falan dememizi mi bekliyorsun? "Yüksek elf", "imparatorluk" gibi yazalım ırkları da? Oldu olacak plakaya kırmızı TR etiket de yapıştıralım?

Heryere kavga arayarak girme, keskin sirke küpüne zarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu iki farkli topic'te tartistik ama meramimi iki yerde de anlatamadim.

Pairing, PQ, stage gibi gayet kabul edilebilir terimler degil derdim, topic acip, Map, Spot gibi gayet ikamesi olan kelimeler kullanmakla ilgili derdim var. Ayrica her topic'e boyle bir atar yapma amaciyla girmiyorum, kendimce yanlis gordugum seyi elestirme gibi bir huyum -ve ozgurlugum- var, bunu yapiyorum. E-peen tartismasina girmiyorum bile, sacma oldugunu sen de yazarken biliyordun.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe karakterleri destekleyen bir klavye ve/veya browser edin o halde. İnsanlardan alışkanlık ve tercihlerinden feragat etmelerini istiyorsun ya, kendinle başla bu revizyona. Olmaz mı?

Ben sana katılmıyor değilim bu arada, sadece kendini tekrarlaman ve bunu hoş olmayan bir üslupla yapman çıkarıyor bu sorunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio,
Turkce karakterleri desteklemeyen bir browser uzerinden yazi yaziyor olmak, normlari cok da bozan bir durum degil. Ve emin ol ben de bu durumdan hic memnun degilim, kendi blog'uma destan uzunlugunda yazi yazarken, msn'den herhangi birinin penceresini acip oraya yaziyor, sonra browser'a c/p'leyip dos Turkcesi goruyorum, ama farkli aliskanliklar var beni engelleyen, o yuzden katlanmak durumunda kaliyorum. Yani harita yerine map yazma isguzarligiyla, unicode sacmaligini bir tutmak, anlamsiz bir durum.

Ikincisi, uslup konusu:

Benzer bir tartismayi daha once de yasadik, ayni minvalde oldugunu dusunuyorum. Maalesef genel gecer bir tavir var. Bunu "ad-hominem" olarak adlandirdigim zaten millet bana "agdali cumleler kullanma layn" diyor, ama ben basitce, "hic bir fikir barindirmadan tartismaya mudahil olmak ve tartisma eksenini tartismaciya saldirmaktan ibaret olarak algilamak" diyeyim.

"Turkce yazinca olmuyorsun" demek bir elestiridir. Hakli ya da haksiz bir elestiri olup olmadigi tartisilir. Ama bu elestiri karsisinda "BELKI OLUYO NE BILIYOSUN" gibi, masanin, tabagin, telefon ahizesinin kurmayacagi mantikla yaklasanlar olursa, "sen de Ingilizce okuyunca olmeyeceksin" gibi antin kuntin yaklasimlar gozlemlenirse, o uslup pek korunamiyor.

Ha bak, sen duzgun, tutarli ve belirli bir fikirler barindirarak bir seyler soyluyorsun, ben de ayni sekilde cevap veriyorum. Demek ki sorun benim cevabimda degil, cevabima neden olan soruda. Bunu dusunmeni isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

sorieno iyi ki varsın.
map'e laf ediosun da senin su her yazına sokuşturduğun latinceleri unutmuşum ben hehe. aa ama pardon ingilizce özenti ve kötü bi dil latince ise asil fln. hmmm

baya doğal ve gerçek fikirlerini savunan bi insanmıssın gercekten..
ingilizce ozlu sozunu de unutmamışsın turkçe gonullusu ilan ediyorum seni.
ayrıca kendi mantıgından başka hepsi sana komik kücük ve basit geldiği için sana fikirlerimden bahsetmekle akvaryumumdaki balıklarla turkiye'nin sorunlarını konuşmayı aynı kefeye koyuyorum.
ve sürekli burdaki insanları salak, aptal, beyinsiz bulduğunu söyluyosun. o zaman napıyosun burda? yarın öbür gün bize baka baka kararmaktan da mı korkmuyosun? kendi üstün ve yukarı seviyende bi forum bulamadın mı?
Sosyal ağlarda paylaş

alpg, ad-hominem bir hukuk terimidir, tavuk kadar genel kulturun olsa bilirdin zaten. Senin icin aciklama da yapmistim ama her zamanki gibi en iyi bildigin seyi yaparak, ad-hominem'in dibine vurmussun iste.

Umarim seni bir gun Chicken Translate tabelasinin altinda done done erirken gormem.

Sevgiler alpg'cim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...