toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bentley naapmış öyle. tsubasa golleri gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 tsubasa mı? biri beni mi çağırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Almunia yerine direk koysan daha iyi. En azindan direge carpanlar geri donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Slat said: Almunia yerine direk koysan daha iyi. En azindan direge carpanlar geri donuyor. 4 golün 3 nü resmen hediye etti. 2.gol neydi öyle ya. ilk gol zaten evlere şenlik. 3.golde top iyi yere gitti ama yine de cıkartabılırdı, filelere gittikten sonra oylesıne attı kendını. 4. golde direğe carpmasa zaten o ne yapar eder içeri alırdı onuda. 4.gol sonrası taraftarın sevinci mükemmeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 berbatov'un attığı çalıma +rep veriyorum ve bana atsaydı tekmeyi koyar saha dışına yatırırdım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 stoke bugun arsenali 2 0 yendi ama adamlar resmen futbol oynamadan kazandılar. acayip sert oynadılar ztn. bide 2 golde taçtan gelen toptan oldu. :D adamlar tacı ceza sahasına atıolar karambol oluo gol atıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 napsınlar yahu arsenale karşı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Manc untd hull city maçıda güzeldi 4-1 e kadar taşıdı manchaster Hull city 4-3 yaptı ama artık gücü yetmedi Chelsea 5-2 yendi Anelka 3 gol attı. Hoffeneim yine formunda 4-1 yendi liverpool bitirdi bizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ULAAAAAAAAAAAAAAANNN TOTTENHAM YENDİ SÜPRİZ KUPON TUTTU HAHAHAYYY ehehehehe ne güzel akşam bu ya dim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 redknapp spurs'un sorununu cozmus gibi gorunuyo, helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Güzel oynadı spurs izledim 90dk son dakika da pavluchenko attı zaten arsenal maçında sinyal vermişlerdi aslında ama dedim liverpool arsenal değil affetmez. Daha 4.dakika da gol geldi. Sevinedururken bitirdi bizi redknapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ah be yavv atletico bilbao da önde onu da bilmişim twente de ajaxı yense tam evlere şenlik olacaktı neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Çok çılgın kupon yaptım hepsi tuttu bi liverpool yenilmeseydi 600 e yakın para alıcaktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 GELİYORUZ!!!!!!!!!!!!! Liverpool'u da yendik lalalallalalay o değilde liverpool'un 3 topu direkten dönmüş ve üstüne milyon gol kaçırmışlar ahah benm kuponlar valencia dan filan yattı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 54' Anorthosis 3 - 2 Inter Milan neler oluyor hayatta !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Hehe Inter 1-0 öndeyken internette Anorthosis'e 1 e 35 fln veriyodu.. Panathinaikos önde,atletico önde Roma üçledi çelsiyi Fena maçlar dönüyo bugun cl'de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 feci yattık kuponlardan =) en son canlıdan liverpool maçına 1.5 gol altı bastım 1.60 veriyordu. parayı kurtarıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Liverpool - madrid maçı muhteşem madrid öyle bi kapandı ki açana helal olsun. Kalecileri müthiş 19 yaşında öte yandan ertem şener şovda var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Maç satışı 101 dersi verdi hakem. O penaltıysa ben şu anda bişey yazmıyorum şizofrenim. Zira şizofren olmak lazım öyle bi penaltı vermek için. Hani kambura yatma durumu da yok bariz Gerrard faul yapıyo eğer ki bir faul varsa. Ayıp, yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Cidden yazık oldu öyle saçma penaltı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bLackcha0s said: Liverpool - madrid maçı muhteşem madrid öyle bi kapandı ki açana helal olsun. Kalecileri müthiş 19 yaşında öte yandan ertem şener şovda var =) 1-1 bitti 94 penalti gerrard atti +4 sari kart cikti golden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bLackcha0s said: feci yattık kuponlardan =) en son canlıdan liverpool maçına 1.5 gol altı bastım 1.60 veriyordu. parayı kurtarıcazoff şimdiki psikoloji fenadır yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sorma deli gibi küfrediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Para her zaman kasada kalır. Öyle böyle yatmadım nice kupon yapmıştım of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 O hakeme bi daha maç vermesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar