Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 4-2. ha gayret oğlum ha gayret :P 5 dakka uzatma rica ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hadi lan. atarsın bursa sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 manyka mısınız abi kazansın fb işte aragonesle devam yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yuru be deivid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 adamim atti be. deivid, 5-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 maksat action olsun :P a 5-2 olmş la deived gol attı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 deivid duzeldi mi ? hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eet vederson da düzeldiydi ikisi aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 taraftar yönetimi affetti tamam. durmak yok, boyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 5 tane atınca taraftarda kanıyo hemen asjdas arsenla maçının öcünü aldı sanki 5 atıp 2 yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aragones arsenal macindan sonra gider buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 gs fb ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 9 kasım olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 9 kasım , 9-0 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 pf. arsenaldan 20 yiyince ertesi haftaya moralleri düzelir. - moralle de çıkmıcaklar önümüze. bişi olsa bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 maçı izlemedim, golleri de görmedim daha. ama deivid'in gol atmış olmasını geçtim, oynamasına bile inanılmaz sevindim. daha 1 ay falan sonra oynar diye bekliyordum, süper oldu bu. bir de selçuk kırmızı kart görmüş, off süper ya, en az bir hafta selçuk şahin'siz geçicek, negzel :D edit falan : maçın özet görüntüleri kaç dakika sonra yayınlanır ? golleri merak ettim baya. bi de josico nasıl oynadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Arsenal bize deplasmanda yaptı 5-2 ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu arada selçuk'a laf etmişsinde adam cok ii oynadı bu maçta. bu arada kimse taraftarın yonetimi yada aragonesi affettiğini solemedi. sadece biraz morallendik en azından. taraftar takıma destek werdi yonetime yada aragonese deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bir lig maçında iyi oynadı alt tarafı, onda da gitti haftaya cezalı duruma düşürdü kendini. "Çok oynadım baplar haftaya da siz kasın artık" der gibi resmen. En sevmediğim adamlar haline geldi Selçuk-Edu-Volkan artık, ilk 11'den en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 geçen seneki maçlara bakıyordum avrupada paso deivid deivid deivid şeklinde goller, bugun baktım yedekten girmiş gol atmış, tam olarak hazır oynasa iyi olucak kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 selçuk'un ayağı kopsa böyle trafik kazasında falan.. "iyi olmuş, kurtulduk." diyebilecek seviyeye ulaştım ben. gitsin yani.. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 maçtan sonra ntv de canlı yayında şekip ile koçun açıklamalarını dinledim de, türkiyede spor yöneticisi yetiştiren bir okulun açılması gerektiğine bir kez daha inandım. geçenlerde ntv de buna benzer bir eğitimin olması gerektiğini söylüyordu yorumcu. koç düzgün ve mantıklı konuştu. şl için uefa şansımız var, lig içinde 7 puan fark var kapatmaya çalışacaz dedi ama şekip hakemden girdi mhk dan çıktı, düdükten üfledi kartları yaladı. birazda kendinizi eleştirin be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 volkan gökhan edu lugano carlos deived alex emre(tümer) josico uğur(wederson) semih(guiza) takım artık tam kadro gs maçına hazır neler olup biteceğini artık kimse bilemez. ayriyeten inş selçuk sakatlanır futbolu bırakmak zorunda kalır limon bile satamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 çift forvet oynarsa josico yu mu kesicek? çift forvet gider aragones diye düşünüyorum... tek forvet giderse semihi keser bence ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu benim istediğim kadro demeye çalıştığım şey takım şuan eksiksiz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar