Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe-Bursaspor (25.10.2008)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçı izlemedim, golleri de görmedim daha. ama deivid'in gol atmış olmasını geçtim, oynamasına bile inanılmaz sevindim. daha 1 ay falan sonra oynar diye bekliyordum, süper oldu bu.

bir de selçuk kırmızı kart görmüş, off süper ya, en az bir hafta selçuk şahin'siz geçicek, negzel :D

edit falan :
maçın özet görüntüleri kaç dakika sonra yayınlanır ? golleri merak ettim baya.

bi de josico nasıl oynadı ?
Mesaj tarihi:
bu arada selçuk'a laf etmişsinde adam cok ii oynadı bu maçta. bu arada kimse taraftarın yonetimi yada aragonesi affettiğini solemedi. sadece biraz morallendik en azından. taraftar takıma destek werdi yonetime yada aragonese deil.
Mesaj tarihi:
Bir lig maçında iyi oynadı alt tarafı, onda da gitti haftaya cezalı duruma düşürdü kendini. "Çok oynadım baplar haftaya da siz kasın artık" der gibi resmen. En sevmediğim adamlar haline geldi Selçuk-Edu-Volkan artık, ilk 11'den en azından.
Mesaj tarihi:
geçen seneki maçlara bakıyordum avrupada paso deivid deivid deivid şeklinde goller, bugun baktım yedekten girmiş gol atmış, tam olarak hazır oynasa iyi olucak kısa zamanda.
Mesaj tarihi:
maçtan sonra ntv de canlı yayında şekip ile koçun açıklamalarını dinledim de, türkiyede spor yöneticisi yetiştiren bir okulun açılması gerektiğine bir kez daha inandım. geçenlerde ntv de buna benzer bir eğitimin olması gerektiğini söylüyordu yorumcu.

koç düzgün ve mantıklı konuştu. şl için uefa şansımız var, lig içinde 7 puan fark var kapatmaya çalışacaz dedi ama şekip hakemden girdi mhk dan çıktı, düdükten üfledi kartları yaladı. birazda kendinizi eleştirin be adam.
Mesaj tarihi:

volkan

gökhan edu lugano carlos
deived alex emre(tümer) josico uğur(wederson)
semih(guiza)

takım artık tam kadro gs maçına hazır neler olup biteceğini artık kimse bilemez.
ayriyeten inş selçuk sakatlanır futbolu bırakmak zorunda kalır limon bile satamaz.
  • Yeni Oluştur...