Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Meraba 2 hafta önce bıraktığımda hiç bi sorun yoktu fakat şimdi abuk subuk bi kitlenme sorunu var bilgisayarda. PSU da bi sorun yok, ısınma sorunu da yok 50 derece oluyor en fazla cpu ve gpu. Herhangi bir oyunu açınca 1 ila 30 dakika arasında öyle kitleniyor bilgisayar. Onu geçtim ara sıra BIOS da da kitleniyor öyle reset atınca düzeliyor. Aynı şekilde hoperlörleri bilgisayara bağlarken de bazen kitlenme oluyor yani sorun ses kartından olabilir, ama son bıraktığımda bi sorun yoktu dediğim gibi. TŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ses kartı değil de prizde bi mallık olabilir. başka bi yerde elektriğe takıp denesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ekran karti temassizlik yapiyor olabilir. ac bi oku ufle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ahhaah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sadece oyun oynarken ve opörlör bağlarken oluyor ama yoksa bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sen bi dediğimi dene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Deniyim ama aylardır kullanıyodum ki o prizi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bişey olmuştur ne bilim su girmiştir falan mesela dışardan. veya elektrik tesisatıyla uğraşan oldu mu yakın zamanda? tabii ille de böle olacak diye bişey yok, psuya da bişeyler olmuş olabilir. sakat durumlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 psu'da sorun bence. 1 aya dahada kötü olur sorun sonra anlarsın PSu cacık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 psuda sorun varken 1 ay kullanırsa aletin azına da eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Anakartının driveri güncelle yeni chipset programını yükle.. M3A kullanıyorsan var o kitlenme sorunu güncelleme ile düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Format attım olmadı priz değiştirdim olmadı =( yeni almıştım ya psu yu bi daha 150 dolar para öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu arada bişey var. biosta bile takılıyo demişsin ya, nerede takılıyo? diskleri görürken mi, ram sayarken mi, hepsinden önce ekran kartını gösterirken mi, işlemci yoklarken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Belli bi yerde değil bazen hiç açılmıyor bazen verifying data bıdı bıdı derken takılıyor bazen windows açılırken takılıyor psu ile hoperlörün bi ilgisi var mıdır ki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 anakart yattara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sonunda açabiliyorum ama windows u! Açınca da oyun açmadıkça kitlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ekmek said: Belli bi yerde değil bazen hiç açılmıyor bazen verifying data bıdı bıdı derken takılıyor bazen windows açılırken takılıyor psu ile hoperlörün bi ilgisi var mıdır ki =( o hoparlör takma olayı sırasında takılması ciddi bi elektrik sorunu demek, bi ara ram midir diye düşündüm ben ama... imkanın varsa başka psu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Elektrik sorunu sigortadan felan kaynaklanıyor olamaz heralde? PSU değişcek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 valla hiç belli olmaz. halen nedeni açık değil bence senin sorununun. ama başka bi psu dene, deneyebiliyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Driverlarını update le.Ben 6 ay bilgisayarımı almadığımda film açınca oyun oynayınca falan kilitleniyordu.Sürücümü güncelledim bitti sorun.(sürücü güncellemek driver updatelemek)(hatta updatelemek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yok deneyemiyorum =( grafik kartının driverını değiştirdim ses kartı için bulamıyorum fakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 abicim biosta bile takılan ve hoparlör takılırken kilitlenen pcde ne driver'ı ne alaka? hayır, driver sorunundan olan kilitlenmeler var o ayrı, bu ayrı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sorun anakartta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu arada aklıma gelmiş iken.. Tüm usb kullanan aletleri çıkarıp açarmısın bilgisayarı.. Usb Portlarında sorun oldugunda kitlenmeler yaşanabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ahah USB printer falan gibi bişeyler varsa feci şeyler olabilir bak doğru :D öyle kablo ucunu kasaya değdirince cozur cozur kıvılcım saçan bilgisayarlarla karşılaştım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar