Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitlenme sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Meraba
2 hafta önce bıraktığımda hiç bi sorun yoktu fakat şimdi abuk subuk bi kitlenme sorunu var bilgisayarda.
PSU da bi sorun yok, ısınma sorunu da yok 50 derece oluyor en fazla cpu ve gpu.
Herhangi bir oyunu açınca 1 ila 30 dakika arasında öyle kitleniyor bilgisayar.
Onu geçtim ara sıra BIOS da da kitleniyor öyle reset atınca düzeliyor.
Aynı şekilde hoperlörleri bilgisayara bağlarken de bazen kitlenme oluyor yani sorun ses kartından olabilir, ama son bıraktığımda bi sorun yoktu dediğim gibi.
TŞK
Mesaj tarihi:
bişey olmuştur ne bilim su girmiştir falan mesela dışardan. veya elektrik tesisatıyla uğraşan oldu mu yakın zamanda? tabii ille de böle olacak diye bişey yok, psuya da bişeyler olmuş olabilir. sakat durumlar :)
Mesaj tarihi:
bu arada bişey var. biosta bile takılıyo demişsin ya, nerede takılıyo? diskleri görürken mi, ram sayarken mi, hepsinden önce ekran kartını gösterirken mi, işlemci yoklarken mi?
Mesaj tarihi:
Belli bi yerde değil bazen hiç açılmıyor bazen verifying data bıdı bıdı derken takılıyor
bazen windows açılırken takılıyor
psu ile hoperlörün bi ilgisi var mıdır ki =(
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Belli bi yerde değil bazen hiç açılmıyor bazen verifying data bıdı bıdı derken takılıyor
bazen windows açılırken takılıyor
psu ile hoperlörün bi ilgisi var mıdır ki =(

o hoparlör takma olayı sırasında takılması ciddi bi elektrik sorunu demek, bi ara ram midir diye düşündüm ben ama... imkanın varsa başka psu dene.
Mesaj tarihi:
Driverlarını update le.Ben 6 ay bilgisayarımı almadığımda film açınca oyun oynayınca falan kilitleniyordu.Sürücümü güncelledim bitti sorun.(sürücü güncellemek driver updatelemek)(hatta updatelemek)
Mesaj tarihi:
ahah USB printer falan gibi bişeyler varsa feci şeyler olabilir bak doğru :D öyle kablo ucunu kasaya değdirince cozur cozur kıvılcım saçan bilgisayarlarla karşılaştım daha önce.
  • Yeni Oluştur...