Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Oyun scenariolardan ibaret değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 evet oyun grup pvp üzerine kurulu, 1vs1 önemli olsa WP & DoK > * olurdu. ama öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 teke tek yapmasanda senaryoda 1 tane witch hunter gelip kek gibi oldumu ona cok mutlu olmuyosun oyunda teke deil ama 1 vs 2 veya 2 vs 3 gibi cok kaliyosun o durumdada ekmek oldumu cok zevkli gelmio support support gezmek ha bundan tatmin olan varsa bilemicem acikcasi bana cok ters.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 valla ben sorc oynuyorum, teketekte beni öldüremeyen kimse yok. yalnız gezip gezmemek senin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ekmek said: Oyun scenariolardan ibaret değil =( şu an için senaryodan ibaret oyun babuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 t4 öle sadece öncesinde gayet güzel rvr oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya support abi hepsi zaten healer ne? healer oynayan naapsın enayiliğin daniskası o zaman sana gore heal oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ekmek kaç magusun var abı,40 40 vurduguna göre dusuk. ben 400 400 vuruyorumda hemde area,dedıgım gıbı en ıyısı karsı tarafın healer hattını dagıtmak,zaten görevımızde bu degılmı,supporter,illa öldürmen gerekmıyor,sorcererlar gayet guzel yapıyor zaten o işi.ben magusumdan takım oyuncusu olarak memnunum valla,ha tek kişi pvp yapacagım dıyorsanız sıze gelmez magus,hatta warhammer size gelmez.magus hem takım oyununda hemde pq,questınde baya iyi.magustan baska kendınden 3 lvl buyuk 4 mobu kasmadan kesen class göremedım henuz.(kısa sürede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 400 400 vuruyomuş aferin bw ler 2 katını 100 feetten vuruyor magusun rift bot olmadığını idda etmek komik sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Oyunun eksikliği orada zaten, dps'i ve adam öldürebilen classları ödüllendirmesi, tank,support, healer felan bunlar hep 2. sınıf. Ne kadar çok dmg yapıp birilerini katlederseniz o kadar çok xp/renown alırsanız yavaş yavaş bütün oyuncu kitlesi dps'e doğru kaymaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 darksun malesef farkında olmadan geliştiriceler oyle bi sistem oturtuyolar ama yakında duzelir bence. cunku sacma oldugunu onlar da gorucekler. kendi yaptıkları oyunun mantgına ters bi takım deişiklikler yaptılar cunku. healerları dps heal etmeye zorluyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 miyaw33 said: magus hem takım oyununda hemde pq,questınde baya iyi. Kendini kandırmaya devam et, bizim söylediğimiz şey zaten magus un görevi "frag master olmaktır" değil. Magus un görevini magustan daha yapan class olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ilk 3 e girmek zor degil magusla ama sıkıntı şu. ben level 31 ken tier 3 senaryoda kicimi basimi yirtarak herkere dot atarak 10 kisiye area koyarak healerlara casterlara abanakarak 50k damage belki koyuyorum, bu arada lvl 24 sorc 65k vuruyor lvl 26bwde 80k vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Darksun said: Oyunun eksikliği orada zaten, dps'i ve adam öldürebilen classları ödüllendirmesi, tank,support, healer felan bunlar hep 2. sınıf. Ne kadar çok dmg yapıp birilerini katlederseniz o kadar çok xp/renown alırsanız yavaş yavaş bütün oyuncu kitlesi dps'e doğru kaymaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar