Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chaotic Rift =(

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ekmek kaç magusun var abı,40 40 vurduguna göre dusuk.
ben 400 400 vuruyorumda hemde area,dedıgım gıbı en ıyısı karsı tarafın healer hattını dagıtmak,zaten görevımızde bu degılmı,supporter,illa öldürmen gerekmıyor,sorcererlar gayet guzel yapıyor zaten o işi.ben magusumdan takım oyuncusu olarak memnunum valla,ha tek kişi pvp yapacagım dıyorsanız sıze gelmez magus,hatta warhammer size gelmez.magus hem takım oyununda hemde pq,questınde baya iyi.magustan baska kendınden 3 lvl buyuk 4 mobu kasmadan kesen class göremedım henuz.(kısa sürede)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun eksikliği orada zaten, dps'i ve adam öldürebilen classları ödüllendirmesi, tank,support, healer felan bunlar hep 2. sınıf. Ne kadar çok dmg yapıp birilerini katlederseniz o kadar çok xp/renown alırsanız yavaş yavaş bütün oyuncu kitlesi dps'e doğru kaymaya başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

darksun malesef farkında olmadan geliştiriceler oyle bi sistem oturtuyolar ama yakında duzelir bence. cunku sacma oldugunu onlar da gorucekler.
kendi yaptıkları oyunun mantgına ters bi takım deişiklikler yaptılar cunku. healerları dps heal etmeye zorluyolar resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
Oyunun eksikliği orada zaten, dps'i ve adam öldürebilen classları ödüllendirmesi, tank,support, healer felan bunlar hep 2. sınıf. Ne kadar çok dmg yapıp birilerini katlederseniz o kadar çok xp/renown alırsanız yavaş yavaş bütün oyuncu kitlesi dps'e doğru kaymaya başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...