ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selamlar, Şimdi şöyle bir şey, apple noob u olarak ipod aldım; ancak ekstra özelliklerinden nasıl faydalanacağımı tam oturtamadım henüz. 1-) Ben şimdi bunun içine doğrudan video dosyası atabilir miyim itunes klasörüne attıktan sonra? Convert falan edilmesi gerekiyor mu ve bu convert işi uzun sürer mi? 2-) "Notes" bölümünden faydalanmak için ne yapmam gerekiyor, converter mevzusu var mı yine; ve hangi dosya formatlarını kullanabiliyorum? Ebook okuyabilir miyim mesela? 3-) .cbz uzantılı çizgi romanlarım var bilgisayarımda; bunları ipoda atsam görmeyecek tahminimce. Görebilmesi için atmam gereken özel bir format var mı ya da converter ya da application var mı bunları ipodda okumamı sağlayacak? 4-) Itunes store dışında oyun yükleme şansım var mı, zarar verir miyim alete? Bu kadar şimdilik, aklıma geldikçe ekleyeceğim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 video converterı olması lazım i phone için vardı videora diye bi program..bi bak bakalım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Google'dan bak bulursun video converter. Convert etmeden koyamazsın. m4a mi ne abuk subuk bi uzantısı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 youtube downloader indir çok kolay sistemi videoyu seçiyosun ipod'a uygun şekilde convert et diyosun o hallediyo herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben convert icin Total video converter kullaniyorum eskiden apollo vardida formattan sonra crack ini bidaha bulamadim bu arada total beles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 İlk soruyu çözdüm, yardımlar için teşekkürler. Diğer sorular için kesin bir çözüm lazım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Zaugna 10 dakka once google'i kesfetti, artik mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ZaugnaKhaldun said: Selamlar, 4-) Itunes store dışında oyun yükleme şansım var mı, zarar verir miyim alete? evet bunu bilen varsa bana da pliz. ipod classic için oyun arıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ZaugnaKhaldun said: 4-) Itunes store dışında oyun yükleme şansım var mı, zarar verir miyim alete? Ben jailbreak yaptım ilk denememde gg olsamda restore layıp düzelttim. Şu an babalar gibi maşallah .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar