Fly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 var mı böyle bir zihniyet ? varsa var diyin ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 cüzdan telefon anahtar bunarlı unutmican bi de akbil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 LÜTFÜ.LATİF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 anahtar, var olup olmadığının kontrolünü rutine bindermen gereken en önemli nesnelerden birisi. bu yaşıma kadar hiç unutmadım. 1 saat önce ne dedim, ne yedim diye sor cevap veremem ama anahtar çok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 var. gözüm gibi baktığım canım kot pantolonlarımın ceplerini delik deşik yaptığı için anahtar denen ilkel metal aleti sevmiyorum. adam gibi kart yapsınlar veya parmak izi / retina taramasıyla açsak kapıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben de inişe geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ginaly said: LÜTFÜ.LATİF. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 uykusuzlukdan anlamsız cümleler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 o zaman teşekkürler, ikinci soruya geçeyim. 12 de gelirim diyip henüz gelmeyen adamı iplemeden kulaklıkları takıp yatsam günaha girer miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 pogodi said: ginaly said: LÜTFÜ.LATİF. <3 may beybi görl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ara ben yattım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mortis said: cüzdan telefon anahtar muhteşem 3'lü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 marlboro paketini unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 anahtar taşımam eğer ev halkı izmir dışında ise öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kapıya kagıt yapıstırdım (bi kaç hafta once) anahtar cüzdan (akbili çek et) telefon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 o bişey deil ben kapıyı kapatmayı unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Evden çıkmadan önce SEGA çekiyoruz.. Su, Elektrik, Gaz, Anahtar. kapıdan hemen çıkarken ise CAC çekiyoruz cep telefonu, anahtar ve cüzdan.. cep tel solda, anahtar sağda ve cüzdan arka cepte.. arkadaşınız, kardeşiniz, sefgiliniz bunları çekmeyi unutur da kapıda kalırsa vs. HADOUKEN! çekiyoruz.. siz sağ onlar KO.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Barbekü said: o bişey deil ben kapıyı kapatmayı unutuyorum bir gece ansızın gelebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 telefon cüzdan sigara zippo anahtar mint(ya da sakız) 6 parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eshefle kınıyorum o zihniyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ev müstakil veya 1. kat/zemin kat falan olunca girecek delik buluyosun illa ki :D ben ööle yapıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben kapıya yazı yapıştırdım ANAHTARINI UNUTMA diye evden her çıkışımda haa doğru diyip alıyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bi kere annemle ankaraya gittiğinde unutmuşum masamın üzerinde evde kimse yok annemi arayıp kargoyla yollatmıştım hiç çilingir felan kasamadım 2 gün dışarda kalmıştım o ayrı konu asjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kermitcim post kasmak için böyle sallama msjlar atmamalısın bizim için açılan özel post kasma topikinde devam edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar