Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet Bir Madde: Saç Jölesi

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

hem niye uzatıcan yaa işkence:) ben denemiştim vıcık vıcık yağ oluyor çok sinir kepek falanda cabası
bırak ya kestir incecik hava alsın kabak
hem yanıyo[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 28 Nisan 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
Jöle sinüzit yapmaz,yapamaz. Ancak şu şekilde bir etkisi olabilir; jöleyi sürdükten sonra saçın çok iyi kurumaması durumunda jöle havayı tamamen saç diplerine çeker ve sinüzit oluşur. Yaklaşık 5 yıldır her gün sürerim ve sinüzit falan olmadım.

+1[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jöle havayı tamamen saç diplerine çeker ve sinüzit oluşur.

abi ben bunu tam çözemedim yaw.

yani jöle bu vakum etkisnini nasıl yaratıyor.hatta bu jöle'nin yarattığı hava akımlarını ilimin ve fennin dallarında geliştirilmek üzere kullanabilirmiyiz[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

soğuk havalarda mümkün mertebe kullanmama taraftarıyım çünkü gerçekten o buz gibi soğuğa nemli yada kurutulmuş olsa bile dipleri nispeten açık saçlarla çıkmak, hastalığa davetiye çıkartıyor.

bir de dökülme konusuna gelince, öncelikle babana bakıcan, kel mi değil mi saçlar gür mü vs. (örnek benim babam kel, geleceğimi az çok tahmin edebiliyorum :) )biliyosunuz erkeklerde saç dökülme olayı genelde ırsi.
onun dışında sigara kullanımı stress vs. de etkili olabilir sanırım[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçların birbirine girdiği normal yapısı (birbirine yapışmamış) bir tür durgun hava yaratır ve ısı kaybını azaltır. ancak siz jöle sürdüğünüzde saçlar birbirine yapışır ve araları açılır. Havada otoban bulmuş araba sevinciyle o bölgelerde son gaz ilerler ve kafaderinizden yoğun bir ısı kaybına sebep olur. Ayrıca jöle sürüldükten sonra uzunca bir süre o bölgenin ıslak kalmasına yol açar ki bu ısı kaybını çok daha arttırır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

kafanı örtüp sıcak tutarsan bir zararı olacağını sanmam.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ayda bir filan kullanırım oda sac spreyi olur zaten dış gorunuşume fazla onem evrmedıgım ıcın bana oyle zorunlu gıbı gelmıyo jole o yuzden kullanmam "eger kaşar kızın tekı benı saçımda jöle var diye beyeniyorsa yada görünüşüme bakıyorsa hiç begenmesın daha ıyı "
felsefesıne ınanıyorum hayat felsefemdır :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bencede jole kullanmayın.Bende saçımı uzatıyorum ve sabah kalktığımda bonus a benzer acayip bir şekille kalkıyom fakat jole yerine saç kremi ve benzeri bakım ürünleri daha iyi geliyor.

BlaCk_DmC bence sen Elidor Krem 7/24 ve vb ürünlere gitmeye başla.Ben joleyi bırakıp bu ürünlere geçtim ve mutluyum.Saçı yıkadığımda ilk olarak nemlendirici sürüyom sonrada krem kullanıyom hem şekil veriyor hemde jole gibi yapmıyor.Saçı kestirceğine son bir şansını bu tip ürünlerde dene olmazsa, 1 ay hocalardan kaçmaya bak:D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Sosyal ağlarda paylaş

jöleyi
severim ben ama yerinde kullanırım kutuyu boşaltan tiplere elbetteki bende uyuz oluyorum :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

bende 1 sene oluyo jöleyi bırakalı, o wella dry falan var ya onnardan kullanıyorum (bilmiom bunlarda jöle gibi zaralımı ama şimdilik ben zararını görmedim,gerçi ben jöleninde görmemiştim sertlikten başka :p), en çok hoşuma giden yanı hem hiçbişey sürmemiş, kuru gibi görünmesi hemde bozulsa bile sonradan çok hafif düzeltmeyle hatta çounlukla kendi kendine aşaa yukarı eski şekline mutlaka geri gelmesi, tabi çok sürünce jöle gibi sert ıslak görünümlü olabilio biraz... ben sevmem ıslak görünümü pek, hani jölelerde yazar ya adadasdadfdsdfgs yapar, hemde saça hoş ıslak süper of manyak bakın kafasında bissürü ıslak saç var görünümü verir, bana göre bu dezavantaj[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark,
Look into the fire and see in its spark-
My eye, watching over you
Sarnel 50 luwi chanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şudur arkadaşlar bildiğim kadarı ile kafamızı uzun süre ıslak bırakırsak sinüzit'e gel demiş oluyoruz yani jöle işin bahanesi her gün jöle yerine saçlarını ıslatarak tarayan biri her sabah bu işlemi yaptığında oda sinüzite gel demiş oluyor.

Tavsiyem şu olabilir önce saçları jöle ile tarayın daha sonra kurutma makinası ile kurutun.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 28 Nisan 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
said:
jöle havayı tamamen saç diplerine çeker ve sinüzit oluşur.

abi ben bunu tam çözemedim yaw.

yani jöle bu vakum etkisnini nasıl yaratıyor.hatta bu jöle'nin yarattığı hava akımlarını ilimin ve fennin dallarında geliştirilmek üzere kullanabilirmiyiz
Dalga geçer gibi sölesende cevap veriym.
Rüzgar kuru saça hiçbirşey yapmaz. Saçınızdan süzülür gider. Islak saçta ise direk saç diplerine kadar girer. Yani ordaki jöle, ıslaklık manasında.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 29 Nisan 2004 13:43 tarihinde demiş ki:
Olay şudur arkadaşlar bildiğim kadarı ile kafamızı uzun süre ıslak bırakırsak sinüzit'e gel demiş oluyoruz yani jöle işin bahanesi her gün jöle yerine saçlarını ıslatarak tarayan biri her sabah bu işlemi yaptığında oda sinüzite gel demiş oluyor.

Tavsiyem şu olabilir önce saçları jöle ile tarayın daha sonra kurutma makinası ile kurutun.
Islak saçı saç kurutma makinesi ile kurutursun ama jöleli saçı tam anlamıyla kurutman için 15 dk fln kurutman gerekiyor maalesef.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben briyantin kullanıyorum ama çoğu kişi yağlı gözüktüğünü söylüyo saçlar da uzun bırakamıyorum üstüne üstlük briyantin alnımda deli gibi sivilce yapıyo şu elidor krem 7/24 nasıl bişey?
bozmasın bizi[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

elidor krem 7/24 güzeldir ama sür ve çık yapamıyosun :)
sürdükten sonra 5 dk boyunca beyaz krem izleri kalıyo kafanda :)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

etkisi bariz olduğu halde jöle sürmeye neşeyle devam eden arkadaşlara bi ufak hatırlatma daha yapiim ben, belki "hoşluk" peşinde koşarken sağlığını ikinci plana itenler, direkt hoşlukla alakalı bir sebep duyunca irkilirler...

benim bi arkadaşım var, sinan. sinan biz lise 2deyken (teeey!!) saçını uzatmaya başladı. saçlar uzadıkça kabarıyor, bu da saçlar kabardıkça basıyordu jöleyi üstlerine. yapma etme dedik dinletemedik, her gün kafasını jöleye bulaıp gelirdi, bi arkadan toplansın sürmiycem derdi. jöleyle saçın hava almasını, salınmasını, kısaca doğasını etkilediği için, saçlar da süper sağlıksız olmuşlardı, bi türlü arkadan toplanacak kadar uzamadılar gittiler. sinan 1-2 sene her gün avuç avuç jöleyi yedirdi kafasına.
(işte darbe:)
sinan şu anda kel arkadaşlar!
baya tepesi açık tabir ettiğimiz bir arkadaş.

hikayemiz bu kadar.
kıssadan hisse...

hadi size iyi günneeeeeeer...

[Bu mesaj Emaleth tarafından 29 Nisan 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...