BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Yaklaşık 2-3 yıldır Her gün jöle kullanan bir insanım. Çevremdekilerin bana "SAÇIN DÖKÜLECEEEK" Demelerine aldrımadan da hala kullanıyordum. Taa ki 4-5 gün önce meydana gelen bir olaya kadar. 4-5 gece öncesi yine PC başında takılırken bir anda nefes alamadığımı farkettim. Aldığım nefes yetmiyordu, Çok derin almaya çalışınca başım dönüyordu. Geçer diyip önemsemedim ve uyudum, ertesi gün Yine aynen devam ediyordu İnanılmaz bir nefes darlığı vardı üzerimde. Her geçen gün artmaya başladı bu nefes darlığı, bazen okadar zorlanıyordumki boğulacakmış gibi oluyordum. Neticesinde bugün doktora gittim, KBB yani KUlak Burun, boğaz uzmanına muayine oldum. Biraz inceledi boğazıma,burnuma falan baktı. Birşey bulamadı. Dediki "Birde Yüz Rontgen filmin çekilsin bakalım" Neyse çektirdik. Belli oldu sonunda Burnumun sol tarafında Acaip şekilde iltihaplanmış Sünizit oluştuğunu belirtti. Bunun Tamamen Saçıma Uzun Süre JÖle sürmemden kaynaklandığını belirtti. Artık sınıra gelmiş iltihap, eğer biraz daha ilerleseymiş Acil Ameliyata kaldırılıcakmışım. Burda anlatmak istediğim Jöle Gerçekten zararlı bir madde, Bunun acısını ben çok fena çekiyorum şu günlerde, Sizler derin ve rahatça nefes alabiliyorken ben tıkanıyorum. Tüm bunlarım tek sorumlusu Jöle denilen iğrenç madde. Bundan sonra kesinlikle jöle kullanmıyacağım yanlız öyle bir durum varki, Jöle sürmemem için saçıma Kısa şekilde kestirmem gerekiyor saçımı. Ben Kısa saçtan nefret eden bir insanım. Uzun saçlarımı kestirmek istemiyorum bu kadar uzatmışken. Niye Jöle sürüyosun ozaman bıraksana, Diyenlere Şurda 1 ayım daha kalan lanet okul yüzünden. Okul yönetimi istemiyor uzun saç. BEnde kısa saçtan nefret ediyorum kendimi çok garip hissediyorum, Yani Hem Jöle sürmemem hemde Uzun saçlı olmam lazım. Ama nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum. Sadece Sağlık herşeyin üstündedir diyip Kestiricem sanırım güzelim saçlarımı. Sonra maymun gibi dolaş of of.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 genel olarak kılımdır jöle içine. kullanmayın kullandırtmayın. her türlü saç elbet jölesiz de bi şekil bulur zaten.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ben hergün Jöle sürdükten sonra Saçlarımı Şapmpuanla yıkayan birisiyim. Her gün yaparım bunu. Jöleyle yatmam yani sanırım bununda etkisi var. Ama Kesinlikle Sünizit oluşumunda etkisi olduğu kesin. Ve bu daha ilerlerse çok sakat.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 walla en son jöle 2 sene önce sürmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. benimde saçlarım uzun ve jöle sürmediğim içinde mutluyum. saçı şekline sokma gibi bi derdimde yok eskisi gibi.. bağlıyorum çıkıyorum walla. ehe. sanada geçmiş olsun bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 çok fazla sürdüğün için olabilir. ıslak saçla çıkıp üşütüyosundur bi taraflarını yani öyle bişey işte. hiç jöle sürdükten sonra saçlarını kurutmayı denedin mi?[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Saeros o dediğin olayı son 3-4 aydır yapmaya başlamıştım. Sabahları Sürer sürmez Kurutma makinesiyle kurutuyordum. Baş ağrısı yapmıyordu en azından diye düşünüyordum böyle yapınca ama Etkisi olmuyormuş demekki.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 geçmiş olsun... : benzer olay yüzünden bende okul bittikten sonra bir daha elimi jöleye bulaştırmadım... emin olun,zararları yararlarından(!) daha fazla... zaten soğuk havada sürüyorsan güzel gözüksün diye,ertesi güne direk hasta etmeye yetiyor... Sinüzit içinde,deniz suyu mudur nedir onun spreyi var.. Diğer spreyleride uzun vadeli kullanma derim.. ilk seferde iyi gelip,uzun vadede kullandığında,mukozada kuruma yapıyorlar.. Bendede var sinüzit.. sanırım yaza ameliyat yada hap tedavisine başlıyacağım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: BlaCk_DmC, 28 Nisan 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Saeros o dediğin olayı son 3-4 aydır yapmaya başlamıştım. Sabahları Sürer sürmez Kurutma makinesiyle kurutuyordum. Baş ağrısı yapmıyordu en azından diye düşünüyordum böyle yapınca ama Etkisi olmuyormuş demekki. ne diyelim geçmiş olsun o zaman[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Sağolun. Bu arada Her Tip Saç jölesi aynı özelliği gösteriyor, Marka olayıyla alakası yokmuş.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Sterimar kullan bence.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 niye kısa saçla maymun gibi dolaşıcan ya :) kendini hep uzun saçlı gördüğünden garip gelecektir sadece onada alışırsın sağlığından önemlimi bırakın estetik kaygıları,bi adamı sadece uzun saçmı yakışıklı yapar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Kadın Çorabını düşünmedim değil hani :-P Sterminer ne bilmiyorum ama işte doktorun yazdığı şeyleri kullanıcam, Ama hala jöle sürmememin tek yolu saçlarımı kestrmek. Sadece buna üzülüyorum şu an. Yaklaşık 3.5 -4 aydır berber yüzü görmedim çunku.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mandrake, fazla kilolu olmadığım için kısa kestirince Ciddi hiç gitmiyor bana. Maymuna dönüyorum desem yeridir yani :) Ama uzun saçlı halimde karizmatiktir hani :-P[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 geçmiş olsun bende bu yaşıma kadar hiç kullanmadım kullanamadım hiç rahat degil. elimi saçıma atıp oynamak istedigimde hüsran olur cünkü :) saçlarıda uzatıyorum ne jölesi boşverin[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 okul bi bitse jöle masraflarım sıfıra iner, o zamana kadar bişey olmaz inşallah. olmadı kek gibi dolaşırız ortada napalım :-p[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kafama hayatta bu maddeyi sürmem.sürenlere uyuz olurum!böle 2 kilo jöle ne gerek var kardeşim..... cık...cık...cık....:yapma:![signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ben de zevkten beğendiğim için falan sürmüyorum, Dediğim gibi Jöle saçımı topluyo uzunluğunu kapatıyor. Şu lanet okul bir bitse ozaman salıcam zaten.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 sinüzit... sinüzit.. 7 gün 24 saat çektiğim baş ağrısının tek suçlusu! nefret nefret! bu lanet şeyin çözümü de yok temizletsen yine oluyor hep yineliyor hep hep hep!!!! başım ağrıyoooorr!!! aagghh!![signature][hline]iletişim için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 birde böyle taş gibi yapmiyorlar mı şaçlarını arkaya yatırıp inek gibi(üstünüze alınmayın.) ıy....ıy....:yapma:[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 aynen katılıyorum jöleyi hiç sevmem ondan çok saç vardır bende:) harbidende döker jöle ayrıca okul projesi ile jöle ile uğraşırken (hücre yapıdoum:))jölenin içindeki maddelerin sprey boya ve alçı ile tepkimeye girerek hücremin börçük bişi olmasına neden olmuştu ve bende bitane üfleme çubuğu var camdan ince ölçüm için içine birisi naapmışsa jöle çekmiş 3 4 aydır çıkaramadım sürekli suda tutuyorum geçmiyor lanet bişi sux[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Jöle sinüzit yapmaz,yapamaz. Ancak şu şekilde bir etkisi olabilir; jöleyi sürdükten sonra saçın çok iyi kurumaması durumunda jöle havayı tamamen saç diplerine çeker ve sinüzit oluşur. Yaklaşık 5 yıldır her gün sürerim ve sinüzit falan olmadım.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Holyman, Aynen öyle oluyor zaten. Sürünce kendi deriye işleyip sünizit etmiyor tabiki. Diyorum işte 3-4 aydır sürekli her sabah kurutarak çıkmama rağmen demekki etkisi devam ediyor.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Eh yani bunu sinüzit olmadan önce yapıcaktın :) Okula servisle gidip geldiğim için kullanmakta sorun yaşamıyordum ama servisten ayrılınca bıraktım sürmeyi bende. hepinize geçmiş olsun :([signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 çok uzatmak istiyom ama öle bi saç var ki bende biraz uzadımı kabarıyo ve suyla falan kontrol etmek imkansız:) tabi hevesli hevesli uzatan ben sinirlenip aldırıyorum makineyle (iki hafta önce yaptım) şu an kabak gibiyim çok ta rahatım:) ama inat ettim, seneye öss olcaandan hocalar falan bişey de demesse bu son kestirişim yaza kadar uzar zaten dolaşıcam yabani gibi:) jöleye gerek yok nasılsa istedii kadar kabarsın:-) Unuttum geçmiş olsun demeyi yaw:) [Bu mesaj Heffer tarafından 28 Nisan 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 iğrenç bir madde zaten 40 yılda bir sürülmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar