Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet Bir Madde: Saç Jölesi

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 2-3 yıldır Her gün jöle kullanan bir insanım. Çevremdekilerin bana "SAÇIN DÖKÜLECEEEK" Demelerine aldrımadan da hala kullanıyordum.
Taa ki 4-5 gün önce meydana gelen bir olaya kadar.

4-5 gece öncesi yine PC başında takılırken bir anda nefes alamadığımı farkettim. Aldığım nefes yetmiyordu, Çok derin almaya çalışınca başım dönüyordu.
Geçer diyip önemsemedim ve uyudum, ertesi gün Yine aynen devam ediyordu İnanılmaz bir nefes darlığı vardı üzerimde.
Her geçen gün artmaya başladı bu nefes darlığı, bazen okadar zorlanıyordumki boğulacakmış gibi oluyordum.

Neticesinde bugün doktora gittim, KBB yani KUlak Burun, boğaz uzmanına muayine oldum. Biraz inceledi boğazıma,burnuma falan baktı. Birşey bulamadı. Dediki "Birde Yüz Rontgen filmin çekilsin bakalım" Neyse çektirdik. Belli oldu sonunda Burnumun sol tarafında Acaip şekilde iltihaplanmış Sünizit oluştuğunu belirtti. Bunun Tamamen Saçıma Uzun Süre JÖle sürmemden kaynaklandığını belirtti.
Artık sınıra gelmiş iltihap, eğer biraz daha ilerleseymiş Acil Ameliyata kaldırılıcakmışım.

Burda anlatmak istediğim Jöle Gerçekten zararlı bir madde, Bunun acısını ben çok fena çekiyorum şu günlerde, Sizler derin ve rahatça nefes alabiliyorken ben tıkanıyorum. Tüm bunlarım tek sorumlusu Jöle denilen iğrenç madde.

Bundan sonra kesinlikle jöle kullanmıyacağım yanlız öyle bir durum varki, Jöle sürmemem için saçıma Kısa
şekilde kestirmem gerekiyor saçımı. Ben Kısa saçtan nefret eden bir insanım. Uzun saçlarımı kestirmek istemiyorum bu kadar uzatmışken.

Niye Jöle sürüyosun ozaman bıraksana, Diyenlere Şurda 1 ayım daha kalan lanet okul yüzünden. Okul yönetimi istemiyor uzun saç. BEnde kısa saçtan nefret ediyorum kendimi çok garip hissediyorum, Yani Hem Jöle sürmemem hemde Uzun saçlı olmam lazım.
Ama nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum.
Sadece Sağlık herşeyin üstündedir diyip Kestiricem sanırım güzelim saçlarımı. Sonra maymun gibi dolaş of of.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

Ben hergün Jöle sürdükten sonra Saçlarımı Şapmpuanla yıkayan birisiyim. Her gün yaparım bunu. Jöleyle yatmam yani sanırım bununda etkisi var.

Ama Kesinlikle Sünizit oluşumunda etkisi olduğu kesin. Ve bu daha ilerlerse çok sakat.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla sürdüğün için olabilir. ıslak saçla çıkıp üşütüyosundur bi taraflarını yani öyle bişey işte. hiç jöle sürdükten sonra saçlarını kurutmayı denedin mi?[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros o dediğin olayı son 3-4 aydır yapmaya başlamıştım.
Sabahları Sürer sürmez Kurutma makinesiyle kurutuyordum. Baş ağrısı yapmıyordu en azından diye düşünüyordum böyle yapınca ama Etkisi olmuyormuş demekki.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun... :

benzer olay yüzünden bende okul bittikten sonra bir daha elimi jöleye bulaştırmadım...

emin olun,zararları yararlarından(!) daha fazla...
zaten soğuk havada sürüyorsan güzel gözüksün diye,ertesi güne direk hasta etmeye yetiyor...

Sinüzit içinde,deniz suyu mudur nedir onun spreyi var..
Diğer spreyleride uzun vadeli kullanma derim..
ilk seferde iyi gelip,uzun vadede kullandığında,mukozada kuruma yapıyorlar..

Bendede var sinüzit..
sanırım yaza ameliyat yada hap tedavisine başlıyacağım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 28 Nisan 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
Saeros o dediğin olayı son 3-4 aydır yapmaya başlamıştım.
Sabahları Sürer sürmez Kurutma makinesiyle kurutuyordum. Baş ağrısı yapmıyordu en azından diye düşünüyordum böyle yapınca ama Etkisi olmuyormuş demekki.

ne diyelim geçmiş olsun o zaman[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın Çorabını düşünmedim değil hani :-P
Sterminer ne bilmiyorum ama işte doktorun yazdığı şeyleri kullanıcam, Ama hala jöle sürmememin tek yolu saçlarımı kestrmek. Sadece buna üzülüyorum şu an.
Yaklaşık 3.5 -4 aydır berber yüzü görmedim çunku.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

aynen katılıyorum
jöleyi hiç sevmem ondan çok saç vardır bende:) harbidende döker jöle
ayrıca okul projesi ile jöle ile uğraşırken (hücre yapıdoum:))jölenin içindeki maddelerin sprey boya ve alçı ile tepkimeye girerek hücremin börçük bişi olmasına neden olmuştu
ve bende bitane üfleme çubuğu var camdan ince ölçüm için
içine birisi naapmışsa jöle çekmiş
3 4 aydır çıkaramadım
sürekli suda tutuyorum geçmiyor
lanet bişi
sux[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Jöle sinüzit yapmaz,yapamaz. Ancak şu şekilde bir etkisi olabilir; jöleyi sürdükten sonra saçın çok iyi kurumaması durumunda jöle havayı tamamen saç diplerine çeker ve sinüzit oluşur. Yaklaşık 5 yıldır her gün sürerim ve sinüzit falan olmadım.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

Eh yani bunu sinüzit olmadan önce yapıcaktın :)
Okula servisle gidip geldiğim için kullanmakta sorun yaşamıyordum ama servisten ayrılınca bıraktım sürmeyi bende.
hepinize geçmiş olsun :([signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

çok uzatmak istiyom ama öle bi saç var ki bende biraz uzadımı kabarıyo ve suyla falan kontrol etmek imkansız:) tabi hevesli hevesli uzatan ben sinirlenip aldırıyorum makineyle (iki hafta önce yaptım) şu an kabak gibiyim çok ta rahatım:) ama inat ettim, seneye öss olcaandan hocalar falan bişey de demesse bu son kestirişim yaza kadar uzar zaten dolaşıcam yabani gibi:) jöleye gerek yok nasılsa istedii kadar kabarsın:-)

Unuttum geçmiş olsun demeyi yaw:)

[Bu mesaj Heffer tarafından 28 Nisan 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...