=) Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya çok büyük bi arşivim var ve bunları kolay yoldan taglerini düzeltmek istiyorum :D nasıl olabilir sizce?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Winamp'te birden fazla dosya seçip hepsinin sıradan taglerini(auto-tag seçeneğiyle) değiştirebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam, bir dene istersen. Ama nasıl işliyordu hatırlamıyorum, tekrar tekrar auto-tag'e tıklamak zorunda kalabilir ve her bulduğu sonucu onaylaman gerekebilir. Başka alternatif gelmiyor aklıma.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 valla ben 3 gün uğraştım elle yaptım bu sabah bitirdim varsa otomatik yapan bir şey ağlarım şimdi :p
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 tag & rename programı. full sürümünü elde etmeyi bilirsen 10 numara program.
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Marl0_on said: Winamp'te birden fazla dosya seçip hepsinin sıradan taglerini(auto-tag seçeneğiyle) değiştirebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam, bir dene istersen. Ama nasıl işliyordu hatırlamıyorum, tekrar tekrar auto-tag'e tıklamak zorunda kalabilir ve her bulduğu sonucu onaylaman gerekebilir. Başka alternatif gelmiyor aklıma. yok yok playlist'te toptan seçip send to: auto-tag yapabiliyorsun.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ama parça parça yapmak lazım, kallavi playlistlerde göçüyor kesinlikle. Bir de sallayabiliyor şarkıyı falan, Malevolent Creation şarkısını Barış Manço diye tagleyebilir yani öyle diyeyim.
aente Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mr_Hand said: tag & rename programı. full sürümünü elde etmeyi bilirsen 10 numara program. evet tag&rename olması lazım, amazondan falan çekiyordu albüm kapaklarını, bilgileri falan. bir iki tane iyi program var böyle download.com'dan bak sonra onların full sürümlerini bulmayı dene, ki torrentte olması lazım.
Öne çıkan mesajlar