dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 5senelik ayrılık zor olabilir.. allah kolaylık versin. umarım işleri tahmin ettiği gibi yolunda yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gideceği yer sumatra. tsunaminin olduğu yer . o biraz kötü gibi göründü ama . bişey olmaz diyor. 3 uçak değiştirilerek gidiliyormuş istanbul-singapur-jakarta-sumatra. adamlar ormana girmeden önce kaplan çıkmasın falan diye dua ediyorlarmış. öyle bi ortama gidiyo :) ben de giderim heralde sömestrede, en geç yaz başında falan. yazın da muson yağmurları oluyormuş iş olmuyormuş pek dolaşırız falan dedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya merak ettiğim konu, ne kömürü bu 6 milyon dolar yatırımla bir milyar dolar getiriyo. endonezyaya değil marsa kadar giderim böyle para için sadafad hayırlı olsun diyelim, iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Para parayı çekiyor abi. 6 milyon doları şak diye verebilecek güce sahipsen 1 milyar doları da kazanırsın. (tabi bulunduğun iş sahası da önemli) Rezerv ölçümü diye bişey var. Rezervin altındaki kömür miktarını bire bir veriyor. O ölçüme göre çıkacak kömürün toplam değeri 1 milyar dolar civarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 SbNN said: Para parayı çekiyor abi. 6 milyon doları şak diye verebilecek güce sahipsen 1 milyar doları da kazanırsın. (tabi bulunduğun iş sahası da önemli) hayda ulan bu sene kewell'ı baros'u almasaydık da seneye dünya takımı olurduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 DoruK said: SbNN said: Para parayı çekiyor abi. 6 milyon doları şak diye verebilecek güce sahipsen 1 milyar doları da kazanırsın. (tabi bulunduğun iş sahası da önemli) hayda ulan bu sene kewell'ı baros'u almasaydık da seneye dünya takımı olurduk..6 milyon dolara 1 milyar harbi uçuk biraz ama söylenen bu. ya kömür sektöründen kaynaklanıyor ya da bu babamın arkadaşı çok işini bilen biri. ama maliyet sadece bu arazi ile bitmiyor liman inşaası var kiralanan aletler var tırlar var limana kömür taşıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Asteroth said: Evdekilere sesli okudum, biz de umuyoruz 5 kişi. AHAUHUASF OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 iyi de googleda 100k dolarla baslamisti, simdi avrupayi satin alir adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 geliyorum olm bekleyin okul bitsin siz zengin kardeşlerimin avukatlıklarını yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hisse almak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 SbNN said: gideceği yer sumatra. tsunaminin olduğu yer . o biraz kötü gibi göründü ama . bişey olmaz diyor. 3 uçak değiştirilerek gidiliyormuş istanbul-singapur-jakarta-sumatra. adamlar ormana girmeden önce kaplan çıkmasın falan diye dua ediyorlarmış. öyle bi ortama gidiyo :) ben de giderim heralde sömestrede, en geç yaz başında falan. yazın da muson yağmurları oluyormuş iş olmuyormuş pek dolaşırız falan dedi . lan haydi ziyarete gidelim! muson yağmuru, orman, kaplan vs vs.. kamera da kapalım ben de survival begeseli çekeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben gitmem deprem oluyor tzunami saldiriyor filan bizim güney doğu daha güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 tey Allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar