cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bugün sabah cnbc-e izliyodum.cnbc-e dergisinin reklamını gördüm.İlk sayısı ocakta çıkcakmış sanırım.Neyse,derginin kapağında asterix'in resmi vardı.Acaba asterix'i mi yayınlicaklar?Bir bilgisi olan var mı?[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Valla küçükken izliyodum baya,ama yani uzun metraj kısa metraj bilmiyorum açıkçası:) Ama hastasıyım ya,işallah vermeye başlarlar da tam televizyonkolik olurum :)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ben de çok merak ettim, tv'ler evvelden de vermişti birkaç bölümünü ama bayramda sabahın körü filan olduğundan genelde alman kanallarında izlemek durumunda kalmıştım çoğunu, düzgün vakitlerde verirlerse çok makbule geçer..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 mayıs ayında cnbc-e 3 bölüm daha veriyo,gene uzun metrajlılardan, Asterix Britanya'da(11 Mayıs),Asterix Şefler Savaşı(18 Mayıs),Asterix Büyük Yolculuk(25 Mayıs)...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Daha önce Aralık ayında Asterix' in tanıtımını yapıp sonra nisan ayında mayısta oynayacağı için yine kendi açtıgın konu uzerinden devam etmişsin. Seni tebrik ediyorum Angelus. Umarım bu davranışın başkalarına da örnek olur. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: ghaldszar, 30 Nisan 2004 02:56 tarihinde demiş ki: Umarım bu davranışın başkalarına da örnek olur. Teşekkürler heh rica ederim,görevimiz...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar