Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Git tabi ya napcan evde cuma cuma adam çağırmış hem 3 tane kızda var yanında testere izler sora bişiler içmeye çıkarsınız. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Evde değilim zaten şu an int cafedeyim üstelik de şehrin merkezindeyim(altıparmak).Eve gitsem bişey yapmadan yatıcam,hem gecenin 10 unda filme gitçem de nolcak.Şimdi baktımda harbiden gece 10 da varmış testere 5. yani, başka bi film olsa neyse ki 4 ü izlerken yemin etmiştim 5 i çıkarsa gitmem diye.Oraya gidip kapıda beklemek de olmaz.Eve mi gitsem ya napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ciddi ciddi düşünmeye başladım,ben kaçar.Olmadı carrefur u gezmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 evimde oturuyom ya ne karfuru bu saatte hiç kasıntıya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 son yarım saat içinde 6 dilim ekmek yedim. fenalardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 6 dilim ekmeği ben 3 günde yiyiyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben de normalde onun yarısını 3 günde yiyorum ama bugün bir garip.. hastayım herhalde ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 geçmiş olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 koyucan sosisi arasina, offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Masquerade said: geçmiş olsun. :( mersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sesu bir hanimefendi olarak ekmek senin bas dusmanin degil mi bacim? o 6 dilim ekmek muhtelif yerlerine yerlesecek biliyosun di mi? sonra bugun arkadas sandigin dela gibi les herifler terkedicek seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dela icin farketmez, arkadasliktan degil ama leslikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Adam leşcinsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Metroya gittim ama carrefur a gidicek trenin gittiğini görüp eve dönmeye karar verdim(metro bahane dota sahane :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sesu said: son yarım saat içinde 6 dilim ekmek yedim. fenalardayım. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sesu said: son yarım saat içinde 6 dilim ekmek yedim. fenalardayım. Sen yalan etmişsin baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ekmek nasıldı hafız gecen! Dört gözle gelmeni bekledik pati olarak. 3 tane güzel hafız warmış fln senle öyle bişeyler dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben de seviyorum zaman zaman herkesi severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Alışkanlıklarının kurbanı mıyım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 algılayamadım benim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ekmek said: sesu said: son yarım saat içinde 6 dilim ekmek yedim. fenalardayım. teşekkür ederim film nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Evet (nota) Gelip geçici bi heves miyim? (nota) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Masquerade said: Ekmek said: sesu said: son yarım saat içinde 6 dilim ekmek yedim. fenalardayım. teşekkür ederim film nasıldı Bitmedi film resmen öküz gibi yarıda kaldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 seni sevmemem için bi sebep yok ama sevmem için de yok çünkü tanımıyorum ama bazen sevgiyle dolup taşıp seviyorum herkesi çok içince ağlıyorum bi de ben nolur hep sev beni diye yani mezuniyette yapmışım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar