loserz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 vesayet "biz beyaz çarşafı omuzumuza aldık. bugün beyaz çarşafla çıkan bu beyler, demiyorlar ki, sevr muayidesi (müeyyide ?) uygulanıyor, türkiye bölünüyor. güneydoğu anadolu'da büyük bir savaş veriliyor. fidan gibi yetiştirilmiş gencecik çocuklarımızı orada kaybediyoruz. bunlar için beyaz çarşaf giymiyorlar. türban için, başa bağlanan, o kur'ân'da adı geçmeyen baş.. baş sargısı için beyaz çarşaf giyiyor ve ortaya çıkıyorlar, bu ne utanmazlıktır arkadaşlar. çok üzülüyorum. o türbanlı kızları gördüğüm zaman içimin sızladığını, gencecik gencecik kızların o kafalarına saten pırıl pırıl başörtülerini takıp, başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum. bunlar ne zaman geldi, ne zaman türedi, kimler yarattı, bu beni çok üzüyor. /tartuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Linki düzelt de bi sen önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 demokrasi, isteyen istediğini düşünür. Kimse sana baş örtüsü takma diyor mu sokakta? sen esas orda altta yazan yorumlara bak onlardan kork. bir tane türban başlığı vardı yetmedi iki oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 petrol 10 dolara düşünce haber verin, gelip bu kadınları savuncam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuşma tarzları hoşuma gitmese de, tartışılacak bir şey göremiyorum. Fikirlerini beyan etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam, Bence de fikirlerini beyan etmişler hem de düzgün bir üslup ile. Ayrıca bu insanları(konuşmacıları) canavarmış gibi gösteren zihniyeti ben >:( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Diğer türban topiğinden devam edelim lütfen 2 topiğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 GEd said: demokrasi, isteyen istediğini düşünür. Kimse sana baş örtüsü takma diyor mu sokakta? sen esas orda altta yazan yorumlara bak onlardan kork. bir tane türban başlığı vardı yetmedi iki oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar