soulberry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu aralar çok sık yaşıyorum. resmen millete göz kırpıyomuşum, öyle diyolar. bunu yaşayan var mı başka? ya da nedenini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 herşey olabilir,psikolojik ya da fizyolojik,beslenmene uyku duzenine dikkat et,devam ederse doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Hayırdır hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Doktora gitmene gerek yok henüz. Stressli bir dönem geçiriyorsundur, benim 2 ay her gün sürekli seğiriyordu neredeyse, sonra 6 ay ara sıra oldu, yavaş yavaşta geçti. Birinden "Ne göz kırpıyorsun ulan?" gibi bir tepki alıp sonra da dayak yersen, doktora gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 haydaaa ben açacaktım bu başlığı bana da bir hafta önce olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu aralar genellikle unilerin vize haftası,sıkıntıdan olmasın,benm de agımda yuzumde garip mimikler turedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 öğrenci hastalığı herhalde. öğrenci değilim, ama ben de stresten olabilir diyorum, çünkü daha önce hiç yaşamadım. çok merak edersem doktora giderim tabi. fikir ve tecrübeleri merak ettim. çok garip bi olay, elinizle tutmazsanız geçmiyo falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Aket-Atum said: haydaaa ben açacaktım bu başlığı bana da bir hafta önce olmaya başladı geçti benimki ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ben doktora gitmistim stres ve fazla bilgisayar demisti. Fazla bilgisayar kismi yalandi tabi, o oldugunda gozlerimin arkasi yaniyodu (bunun icin ayrica doktora gittim, o suni goz yasi verdi, gercekten ise yariyor). Segirmeye basladigi zaman (farkettiginde ve seni rahatsiz etmeye basladiginda) gozlerini kapat ve dilini isir. Sonra icinden 20'ye kadar say. Hemen 20'ye gelicem diye acele sayma ama... Her saniyede 1 atla ya da 2 saniyede bir atla. Baktin ki gun icinde bunu cok yapiyosun, isin bittikten sonra dusa gir, suyun altindayken ellerini karninin ustune koy ve 5 dakika falan dur oyle. Cok uzun gelecek muhtemelen ilk baslarda ama sonra alisirsin. 300'e kadar da sayma ayrica. 100'e kadar say basa don. Bu boyle bir iki ay idare eder seni. Daha da olmazsa, doktora gidersin, sana daha fazla uyumani falan soyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dikkat ettinizmi türk gençlerinin bi kısmı bu olaydan şikayetçi tamda ekonomik kriz dönemide olması sizce bi tesadüfmü? hiç sanıldığı gibi tesadüf değil geçen yaz kene paniği vardı ondan öncede grip gibi olaylar yaşandı bu ülkede bu kış yeni bi tehdit yaşanıyor göz seğirmesi !!! önleminizi alın !!! bu bir pskolojik savaştır türk gencine yapılan bi sabotajdır!! orta doğuda karışan ortam rusya tehdidi yeniden iki kutuplu dünya vs vs tüm bu pskolojik savaşları tetikliyor bu olay yahudilerin işidir israilli ajanlar ülkemize göz seğirmesi paniği yaymaya çalışıyor önleminizi alın!!! sakın geç kalmayın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dostum evet bu sabah da mailime geldi konuyla ilgili bir yazı tamamını okuyayım copy/paste yapıcam buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 necmi said: dikkat ettinizmi türk gençlerinin bi kısmı bu olaydan şikayetçi tamda ekonomik kriz dönemide olması sizce bi tesadüfmü? hiç sanıldığı gibi tesadüf değil geçen yaz kene paniği vardı ondan öncede grip gibi olaylar yaşandı bu ülkede bu kış yeni bi tehdit yaşanıyor göz seğirmesi !!! önleminizi alın !!! bu bir pskolojik savaştır türk gencine yapılan bi sabotajdır!! orta doğuda karışan ortam rusya tehdidi yeniden iki kutuplu dünya vs vs tüm bu pskolojik savaşları tetikliyor bu olay yahudilerin işidir israilli ajanlar ülkemize göz seğirmesi paniği yaymaya çalışıyor önleminizi alın!!! sakın geç kalmayın!!!ne dion olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 pogodi said: sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 uzun bir süre devam eden uykusuzluktan olabilir, birkaç ay öncesine kadar çok feci seğriyordu gözüm. hergün en az 8 saat uyku uyumaya özen gösterince 1-2 hafta, düzeldi. sonra gene ihmal ettim, yeniden başgösterdi. artık dikkat ediyorum ve bir daha sorun yaşamadım. cidden çok sinir bozucu bir olay, uyku düzeninize dikkat etmeye çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 fastreloader said: necmi said: dikkat ettinizmi türk gençlerinin bi kısmı bu olaydan şikayetçi tamda ekonomik kriz dönemide olması sizce bi tesadüfmü? hiç sanıldığı gibi tesadüf değil geçen yaz kene paniği vardı ondan öncede grip gibi olaylar yaşandı bu ülkede bu kış yeni bi tehdit yaşanıyor göz seğirmesi !!! önleminizi alın !!! bu bir pskolojik savaştır türk gencine yapılan bi sabotajdır!! orta doğuda karışan ortam rusya tehdidi yeniden iki kutuplu dünya vs vs tüm bu pskolojik savaşları tetikliyor bu olay yahudilerin işidir israilli ajanlar ülkemize göz seğirmesi paniği yaymaya çalışıyor önleminizi alın!!! sakın geç kalmayın!!!ne dion olm oluun babasıa goinm diom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 cücede olunca bu olay warrior nerf yiyomus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 çok açık renkli ekrana uzun süre bakmak uzun süreli ktap okumak TV izlemek uykusuzluk alkol sigara ot aynaya çok bakmak ışık açık uyumak kısacası her türlü yorgunluk yaratacak etmen seğirtiyor demmit. bi göz doktoru bana öle demişti. mesela ilginç bir örnek, kucağınızda laptop var ekrana bakıyorsunuz 5 metre ötenizde tavanda lamba var, direk bakış açınızda değil ama ışınları gözünüzü direk görüyor. bilgisayarın gözü yorduğundan çok daha fazla yorarmış gözü. ondan ışık direk gözünüze gelmesin diyorlar. bu arada aynayı ben uydurdum inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bu sene bana da oldu 1 hafta boyunca geçmedi. Sonra internette okudum bilgisayarla pek haşır neşir olmayın, stres yapmayın falan yazıyordu. Ben de ne bilgisayara girdim ne de bir şey okudum birkaç gün, en azından olabildiğince azalttım. Sonra 1 haftanın sonunda azalmaya başladı. 2 hafta içerisinde bir şeyim kalmadı ama gerçekten sinir bozucu bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar