Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezra Chatterton vefat etti.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

biz çocukla bağ falan kurmadık, ben sadece olayı öğrenince forumlarına "dayan koçum" temalı bir mesaj atmıştım.

Bu yaptığınıza halk arasından hıyarlık denir. Tanımıyosun diye üzülmemen mi gerek? Paul Newmann'ı da tanımıyordum ama ölünce üzüldüm. Daha tonla böyle örnek var.

/b/ tarzı olacam diye denyoluk yapıyorsunuz resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
biz çocukla bağ falan kurmadık, ben sadece olayı öğrenince forumlarına "dayan koçum" temalı bir mesaj atmıştım.

Bu yaptığınıza halk arasından hıyarlık denir. Tanımıyosun diye üzülmemen mi gerek? Paul Newmann'ı da tanımıyordum ama ölünce üzüldüm. Daha tonla böyle örnek var.

Abicim üzülmek zorunda mıyım ben kanserli WoW oyuncusu öldü diye yahu ahahah

Üzülmüyorum abicim, bütün server ölse yine üzülmem yani. 5 dakika sonra tamamen unutacağımı bile bile niye "Dayan koçum" diyeyim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Aket-Atum said:

Abicim üzülmek zorunda mıyım ben kanserli WoW oyuncusu öldü diye yahu ahahah

Üzülmüyorum abicim, bütün server ölse yine üzülmem yani. 5 dakika sonra tamamen unutacağımı bile bile niye "Dayan koçum" diyeyim ki.

üzülmek zorunda değilsin ama böyle "sert erkeğim ben umrumda olmaz" tavırları ile de bir yere varamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abooo sert erkek falan bayağı alakasız kaçmış.

Ölen çocuk WoW oyuncusu, WoW'la pek alakası olmayan bir kişi olmama rağmen ben bile biliyorum bu "Death/Drop/Loot" geyiğini, yazayım dedim konuya "TROLL!!"den girildi "İNSAN MISIN SEN?!!!"den çıkıldı, ben de açıklamasını yaptım.

Hayır NPC'ye çocuğun ismini vericekler "Süper jest ya WoW müthiş oyun, Blizzard harika firma" geyiklerine yeni malzeme çıkacak, ben WoW forumunda olan bir geyiği alıp buraya koyunca /b/ tarzı denyo oluyorum, sert erkek oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazarken ne bekliyordun ki cevap olarak?
Ooo asteroth yardın ya bizi gene hll +rep falan mı?
Konuyuda bağladığın yer efsanevi fail yani varsın blizzard gözümüzde/gönlümüzde wow ile asırlarca en iyi olarak bilinsin bu jesti için.
Böyle bir konuya bu tür bir mesaj atıp gelen tepkilere karşılık hatanı telafi adına cevap atacağına halen savunma içindesin ya pes!
Sosyal ağlarda paylaş

dur elimden geldiğince hakarete girmeden anlatayım ben size. mesele üzülüp üzülmemen değil, ucuz popülizm değil, himmi amca hiç değil. çok basit; mesele birinin ölümü üzerine geyik yapabilme kapasitesi, üstelik de binlerce kişinin okuduğu bir ortamda. geçen hitler-yahudi-aoe grind yapmıştı birileri. ben bunu anlamıyorum işte. ya cidden nasıl yapabiliyosunuz? birazcık kendisine saygısı olan bir insan akşam yatınca düşünür ben harbi ne halt ettim diye. küçücük çocuk ölmüş, üstüne geyik yapıp bi de bunu savunmak nasıl birşeydir? absürd komedi midir? aslında komik olmayan espiri yapıp, bi de bunun bilince olmanın ters komikliği midir? bunun ne olduğunu buraya yazarsam, silinir, zahmet etmicem dolayısıyla.

kimse burada yas ilan etmedi, forumu siyaha boyayın da demedi. sadece ölüye saygı dedi. ona duyamayacaksanız, ne diyeyim artık ben. bak bi de ağlaşın demiş, doğa ana bildiği gibi yapsın seni. çok küfür ettim burda çook.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Abi nerede alıştın?

Etrafında günde 10 kişi mi ölüyor? Alışmak ne demek ayrıca?

insan yakinlarina hicbisey olmaz gibi dusunuyo onceleri, sonra arka arkaya gidince anliyosunki oyunun kurali bu, alisiyo insan, alistiriliyo. olenin arkasindan yakinlarina sabir dileyip, aynen kendi isine devam etmeyi ogreniyosun, fantastik durumlar degil bunlar. uzulmedim, uzuldum desem yalan olur, yakinlarina sabirdan oteye gecmez olayla duygum. adaletin bu mu dunya, alayina isyan tavirlarini daha komik buluyorum Asterothun yaptigindan. neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...