Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Corvette LT1...


bliywig

Öne çıkan mesajlar

http://www.sahibinden.com/_bu_corvette_kacmazzzz_tum_gozler_sizdeWQQaXQQ10854715WQQpXQQdisplayitem


şu araç 50 bin YTL ve şu an kendime acıorm...

hani olurya bazen insanlar bagzı kapıları görürde içeri giremezler aynen öyle oldum kafayı yicem 50k plx :(

neyse daha gencim ne fırsatlar çıkar sadsdas







yoksa benmi çok abartıyorum?? sadece iç döşeme rengi b.ktan geldi bana ama ne biliyim param olsa %90 alırdım sanırım galiba

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugun ici bombos bir a3 u satıyorlar 50 bin ytl ye. etrafta tonla a3 dolastıgını da hesaplarsanız cok alınmayacak bır rakam degıl. ustelik corvette herhalde yaslanmayan nadir dizaynlardan birine sahip yıllardır. hala cok guzel gozukuyor su linkteki araba.

ama bunu almak pek akıl karı bır ıs degıl. 15 yasında olmasını bir kenara koyuyorum, sadece hafta sonları bogaz da ya da caddede 1 tur atıp kafe/bar/restaurant onune parketmek ıcın bir araba almak bence gereksız bır olay.

bakın ben arabada faydacı bır ınsan degılım, en az benzınle en cok yol gıden ve en fazla performans veren arabalar yuruyen kutudan oteye gıdemedıklerınden mantıgımla degıl begenımle alısverıs yaparım. yanı arabaları bir zevk olarak gorurum. aradaki farkı seve seve verir, begenerek aldıgım arabanın aldıktan sonra bilinen bir sıkıntısı varsa da katlanırım. bır utility ya da tuketici urunu olarak gormem, zevk olarak gorurum. ona ragmen bana bile sacma geliyor eski kasa bir corvette e bu parayı verıp sonra garajda curutmek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...