nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 adamınbiri said: beşiktaş'ı fenerden de beter çok fazla havalanmayın 11 puan geriden gelip şampiyon olduğumuz günlerde oldu beşiktaş fenerden beter mi lol fener dunya kulübü haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Masquerade said: en büyük gs qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 euheu güzel foto. taraftar artık takımı umursamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 efsaneymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 harbi efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 puan durumunun ustunde edunun bı acıklaması var asıl onu kacırdım :) ne yapsak olmuyor :S :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 valla fener maçında sivastan pek bişey beklemiyodum ama 2. yarı özellikle gerçekten iyi oynadılar. bjk karşısında deplasmanda ne yapıcaklar görücez. umarım puan çalabilirler beşiktaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 maç linki bulan bana atabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: 5-0 yarasın tosunuma sivas 1-0 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kermitim gitti paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 atar bjk ya. en kötü beraberlik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 1-1 oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 fena oynuyoruz ya 4-5 olur bu macta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nası oynuyo bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam nocom. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 tum mac oyunun kontrolu bizdeydi gercekten herkes isteyerek oynadi bu sevindirici yon , fakat bi takim bu kadar gol kaciramaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: eagle_dnz said: 1-2 1-1 fener mi sandın beşiktaşı :) o yazdıgın skorlar fener-bursa maçı için, yanlış topictesin :)-D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 FT Besiktas 1 - 1 Sivasspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 haha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 CthuLhu said: hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ay canım kıyamams seni. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 iyi oynadık, hatta sivası ezdik. ama atamıyınca olmuyor işte. neyse aziz yine şükrü saraçoğlunun korner direklerine işetir birilerini büyü dener falan o zaman aynı seviyeye geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: CthuLhu said: hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ? bir pozisyondan bahsetmiyorum ben sen gibi artı seninle bu tarz bir tartışmaya da gerek görmüyorum. =) maçtan önce FARK ATICAZ LOLOLOL diye gezmek hatta bir haftadır LİDERİZ YEAA diye gezmekten sonra şu an ne ahlde olduğunu anlayabiliyorum. kusura bakma nocom,ligde bir hafta beş hafta on hafta lider kalsanız da sezonu lider tamamlasanız da bu ülkenin üçüncü takımısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar