nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 adamınbiri said: beşiktaş'ı fenerden de beter çok fazla havalanmayın 11 puan geriden gelip şampiyon olduğumuz günlerde oldu beşiktaş fenerden beter mi lol fener dunya kulübü haklısın
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 euheu güzel foto. taraftar artık takımı umursamıyo.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 puan durumunun ustunde edunun bı acıklaması var asıl onu kacırdım :) ne yapsak olmuyor :S :(
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 valla fener maçında sivastan pek bişey beklemiyodum ama 2. yarı özellikle gerçekten iyi oynadılar. bjk karşısında deplasmanda ne yapıcaklar görücez. umarım puan çalabilirler beşiktaştan.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: 5-0 yarasın tosunuma sivas 1-0 önde
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 atar bjk ya. en kötü beraberlik bence
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 tum mac oyunun kontrolu bizdeydi gercekten herkes isteyerek oynadi bu sevindirici yon , fakat bi takim bu kadar gol kaciramaz ya
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: eagle_dnz said: 1-2 1-1 fener mi sandın beşiktaşı :) o yazdıgın skorlar fener-bursa maçı için, yanlış topictesin :)-D lol
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 CthuLhu said: hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ?
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 iyi oynadık, hatta sivası ezdik. ama atamıyınca olmuyor işte. neyse aziz yine şükrü saraçoğlunun korner direklerine işetir birilerini büyü dener falan o zaman aynı seviyeye geliriz.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: CthuLhu said: hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ? bir pozisyondan bahsetmiyorum ben sen gibi artı seninle bu tarz bir tartışmaya da gerek görmüyorum. =) maçtan önce FARK ATICAZ LOLOLOL diye gezmek hatta bir haftadır LİDERİZ YEAA diye gezmekten sonra şu an ne ahlde olduğunu anlayabiliyorum. kusura bakma nocom,ligde bir hafta beş hafta on hafta lider kalsanız da sezonu lider tamamlasanız da bu ülkenin üçüncü takımısınız.
Öne çıkan mesajlar