sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 az önce divx olarak izleme şansım oldu. gerçekten çok güzel filmmiş. çok sevdim. vay be yani oyunculuk da oldukça iyi senaryo deseniz zaten bitirmiş. izleyin izlettirin[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 fena değil derim bende dorsia +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 eh işte derim bende :)[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya bu spy game dediginiz atv de gecen haftalarda gosterilen "Oyun" mu ? eger oysa guzel film[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bu film televizyonda verildi geçenlerde ama şu "oyun" diye nitelendirdiğin film büyük ihtimal micheal douglas'ın oynadığı "the game" dir ? bu arada bu filmi sinemada izlemiştim çıktığımda kendimi ajan sanıyodum fazla kaptırmıştım kendimi eha[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Dorsia, 29 Nisan 2004 08:17 tarihinde demiş ki: Hmm fena film degil ancak konu cok oturakli gelmemisti bana ilk izledigimde... Ayrica bastan sona tahmin edilebiliyor o yuzden biraz can sikici olabilir... Eski ajan rolunde oynayan Robert Redford o role pek yakismamis sanki bir Al Pacino olsa orada (The Recruit teki gibi) daha oturakli oynardi gibime geldi. dediğin hiç birşeye katılamıcam 1) senaryo/konu nasıl oturaklı gelmez bu filmin olayı zaten senaryo 2) baştan filmin sonu zaten belli, önemli olan o sona nasıl ulaşıldığının anlatımı 3) robert redford süper oynamış ve tam o role yakıştığını düşünüyorum.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 çok güzel film ya brad pitt i fena dövüolar ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Hep hayatımda seyrettiğim nadir güzel filmlerden derim de dalga geçerler..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 *!Dalga geçer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Spy Game son derece güzel filmdir, defalarca izledim. En sevdiğim filmlerdendir hatta.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar