razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 her yıkayışımda en az bu kadar dökülüyor.. saçın kısalığına bakarak bi yorum şeyttirin.. her seferinde ama.. kafa derimde hafif dikkat edince bariz görünüo iice kısa olanlar bana umut vermiyor değil ama yinede daha fazla dökülmesin diye fazla oynaşmama isteği olmuo değil. iğrenç değil, ne iğrenci.. sanki hayatında hiç karşılaşmıon bu görüntüyle http://www5.picturepush.com/photo/a/1126913/img/1126913.jpg http://www4.picturepush.com/photo/a/1126917/img/1126917.jpg dipçik: lavabo pis değil, orjinalinde hafif pembe renk zaten(ev sahibinin seçimi).. ankaranın suyundan pas rengi oluyor sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 evet baya küçükmüş postunu okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 foltene hair treatment set + regaine+applikatoru gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Head and Shoulders dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Saeros said: evet baya küçükmüş postunu okumadım daha fazla okuyucu çekme stratejimin kurbanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 desenler çok güzel : ) ayrıca o döküntü bişey değil. bi ara kafamı lavaboda bırakıyodum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kelleşiyon işte ne heycan yaptın ki.bazı kadınlar dazlakları seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Saçı kısa ama! bnm omuzlarımdakı saçlar o kdr anca dokuluyor! Hemen bi uzmana başvur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 etek tıraşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ginaly said: etek tıraşı. söyliycektim ulan dalga geçmek gibi olmasin dedim ama artik kader napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 doktora git hemen cildiyeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Inner sen bana birini andırmak! Holycrap kittenz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Raincloud said: Inner sen bana birini andırmak! Holycrap kittenz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ruhum ferahladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 lan meyve yiyodum, ilk spoyu açiim dedim. açarken spo'nun tagini gördüm, fotolar yüklenmeye başladı. fotoların 5'te 1'1 falan yüklenmişken direkt kapadım. allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 al o zaman http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/11858361.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benim neden hiç dökülmüyor üü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben banyo yaparken bazen elime HOŞAOIĞIRT diye bir ses eşliğinde bi avuç kadar geliyor korkuyorum. ama normal galiba benimki. normal dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 korkma korkma hic bisicik olmaz..hem kel olsan nolur'ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 archraz said: korkma korkma hic bisicik olmaz..hem kel olsan nolur'ki.. way waaay, sizleri buralarda görürmüydük edit: way waaay ne lan : S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 allahtan umut kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benim bi haftada falan dökülüyor bu kadar. demek ki iyiyim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bundan sonra buralardayimB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu başlık burda durdukta aklıma "kaç santim acaba" sorusu gelmeye devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kısmi sakal traşı mı oldun o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar