bedeviizz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 arkadaşlar sanıyorum 2002'nin oyunu ya da biraz daha eski, ben yeni aldım. bilen var mı bu oyunu? kaç tarihine kadar oynayabiliyorsun, savaşlardan etkileniyor musun, net üzerinden oynanabiliyor mu, türkiye'de var mı server?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 manyak bi oyundur kendisi burda tam yazamicam Ilar1 yazamIyorum msne gelirsen istediini sorabilirsin icqda veriim:172758290[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bence igrenc ötesi bi sey.10 dk dayanabildim oynamay abu kdr kötü oyun yapmak marifet.[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bencede cok guzel bır oyundu ... cıdden cok guzel ...[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 manyak deli bir oyun fakaat sovereign oldum bs guildmaster filan oldum başka bişiler kascaktım fakat baydım ne yazık ki en güzeli oyunda bi adamla savaşa girdikten sora onu izletmesi ve adam evini bombaladıgı anda mahkemeye verebilmen :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hoş bir oyun tarzı çok değişik...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hep merak edip denemediğim bir oyun oldu çünkü adını pek duymamıştım, almaya cesaret edemedim. geçen yılın oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 3d falan ama grafikleri o kadar da ii değil tabi strateji olduğu için fazla önemli de değil. oyunun iyi yanı istediğini yapıyosun ister zanaatinle uğraş namuslu bi hayat sür (zanaate de bakar tabi:)) istersen politikaya atıl casus ağın ve evindeki back roomunla istediin şeyi yap tehdit et, bombala... tabi bunları rahatlıkla yapabilmek için para ve tabi sbır gerekiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ii oyun ama bok gibi ai var 4 kere oynarsın sonra bayar[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Off abi ne zamandır şu oyunu oynuyorum akıl edememişim şu olayı: "You can marry very rich old women, toad slime their house, and wait for them to die so you can inherit their money." Kadınların kendi kendilerine ölmelerini bekliyordum hep. Giden oyun içi zamana mı yansam oyun dışı zamana mı yansam bilemedim yani... http://cdn.sidsavara.com/wp-content/uploads/2010/09/look-distance-thinking.jpg So many regrets... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bedeviiz adlı arkadaşta topici açmış ve arkasına bakmadan gitmiş Kayıt Tarihi: 16/08/2003 11:26 Son Hareketlilik: 16/08/2003 11:26 yok lan mesajı 2004 müş zaten sdf paticik gene yanılttı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 şu anda gog'da $2.99. bu süfer oyunu oynamadıysanız kaçırmyaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 MasterHapLo said: griswold acaba hala ayni maili kullaniyor mu? imzaya mail koymak nedir abi AHAHAHAH ne bileyim ya on sene önce yazmışım postu, şimdiki gibi de değildi ki ortalık. 8 senedir falan kullanmıyorum herhalde o maili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 GRİSWOLD GOLDFİRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Sparkcaster said: GRİSWOLD GOLDFİRE Soyad muhabbetinden o lan, başka arkadaşımda da vardı. Hıyar ya, şunu açıkladığıma inanamıyorum lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 evet eskiden soyadı kanunu vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 http://www.gog.com/forum/the_guild_series/the_guild_3_announced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oley..umarim sadece grafikleri cilalayip birakmazlar icerik istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar