Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Core mu Open RvR mi ?

Horizon

Öne çıkan mesajlar

daha kötü anlamında algıladığımı nereden çıkardın? sana göre 'daha iyi değil' ki zaten ben aynı fikirde olmadığımı anlatmışım yukarıda.

neyse bu ikili gelgiti sürdürmenin anlamı yok benim açımdan, kısaca özetleyeyim fikrimi, görüş sormuş onu veriyoruz nihayetinde başlığa. core'da oynayıp da ağlayan görmedim, open'da oynayıp ağlayan gördüm. sadece burada değil, başka mmo'larda da kendini uo zamanlarından hardcore görmeye alışmış kimi arkadaş tercihini yelkenler fora sunuculardan yana kullanıyor, sonra gelip forumlara ağlama duvarı inşa ediyor. kararını zaten kendi verememiş bir arkadaşa da kasksız motor kullanmayı değil, emniyet kemerli araba sürmeyi tavsiye ederim.

meğer oyunu oynamayanların da yapacak hayli yorumu varmış, enteresan doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bir de tek olay genklenmek degil. yani genklenmeyi seven adam acar rvr flagini oyle gezer core serverda da. ne biliyim, gider bir ust tier'da rvrleri kovalar. open rvr secen adam genklemeyi de seven adam. hani su bahsettigimiz sosyopatlar vardi ya, onlardan biri iste. gidecek milletin uzerinde ego masturbasyonu yapacak. beni darlayan o adamlarla ayni bytelari solumak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama o sosyopatların düşman diyarlara gitmesine de kriptonit oluyor biraz Core olunca işte, güzel yanı o. Tavuk olmak daha kolay zaten o neyse de, gitti mesela 25'te. Kendi diyarlarında PvE yapan 15-20 adamlar ellemez ve RvR flag açmaz, 30-35 adamlar denk gelirse de onu tepeler gider zaten. Gank ihtiyacını karşılayamaz yani, gönüllüler dalar anca. O zaman da gitmez tabi, zaten ezilmişliğini sergilemeye giden adam ezilip dönmek ister mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:
Kaç tane Open Rvr sunucusu var da ve kaç tanesinde oynadın da " war mar yok kardeşim ehe mehe " diye çemkiriyorsun ?

Sunucuya başlamadan önce, sunucunun populasyona bakmak güzel bir şeydir.

oynadıgım server Eltharion en yüksek populasyonlu rvr sunucusu şu anda ? tabi sen 1 tane adam görüne aha online oyun gidip kesiyim mantıgında oldugun için ne dedigimi anlayacak kapasitede degilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Deptlypo said:
Hao said:
Kaç tane Open Rvr sunucusu var da ve kaç tanesinde oynadın da " war mar yok kardeşim ehe mehe " diye çemkiriyorsun ?

oynadıgım server Eltharion en yüksek populasyonlu rvr sunucusu şu anda ? tabi sen 1 tane adam görüne aha online oyun gidip kesiyim mantıgında oldugun için ne dedigimi anlayacak kapasitede degilsin.

Hasta mısın arkadaşım ? Emektar eller tarafından, yontulmaya mı ihtiyacın var ? Sadece görüşümü belirttim, neden kendi özbenliğine saldırmışım ya da hakaret etmişim muamelesi yapıyorsun "regl" olmuş gibi ?

" aha online oyun gidip kesiyim mantığı " ne demek bana açıklar mısın ? Kapasitem yetmiyor, kusura bakma :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:
Deptlypo said:
Hao said:

Hasta mısın arkadaşım ? Emektar eller tarafından, yontulmaya mı ihtiyacın var ? Sadece görüşümü belirttim, neden kendi özbenliğine saldırmışım ya da hakaret etmişim muamelesi yapıyorsun "regl" olmuş gibi ?

" aha online oyun gidip kesiyim mantığı " ne demek bana açıklar mısın ? Kapasitem yetmiyor, kusura bakma :(

en yüksek populasyona dahi gitsen scenario dışında kesecek adam bulamıosun bu bir regli ben degil sevgili annecigin oluyor bu iki yontulmaya benim degil babnın ihtiyacı var senin gibi embesil yetiştirmiş buda üç :)
Sosyal ağlarda paylaş

Deptlypo said:
Hao said:
Warhammer Online'ın " War is everywhere " mottosu, "Open RvR" sunucularda daha fazla hissediliyor gibi. Core sunuculardaki ortak pq alanlarında birbirlerine en büyük saldırısı "taunt" ve "lol" olan oyuncuları görmek; oyunda kan, gerçekçilik ve savaş için çıldıran beni üzüyor.

Şaka bir yana, edindiğim izlenimler "core" sunucularının daha sistematik ve dengeli savaşlar için, "open rvr" sunucularınınsa daha özgür daha gerçek ve "sevişme savaş"çılar için yapıldığı yönünde :)

nerde bu war is everywhere olayı yaa ben niye göremiorum ? ben heralde bu forumdakilerden farklı bi warhammer var onu oynuorum.. scenariolar dışında war mar yok kardeşim varsa da bana denk gelmedi ne hikmetse

İlk mesajları okumadan, troll perspektifiyle olaya yaklaşmak ve rahatça " yüzsüz müsün " demek gerçekten kolay. Şahsi atışma başlatılsa dahi, o şahsi atışmanın içinde hakaret etmek bir zorunluluk değildir, bilmem biliyor musun Baggio ? Her neyse, "Enteresan gerçekten"...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...