Gimli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Evet uzun süredir takip ettiğim, funkın yaşayan en büyük temsilcisi olarak gördüğüm "The New Mastersounds" türkiyede, thehallda. (Beyoğlu emek sineması arkasıymış bilmiyorum mekanı öğrenicez artık). Kaçırmayın derim. İNGİLİZ FUNK CANAVARLARI THE NEW MASTERSOUNDS, DIONNE CHARLES EŞLİĞİNDE 31 EKİM CUMA GECESİ THE HALL’DA FUNK RÜZGARLARI ESTİRİYOR. Ünlü dj/prodüktör Peter Wermelinger tarafından tüm zamanların en iyi 10 funk şarkısından biri olarak gösterilen “Turn This Thing Around” adlı parçaya imza atan ünlü funk grubu The New Mastersounds , 31 Ekim Cuma gecesi The Hall’da sahne alıyor. THE NEW MASTERSOUNDS feat. DIONNE CHARLES 90’lı yılların sonunda Leeds’li gitarist Eddie Roberts, davulcu Simon Allen ile birlikte The Mastersounds’u kurdu ve grup kısa zamanda “The Cooker” isimli kulüpte çalmaya başladı. 1997 yılında Pete Shand ve Bob Birch’ün gruba katılmasıyla grubun ismi “The New Mastersounds” olarak değiştirildi. Kısa zamanda kendi funk tarzlarını yaratmaya başlayan grup, Blow It Hard Records’un dikkatini çekti ve grup 2000 senesinde ilk plaklarını çıkardı. Sonraki yıllarda Quantic, Mr. Scruff, Kenny Dope, Fred Everythig ve James Taylor gibi isimlerle çalışmalara imza atan grup, Bob Birch’ün ayrılışı ve Joe Tatton’un gelmesiyle beraber yeniden şekilllendi ve albüm hazırlıklarına başladı. 2003’ten 2008’e kadar sırasıyla “Be Yourself”, “Roughneck”, “This is What We Do”, “102%” ve “Plug&Play” albümlerine imza atan The New Mastersounds, 2006 yılında çıktıkları dünya turnesiyle büyük bir hayran kitlesine ulaştırlar. Özellikle Japonya’da çok sevilen The New Mastersounds, funk dünyasının yeni yıldızları olarak gösteriliyorlar. Grubun yakaladığı başarı Alman Legere Records’un “An Introduction to The New Mastersounds” aldı toplama albümle bir kez daha vurgulandı. 10 senelik müzik kariyerleri boyunca çıkardıkları albümler ve başarılı sahne performansları ile funk müzik dünyasının en iyi isimleri arasında yer alan. The New Mastersounds, Dionne Charles vokalleri eşliğinde 31 Ekim Cuma gecesi The Hall’un eşsiz atmosferinde İstanbul’lu funk severlerle buluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hayatımda gititğim en "inanılmaz" konserdi. Kaçırana acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 SENİN ACIMANA İHTİYACIM YOK DOSTUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sana daha çok acıdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ihtiyacı olanlara acıyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 gimli /shoo HİÇ ÜZÜLMEDİM KAÇIRDIĞIM İÇİN HI HII.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar