Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahmet Türk:"Gösteriler demokratik tepki"

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

şurada fikrini belirtmeyipte her dtp topağına gtune koyim,ursbu cocukları yazan kahvehane delikanlılarına bitiyorum.en iyi vatandaşa mavi kurdele takacağız.

ayrılmadan aslında bir vatan olunması gerektiğini bilemeyenler asıl bölücüğü yapıyorlar.buna görede mhp ve bbp dtp den daha fazla bölücülük icraa ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fikir hoşunuza gitmeyince fikir değil bu deyip ;ağzını bozmak daha delikanlıca ,aslanım benim.
Devam edin. Dtp kendini resmi olarak da gayri remi olarakta pkknın altgrubu , himayesinde olduğunu seçim zamanı olduğundan milyon kere belirtti.Doğudaki bir ilimiz de pkklıların gelmelerinden önce bayraklarını astı geldiklerinde protesto gösterisini yaptı.Domates attılar.Bunun karşılığı taş olup saldırıgördüler.Gereken cevabı da verdiler sonrasında.
Sosyal ağlarda paylaş

DTP'nin yapmak istediği aslında bugun Ardahan'da başarıya ulaştı bir nebze.
-Provakasyonlar.
Simdi de Özgürce secimler öncesi bizi destekleyen partililerimizle buluşmamıza karşılar taşlanıyoruz falan diye ağlayacaklar.
Teröristlerin bombalı eylemlerle yapmaya çalıştığını bunlar Anayasal bir hakkı kullanıyormuşcasına yapıyorlar.

Kendinize sinirlerinize sahip olun arkadaslar.
Bizi bıktırmaya yıldırmaya çalışıyorlar.
Verin guneydogu Anadoluyu bize diyorlar. Militanlıgın amacı budur zaten yok etmek degıl yıldırmak.En sonunda Türkiye'den "Tamam alın G.dogu Anadolu sizin olsun daha da ilişmeyin bize sınırı geçmeyin ne haliniz varsa görün orada" dememizi istiyorlar.

Halbuki neresidir G.doğu Anadolu?
-Mezapotamyaya giden suyun vanası
-Bize dokudurtulmayan Petrol kuyularının beşiği.
-Avrupa-Asya-Afrikanın tam göbeginde jeopolitik bir üs!
daha neler neler.

Sabredin arkadaşlar. Sabredin.
Sosyal ağlarda paylaş

çok derin işler dönüyo ama insan çözemiyo işte.bu kadar geniş ve rahat takılmalarının bi güvencesi bi sebebi olmalı.dağda keleşle poz veren adamın karısı hukumetin davetine gidebiliyosa vay halimize.

buna akp göz yumuo.öyle yada böyle güçlendiler akp döneminde.abi düşünsenize adam başbakana gelmesin falan dio ya :).türkiye cumhuriyeti başbakanı kendi sınırları içinde kendi toprakları kendi ülkesi içinde kendi şehrine güvenli şekilde gidemio.yarın öcalan serbst kalsa ve alın doğu tarafı sizindir dyiip yeni sınır çizseler şaşırmam.bekliyorum öyle bişi boku cıktı
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet said:
... DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, Ardahan’a geldikleri için pişman olmadıklarını söyledi.
Ayna “Biz buralara gelerek ırkçılığı kıracağız. ...

bu ne ya?

ırkçılığı kıracakmış. tabi tabi insanların bir tarafında plastik patlayıcı patlatanları ölümüne savun sonra "sorun ırkçılık".

tabi ablacım tabi, siz tepki çekecek bişi yapmıyorsunuz. bizim genlerimizde var, doğuştan ırkçıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
milliyet said:
... DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, Ardahan’a geldikleri için pişman olmadıklarını söyledi.
Ayna “Biz buralara gelerek ırkçılığı kıracağız. ...

bu ne ya?

ırkçılığı kıracakmış. tabi tabi insanların bir tarafında plastik patlayıcı patlatanları ölümüne savun sonra "sorun ırkçılık".

tabi ablacım tabi, siz tepki çekecek bişi yapmıyorsunuz. bizim genlerimizde var, doğuştan ırkçıyız.

adamlar bizim kardeşimiz. hep bunu söylüyorlar da bizim kafamız kalın anlamıyoruz işte. üzülüyorum ben bak, bak -> :(
anlamıyoruz işte.. bana sorsan ırk kartını oynayan, ayrımcılığı körükleyen ve bu konu üzerinde hareket eden onlardır derim. anlamıyorum olm işte, hep yanlış sonuca ulaşıyorum

neyse ki onlar var! çıkıp anlatıyorlar doğruları..

afferin çocuklar
Sosyal ağlarda paylaş

fanatizm, karşıtlığından beslenir her daim. taş atan çocuğa terörist diyip 23 yıl hapisle yargıla, domates atana aferin de sırtını sıvazla, pompalıyla çıkana hak ver, "her şehide karşı bi dtpli öldürelim" demek ifade özgürlüğü olsun.

sonra da vay kalleş bölücüler vay vatan hainleri..
Sosyal ağlarda paylaş

velet 23 yıl ceza aldığında konuşuruz. ajite edip durma.

domates atmak faşist bir eylem falan değildir.

ne kimseyi öldürür ne yaralar. en fazla üstünü başını kirletir. green peace in kürk boyaması gibi, bill gates e pasta atmak gibi, koç'a koç taşşağı atmak gibi bir eylem.

faşist maşist değil. iyi alıştınız siz "bizden olmayan faşisttir" mavalına.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar her daim her fırsatta kazana kömür atıyorlar ateş dinmesin , canlansın diye. Biz de aynı şekilde yaptığımızda o ateş malesef dinmeyecek. Yıllardır farklı bir uygulama yapıldımı ? hayır. Peki sonuç ?

Sonuç belli yıllardır şehit veriyoruz bölge doğru düzgün kalkınamadı ve ülkenin gelirinin bir çoğu terörle mücadele adı altında kaybolup gidiyor. Hem kanımız dökülüyor hem de geleceğimiz , hem ekonomimiz kan kaybetmeye devam ediyor.

Gösterileri organize edenlerin amacı zaten karşı tarafı kışkırtıp normal vatandaşlar arasında çatışma çıkartmak. Şu zamanda 4-5 tane doğuda bulunan şehirde eş zamanlı guruplar arası çatışma çıktığını bir düşünün.. Bunun sonu nekadar hayırlı olabilir ? Polisin veya askerin işe karışması ile kürt kökenli bir gurup insanın çatışmada öldüğünü düşünün. Sonu nereye gider ?

Kısaca oyuna gelmemek gerekiyor. Seçimlerde kan kaybedeceklerini bildikleri için oy kazandıracak tepkiler almaya çalışıyorlar. Bu oyun yenmemeli. Bu konuda bana göre güvenlik güçleri gayet sabırlı ve akıllı davranıyor. Aksi halde hiç mi hiç iyi olmaz , onların istedikleri olur.
Sosyal ağlarda paylaş

@sir:faşist saldırıyı senin üstündeki balonlu söyledi. ona hitabendi.

sir said:
ben faşist saldırı demedim ki zaten? ama sizlerin ve devletin taş atanla domates atana karşı aldığınız tavır, ayrımcılığın ne kadar sistematik ve içselleştirilmiş olduğunu ortaya koyuyo zaten.

osur osur uydur uydur hipoteze diz.

sivillerin üstüne domates yerine taş atmış olsalardı pkk lı göstericiler kadar boktan bir duruma düşerdi gözümde. hatta daha berbat belki zira polisin koruması kalkanı var.

ayrıca pkk lı göstericiler sadece polise taş atmakla kalmadı, araba yaktı, iş yerlerini tahrip etti. olaki bu kürtler bunun yerine tayyip e pasta domates, yumurta atmış olsalardı. aklı başında politikalarla kamuoyunda "nefret uyandırmayacak" eylemler yapsalardı şimdiye kürt sorunu kalmamıştı belki.

ayrımcılık içselleşmişmiş. peh.
Sosyal ağlarda paylaş

pkklılar devlet desteklemediği için domates bulamıyor. çünkü devlet kürtleri hiç sevmedi. domates bulamadıkları için plastik patlayıcı kullanıyor. ama kalkıyorsunuz birisine törörist diyorsunuz birisine eylemci. ama aslında domates atanlarla pkklılar da aynı!

hep kürt oldukları için yapıyorsunuz bunu.
lanet olsun içinizdeki gizli faşizme, lanet olsun ırkçılığınıza. yaşasın halkların kardeşliği!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yörüğüm, gidip ülkemizi parçalayalım demiyorum. Kürt olup ta benim aynı düşüncede olan kesim %90 dır. Bir avuç çapulcu toplanıp DTP yi, PKK yı kurdular (ki %80 iran, ıral asıllı peşmergedir). Bunlara atılacak domates az bile. O seçim otobüsü o mayınlardan birine çarpsa ne güzel olur. Hatayla asker öldüreceğiz diye komple yoketseler kendilerini...
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:
..Kürt olup ta benim aynı düşüncede olan kesim %90 dır.

türkiye'de %10-15 arasında kürt varsa, %6 civarında da DTP oyu varsa senin hesabı bir daha yapmak gerekir. kürtlerin yarısından fazlası DTP yi ve dolayısıyla PKK yı destekliyor işte. daha ne olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...