khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=74694 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 nasi is anlamadim. adam orda ligim bitti formda kalmak icin bi yerde oynayim deyip milana geliyor.sonra geri donecek. ben olsam almazdim takima 2 gun icin boyle bir oyuncuyu, kim oldugu farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 daha öncede yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Geçen sene de Arsenal'de yapmıştı aynısını. Ama durum farklı galiba orada sadece idmanlara çıkıyordu. Milan'da sözleşmeli kiralık oyuncu olacak istenirse oynayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 arsenal'de sadece idmanlara çıktı formda kalmak için milan'da oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bunu yeniden milli takima secilebilmek icin yapmis sanirim. 2 milli maca daha cikarsa en cok milli forma giyen ingiliz olucakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hayırlsı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 servet'i de alacakmıs milan. hem de 10 milyon €'ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ahah alırlar kesin serveti. ben de gördüm bugün fanatikte.kötümle güldüm biraz. ama satsak da hiiiç fena olmaz ha o fiyata ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 servet i alabilirler ama şu anda alıcaklarını sanmıyorum, uefa maçı oynamış olduğu için falan.. lüzumsuz bi transfer gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 milana genç kalır bekam. genç bekam olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 10 milyon euro nun yanında bi de Nesta+Kaladze ikilisini isteriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mexes gelecek devre arası büyük ölçüde , toparlar Milan savunmasını.. Bechkam'a gelirsek büyük ihtimal Victoria Milano'yu istemiştir moda başketi ayağına,kapristen birkaç ay takılır calcetta yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 e gayet başarılı. düşünceyi de açiklamışlar orada nitekim. tiyatro gibi git beckham'ı izle olayı. hoşmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 mexes her iki mactan birinde kırmızı kart cezalısı olmamayı becerebilirse milan'ın savunmasını toparlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar