Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Arkadaşlar selamlar.Ben 1999 Sanane serverı ile uo ya başlamıştım 2004 e kadar çeşitli serverlarda oynadım.Şimdi 4 yıl aradan sonra baktım ne wowdan ne aoctan hayır var ultimaya geri dönmeye karar verdim ve yardımlarınızı bekliyorum :) İlk kez runuo oynayacağım.Paticik tayfası oside europa serverın damı?Bana nick verebilirmisiniz oyuna girince mesaj atiyim.Ben daha açmadım karakter oyunu indiriyorum şu an. Türkler olarak guild kurmayı düşünüyormusunuz?Hepberaber toplansak çok eğlenceli olur sanırım. Pure Mage açmayı düşünüyorum.Bana runuo konusunda oyun içi paradır item bilgisidir vs vs vs yardım ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 öncelikle runuo değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Karakterini açınca öm at oyunda yardımcı olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Barathrum said: Türkler olarak guild kurmayı düşünüyormusunuz?Hepberaber toplansak çok eğlenceli olur sanırım. Süper olur ama gördüüm kadarıyla herkes kendi halinde yalnız takılıo. Kuran çıksa bile millet pek aldırmaz gibime gelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 2 türkle tanıştım brit bankta iyi insanlar yardımcı oldular sağolsun :) TWP guildinde varmış 7-8 Türk sanırım.Bonjo sana pm attım ama offlinesın sanırım forumda :) brit banktayım ben hep magery kasıyorum orda.online olursanız görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bonjoya bakma sen o öle der sora araki bulasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yeni konu kirliliği yapmadan burdan ufak çaplı bir ticaret sorusu sorayım.Şimdilerde Uo 'da hep yaptığım gibi ticaret skilleri üzerine yoğunlaştım. Acaba sunucularda ingot satışları ne alemde ve ingotlar kaça gidiyor.Kısacası piyasa ne alemde.Pek vendor gezemedim bu yüzden bir fikir almak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hazır yeni konu varken bende sorayım. Senelerdir uo oynuyorum fakat yeter dedim free shardlardan. Herşeyin orjinali makbuldur diye orjinal servera geçmeye karar verdim. Sorularıma geçecek olursak; 1-Kingdom Reborn sadece görüntü paketi bildiğim kadarı ile. Ben eski görüntülerle oynamak istiyorum bu yüzden Mondain's Legacy indiriyorum ve onun game code unu satın alacam değilmi? Yoksa KR indirip eski görüntülerle oynayabilirmiyim? 2-14 day trial nasıl kullanabilirim. 14 day trial kodunu girmeye çalıştığımda kredi kartı felan istiyo? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 NeroWarden çok doğru bir karar vermişsin, herşey orijinalinde güzeldir.. OSI hakkında herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Başladım Europe serverında. Macroya bıraktım charı fakat tırsıyorum legal midir, illegal midir bilmiyorum. Para sıkıntım var ileri derecede. Inscriptionla bişeyler yapmaya çalışıyorum. Necro/Mage kasmayı düşünüyorum. Saçmalıyoda olabilirim ortalarda yanlızım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 3rd party tool ile biraktiysan illegal. uo nun icindeki makrolarla birakirsan ve basinda durmazsan yine illegal, unattended macro illegal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 biraz okudum buradaki yaziyi, osi RunUO nun gelismis halidir ibaresini yanlis buluyorum, RunUO osi emulatorlerinin en gelismis halidir. Querral said: NeroWarden çok doğru bir karar vermişsin, herşey orijinalinde güzeldir.. OSI hakkında herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 "Osi en gelişmiş RunUO'dur" ifadesi doğru değil haklısın, ancak: ne yazıkki Türkiye'deki UO oynayıcıları UO'yu Sphere ve RunUO olarak ayrıp Osi'nin RunUO mu Sphere mı olduu gibi sorular soruyorlar. Bende bu ifadeyle Osi'nin RunUO'ya benzediini ve çok daha ii olduğunu anlatmaya çalıştım. İfadem yanlış ancak anlatmak istediimi başka nasıl anlatabilirim bulamadım ama daha iisini bulabildiyseniz benimle paylaşın değiştiriym. Bu dökümanı insanların ingilizce bile bilmeden OSI'de oynayabilmeleri için hazırladım, ve dahada geliştiricem inş. Beyenmediiniz yerler veya önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.. Ayrıca bu döküman u-s de pek fazla kişinin işine yaramıyor, asıl yeri paticik olmalı.. yani paticike eklerseniz sevinirim.. Bu arada dediklerim yanlış anlaşılmasın ben UO'yu çok iyi biliyorum gibi bir şey demiyorum, bu forumda UO'yu benden çok daha iyi bilen birsürü insan var, ben sadece bildiklerimi elimden geldiince paylaşmaya çalışıyorum o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Karakter geliştirirken ihtiyaç olunan parayı nerden temin ediyorsunuz. Young Player dönemi süresi ne kadar. UoAssistin beleşi varmı :D Necro/Mage im iş yaparmı. Skilleri ne önerilir. Bu sorularada cevap bulayım uzun süre rahatsız etmicem söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 rahatsizlik verme gibi bi durum yok hocam, rahat ol sorarken, young status uo daki en sevdiklerimden, bence iyi degerlendirmelisin, her yeri gezmeye calis young iken. bol bol gez yani. young statusunden su sekilde cikabilirsin, - bir skill'in 80 i gecmiyecek - skill toplamin 350 yi gecmiyecek - toplam 40 saatten daha dusuk oynama suren olacak. young statunden cikmak icin 'I renounce my young player status' yazman lazim, tabi bazi dezavantajlari var, mesela horse dan baska birsey veremeyip alamiyorsun sanirim, uzun zaman oldu tam hatirlamiyorum. uo assist'in cracki vardi vakti zamaninda ama cok zor bisey, yani pek ugrasma sanmiyorum olacagini, cunku her accountun unique bir anahtari var ve ona gore online olunca kontrol ediliyor. yeni client in makro sistemini bayagi gelismis bulmustum, pek ihtiyacin olmayabilir artik uoassist'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 para ihtiyacini bu forumda karsilayacak cikar, mage/necro konusu patch'ten patch'e degisen bir durum, uzun zamandir oynamiyorum guncel degilim bu konuda, ama her zaman guclu bir sinif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mage/necro her daim iş yapar hem pvede hem pvpde ama ben pure magei daha çok seviyorum necro spelleri bir türlü sinmemiştir içime kullanmayı sevmem kullananıda sevmem ^^ Para konusunda bonjoya danışın kendisinin hayatı farm üzerine kuruluğu olduğu için castle dolusu parası var çekinmeden para isteyin yok derse yalandır ısrar edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Yok bonjoya ulaşmak milletvekiline ulaşmaktan daha zor :P Karınca deliğidir inscriptiondur felan ara ara para sıkıntımı hallettim (20k nakit param var lol). Reg parasını çıkartabiliyorum ehehe. Bu tot kapalımı. Kesiyorum kesiyorum zilyon valor aldım hiç tot düşmedi. Tot kapalı ise item için (gauntlet harici) nerelerde dolaşmam lazım. Artifact düşürebileceğim bi tot vardı oda yok artık :S İkincisi bu magery tilt ediyo beni. Necromancy Gm Spirit Speak Gm Medit Gm Eval 80 Magery 75 lerde ki en çok ona yükleniyorum. Power hour felan varmı. Osi sistemini tam bilmiyorum birde oyunda danışabileceğim kimse yok. Mel mel koşturup duruyorum komik itemlerla. Europa serverında nickim Nero. Gözünüze ilişirse bir selamı eksik etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 OSI'de insurance olmayan bir server var mı acaba? T2A zamanına uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 OSIde bi kaç pvp serverı hariç bütün serverların ruleseti aynıdır değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 T2A zamanı olmasa da bu insurance 'ın olmadığı bir server bulabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 NeroWarden said: Yok bonjoya ulaşmak milletvekiline ulaşmaktan daha zor :P Kusura bakma vaktim yoktu bu aralar pek giremedim msn e ,girdiğimde de seni göremedim , bu gece felan girebilirim yardımcı olacam sana mrk etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bende bir carpenter açtım. Nickim Raj, gecenler gorenler bir selam cakarsa müteşekkir olurum. (: Cove'da ki RP yapan güzel bir guild varmıs oraya gircem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ben de bir blacksmith actim onla takiliyorum europada edit: birde thief/mageimsi bi karakterim var nickler alican firestorm ve phobia server cok bos geldi ama bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bende young'ım cok bos geldi. Fakat millet japon adasında takılıyor sanırım. Bir de henüz felluca'yı goremedim. Devamlı ilshenardayım. veya tam tersi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar