Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 said: IM FUCKING OVER POWERED THATS WHAT I AM check this lol u spec fury u take 2 2hand weapon and then u respec to arms u get blade storm BUT GUESS WHAT U STILL HAVE THE 2 2HANDS IN THE HANDS AND U GO BLADESTORMMMMMMMMMMMM AND DOUBLE DMGGGGGG LOLLLLLLL they will fix that bug soon for sure its op =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paticik Epic Fail Özel Ödülü'nü kazandı blizzard bu bugla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sphere server bugı lan resmen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Yillar yili sword'la ambush atan rogue'lardan sonra, pekte inanilmaz gelmiyor artik boyle buglar. This is blizzard, this is wow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eve gidince hemen deniyeyim lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Felaket bug bu, gordum 1-2 tip bglerde bu halde etrafta bicerdover takilan. Eleman cok heyecanliymis bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bize denk gelmez ki böyle bug sömürelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 lan noluyo furry den sonra arms oluyosun ve 2 ele 2 hand li silahmı alabiliyosun akşam bi denemek lazım bunu clothları sıraya dizerim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ceza yer bence bunu yapanlar, benim dotum yemiyor acikcasi girip denemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben gordum bikac kisi iki elde two hand gezen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 2 elinde de 2 handed olmasında bir sorun yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Hot fix gelmedi mi buna ? Ben öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ahah adam delirmiş bunu anlatırken ama cidden nasıl düşünüyorlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Düşünmemiştir, fury'ken bir de arms'a bakayım demiştir silahlar elindeyken respec atmıştır, sonra farkına varmıştır. Genelde buglar vs. düşünülerek bulunmuyor. BKZ. denize blade spirit atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 u guys u guys this is so funny what cartman? asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hemen denedim, 2x 2h üzerimde kaldı başta ama ilk loading screen de ofhand deki 2h gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 fixlenmş yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eleman ne heyecan yapmış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 birden gaza gelmiş "ilk ben buldum lan bunu diye" sonrada yapısmıs forumlara bi arada deathwish ms bug ı vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 MADBOY said: Ceza yer bence bunu yapanlar, benim dotum yemiyor acikcasi girip denemeye.betada ceza olmaz. bugları bulsunlar diye oynatıyolar mlleti. ama beta diilse :D bilemem. hem belki sen yannışlıkla unuttun o 2h wep.ları elinde ne var olamazmı dalgınlık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ne farkedicek yahu, adam ilk zone değişiminde veya logout olduğunda gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar