Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bugün Mtv De izledim Sibel Can da oynuyor Reklamda buqune kadarki En iyi Ped reklamı :-P[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ya böle pek çıkışmayı sewmem ama bu çerçeveye giren konuları vizyon bölümüne açıyoruz.[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Özür Dilerim Aklıma Bir den Ped gelince Alakasız Olduqu icin salladım buraya..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ped reklamında ped in ne işe yaradığı GÖRSEL olarak falan anlatılsa süper olur gerçekten...evet evet baya güzel olur...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 :-o e Yuh daha neler...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sıbelcanda ped reklamlarıda hepsı ıgrenc banane ya gormek zorundamıyım aılece fılm ızlerken[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 reklam Cıktımı Sen Arkanı Dön O zaman :lol:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yav alev olayına kafam basmıyor bu kadınlar o kadar ateşlimikide ped tutuşçakta vücütla temaslarını sağlayacak..Yani o kadarsa bileleim;)Padişah klibindede koltuk altı gözüküyordu nefret ederim o günden beridir.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben o reklamı görünce aklıma ilk gelen laf buydu: ulan türkiyede oynatacak daha güzel vücütlu, yüzlü kadın yokmuydu da allahın dombili sibel canını oynatıyorsunuz?[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 o iki ince kızın ortasında kalas varii sibel can ne alaka dır ya odun resmen.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 evet patron[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sibel can nedir ya... bu kadar çirkin biri ünlü nasıl olur kafam almıyo[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 kadına sormuşlar formunuza dikkat ediyomusun fln diye o da demiş ben vücüdumla değil sesimle para kazanıyorum.. Ne işin var o zaman bu reklamda? Senin yerine çirkin sesli bir mankende evet - hayır patron dese ben o reklamı sevebilirdim yani :P[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Anladınızmı Charlie neden telefonla megafonla konuşuyor? PMS'teki bir kadınla uğraşılırmı kardeşim![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Qui, 27 Nisan 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Anladınızmı Charlie neden telefonla megafonla konuşuyor? PMS'teki bir kadınla uğraşılırmı kardeşim! LOL işet bu sferdı ehue ben demı oyle bır sıstem tasarlasam :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 evet sibel can'ınki kötü.. :) kötü olması bir kenara koltukaltı şov yapıyor sürekli, onun kadar yapanını da görmüş değilim..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dres :-O :hmm:[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Dresquin, 28 Nisan 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Sibek Can gençkene gayet güzel bir kadındı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dres +1 tavşan gibide doguruyor zaten[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Birde daha yaratıcı olabilirlerdi ne alaka ole yaw charlinin melekleri kimbilir kaç yüzbin reklamda kullanıldı bu durum ıykkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ühehhee Sibel Can hayranı clubberım benim :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kadın koltukaltı fetişisti galiba insanları etkileyebileceğini düşünüyor bu yolla...yazık...sesine falan biş idememde koltuk altı olayı canımı sıktı :)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 susun midemi bulandırıonuz :) bide reklamda dediğiniz gibi, iki hatunun arasında devasa yaratık gibi kalmış bence :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 O reklamda Janset de mi oynuyor yoksa bana mı öyle geldi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 valla şahsen ben goremedim kimseyi direkt Sibel Can göze çarpıyo,hatta yandakileri kapatıyo bile :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 gönüllü koruyucu dresq :P asikti galba bi zamanlar sibele bu :P bencede irenc bi reklam[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar