Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bugün Mtv De izledim Sibel Can da oynuyor Reklamda buqune kadarki En iyi Ped reklamı :-P[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ya böle pek çıkışmayı sewmem ama bu çerçeveye giren konuları vizyon bölümüne açıyoruz.[signature][hline]bornozlu canavar
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Özür Dilerim Aklıma Bir den Ped gelince Alakasız Olduqu icin salladım buraya..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Natural Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ped reklamında ped in ne işe yaradığı GÖRSEL olarak falan anlatılsa süper olur gerçekten...evet evet baya güzel olur...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 :-o e Yuh daha neler...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sıbelcanda ped reklamlarıda hepsı ıgrenc banane ya gormek zorundamıyım aılece fılm ızlerken[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 reklam Cıktımı Sen Arkanı Dön O zaman :lol:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yav alev olayına kafam basmıyor bu kadınlar o kadar ateşlimikide ped tutuşçakta vücütla temaslarını sağlayacak..Yani o kadarsa bileleim;)Padişah klibindede koltuk altı gözüküyordu nefret ederim o günden beridir.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben o reklamı görünce aklıma ilk gelen laf buydu: ulan türkiyede oynatacak daha güzel vücütlu, yüzlü kadın yokmuydu da allahın dombili sibel canını oynatıyorsunuz?[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 o iki ince kızın ortasında kalas varii sibel can ne alaka dır ya odun resmen.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 evet patron[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 sibel can nedir ya... bu kadar çirkin biri ünlü nasıl olur kafam almıyo[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 kadına sormuşlar formunuza dikkat ediyomusun fln diye o da demiş ben vücüdumla değil sesimle para kazanıyorum.. Ne işin var o zaman bu reklamda? Senin yerine çirkin sesli bir mankende evet - hayır patron dese ben o reklamı sevebilirdim yani :P[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Anladınızmı Charlie neden telefonla megafonla konuşuyor? PMS'teki bir kadınla uğraşılırmı kardeşim![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Qui, 27 Nisan 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Anladınızmı Charlie neden telefonla megafonla konuşuyor? PMS'teki bir kadınla uğraşılırmı kardeşim! LOL işet bu sferdı ehue ben demı oyle bır sıstem tasarlasam :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 evet sibel can'ınki kötü.. :) kötü olması bir kenara koltukaltı şov yapıyor sürekli, onun kadar yapanını da görmüş değilim..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dres :-O :hmm:[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Dresquin, 28 Nisan 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Sibek Can gençkene gayet güzel bir kadındı aslında
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dres +1 tavşan gibide doguruyor zaten[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Birde daha yaratıcı olabilirlerdi ne alaka ole yaw charlinin melekleri kimbilir kaç yüzbin reklamda kullanıldı bu durum ıykkk
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ühehhee Sibel Can hayranı clubberım benim :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kadın koltukaltı fetişisti galiba insanları etkileyebileceğini düşünüyor bu yolla...yazık...sesine falan biş idememde koltuk altı olayı canımı sıktı :)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 susun midemi bulandırıonuz :) bide reklamda dediğiniz gibi, iki hatunun arasında devasa yaratık gibi kalmış bence :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 O reklamda Janset de mi oynuyor yoksa bana mı öyle geldi?[signature][hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 valla şahsen ben goremedim kimseyi direkt Sibel Can göze çarpıyo,hatta yandakileri kapatıyo bile :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 gönüllü koruyucu dresq :P asikti galba bi zamanlar sibele bu :P bencede irenc bi reklam[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Öne çıkan mesajlar