Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ped Reklamı...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özür Dilerim Aklıma Bir den Ped gelince Alakasız Olduqu icin salladım buraya..[signature][hline]

«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
sıbelcanda ped reklamlarıda hepsı ıgrenc banane ya gormek zorundamıyım aılece fılm ızlerken[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
yav alev olayına kafam basmıyor bu kadınlar o kadar ateşlimikide ped tutuşçakta vücütla temaslarını sağlayacak..Yani o kadarsa bileleim;)Padişah klibindede koltuk altı gözüküyordu nefret ederim o günden beridir.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
ben o reklamı görünce aklıma ilk gelen laf buydu: ulan türkiyede oynatacak daha güzel vücütlu, yüzlü kadın yokmuydu da allahın dombili sibel canını oynatıyorsunuz?[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Mesaj tarihi:
sibel can nedir ya... bu kadar çirkin biri ünlü nasıl olur kafam almıyo[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Mesaj tarihi:
kadına sormuşlar formunuza dikkat ediyomusun fln diye o da demiş ben vücüdumla değil sesimle para kazanıyorum..
Ne işin var o zaman bu reklamda?

Senin yerine çirkin sesli bir mankende evet - hayır patron dese ben o reklamı sevebilirdim yani :P[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 27 Nisan 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Anladınızmı Charlie neden telefonla megafonla konuşuyor? PMS'teki bir kadınla uğraşılırmı kardeşim!

LOL işet bu sferdı ehue ben demı oyle bır sıstem tasarlasam :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
evet sibel can'ınki kötü.. :)

kötü olması bir kenara koltukaltı şov yapıyor sürekli, onun kadar yapanını da görmüş değilim..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Mesaj tarihi:
Ühehhee Sibel Can hayranı clubberım benim :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
kadın koltukaltı fetişisti galiba insanları etkileyebileceğini düşünüyor bu yolla...yazık...sesine falan biş idememde koltuk altı olayı canımı sıktı :)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
susun midemi bulandırıonuz :)
bide reklamda dediğiniz gibi, iki hatunun arasında devasa yaratık gibi kalmış bence :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Mesaj tarihi:
gönüllü koruyucu dresq :P asikti galba bi zamanlar sibele bu :P
bencede irenc bi reklam[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
  • Yeni Oluştur...