Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ped Reklamı...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

yav alev olayına kafam basmıyor bu kadınlar o kadar ateşlimikide ped tutuşçakta vücütla temaslarını sağlayacak..Yani o kadarsa bileleim;)Padişah klibindede koltuk altı gözüküyordu nefret ederim o günden beridir.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

kadına sormuşlar formunuza dikkat ediyomusun fln diye o da demiş ben vücüdumla değil sesimle para kazanıyorum..
Ne işin var o zaman bu reklamda?

Senin yerine çirkin sesli bir mankende evet - hayır patron dese ben o reklamı sevebilirdim yani :P[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 27 Nisan 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Anladınızmı Charlie neden telefonla megafonla konuşuyor? PMS'teki bir kadınla uğraşılırmı kardeşim!

LOL işet bu sferdı ehue ben demı oyle bır sıstem tasarlasam :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Sosyal ağlarda paylaş

Ühehhee Sibel Can hayranı clubberım benim :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

kadın koltukaltı fetişisti galiba insanları etkileyebileceğini düşünüyor bu yolla...yazık...sesine falan biş idememde koltuk altı olayı canımı sıktı :)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

gönüllü koruyucu dresq :P asikti galba bi zamanlar sibele bu :P
bencede irenc bi reklam[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...