PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hordelar wc tarihini okumamıştır. okusalar öküz bir thralldan etkilenip horde açmazlardı taammı :D okumamış sayıp kendimi horde açıcam ne hoş olacak olilere gay diyecem ama şuan tarafsızım kıymetimi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sen de bir açamadın gitti xD Ayrıca Thrall'a öküz diyeni Cain çarpar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Viktor said: male BE ler hordeda iken ally a gay demek komik ama male BE lerden sonra en gay kim tartismasinin kuskusuz bir numarasida NE male lardir öle elf olmaz ellere baksana kabak dolması gibi parmakları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ayayekokocambo said: tamam lan gay degilsiniz ahahahaha Taqıl aqa. Fanatizm her yerde nasıl olsa. O değil de, o video ne öyle OAHAHASJFKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Baalzebub said: ilk 3 resimdeki unit frame in ismini istiyorum ben. sahaneymis. nurfed degildir umarim, cok sorunlu ve guncel degil zira. -Dominos -eePanels -Grid -Aloft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oh be aldim balck war bear sonunda. cirkin ama, amani war bear daha guzel :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 PassivE_KesH said: hordelar wc tarihini okumamıştır. okusalar öküz bir thralldan etkilenip horde açmazlardı taammı :D okumamış sayıp kendimi horde açıcam ne hoş olacak olilere gay diyecem ama şuan tarafsızım kıymetimi bilin.alliance'tım. horde hiç ciddi oynamadım. gnomeum var hastasıyım. oyundaki ens evdiim race tauren. ardından gnome. herşey bi yana thrall'a öküz demek ayıptır. bunu dyen kişinin wc tarihi bilgisinden şüphe ederim. thrall benim oyundaki en çok saygı duyduum karakterlerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bencede thrall yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Öküz thrall mı? thrall kurtarırsa kurtarır azerothu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mortis said: Öküz thrall mı? thrall kurtarırsa kurtarır azerothu. Thrall güçlü bir karakter ama bu dediğin FAİL... Thrall dan güçlü ne herolar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yok yahu nerde var. (Titan mitan falan demiyorum) bir kere horde ordusu warcraft düşünüldüğünde cidden en güçlü ordu durumunda. alliance çok bölük pörçük daha yeni kralına falan kavuştu yıllar boyunca entrikalar döndü krallık için şunun bunun için. bir de Dalaran desteğini kaybettiler artık.ve gnome faktörü var. Thrall sevilen sayılan saygı duyulan bi lider. hatta tüm ırkların liderleri arasında bir numara duruyor. Mesela undercity düşecek wotlk da ancak horde o azametinden bir şey kaybetmeyecek. Ayrıca bunun bir event olmasını umut ediyorum. bir başka büyük ölçekli patchle undercity asıl sahiplerine teslim edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 evcilleştirilmiş ork işte neyin tartışması bu? shaman oldugundan dolayı saygı kısmı abartıldı bence yok öyle birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abi oyun bu neyin saygısı ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gerçek değil yani aslında üzmek istemem sizi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Cons said: gerçek değil yani aslında üzmek istemem sizi ama.. :( ama ... sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kazım > Thrall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lathander said: burning legion da bu sabah 2 gün önce rahat bırakmayan horde lar uykusundayken krallarına güle güle dedi :) gz doomed&accidentally 40 kişilik raid 4 boss ta one-shot Çok eğlenceliydi. saat 8:32 thrall %l0. Benim servis 8:34 kapı önünden geçiyor.Auto fireball bırakıp kaçtım evden :) akşam girince gördüm ki horde bana tecavüz etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Rikkie said: Kazım > Thrall AHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ya artık Thrall'a yeni set, weapon versinler ayıptır. Hani herkes 1 t6 token bağışlasaydı horde ordusu t6 giyinirdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Thrall dediğin çıplak gezer. bağrını açıp savaş nağraları ile gnome ordusunun üzerine leap attack verir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Guilda yazmıştım bunu, okuyunca karnıma ağrılar girdi gülmekten. said: 26.10.2008 - Early morning, we have killed all 4 aliance bosses and get "Black War Bear" mount. And about 1PM few of us went to OG to flex on our new mounts. We were attacked by toons of tards asking where to get this mount. So we decided to /dnd This mount drops form "Heroic traning Dummy" from OG.. A hour later, 3 full raids of Orgrimmar ghetto members was trying to kill training dummy. It's immortal mob with 10M HP. So we supported them with words like: You'r doing it right, but get more ppl or use flasks, potions and all your CDs. Dispell his self healing buffs. Kill his guards(another 2 target dummys next to him, also immortal). They took him to unbelivable 3M HP and then one of us poisoned him with ghoul(from wotlk opening event). So he died and they have to try it again ;-) And here is proof, how many idiots can't use wowhead or brain ;-) http://img232.imageshack.us/img232/1305/wowscrnshot102608144507zv0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ADSUHUHASDHDUASUHDASHUASD ASDUDUASHUHDSAUHDASUHDUH UASDUHDASUHDUHASHDUASASDUHUHDS abi of hahahahahahahha iş yerindeyim herkes bana bakıyor garip garip HAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 `They took him to unbelivable 3M HP.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hahahah bunu yapamazlar :D çok şaşırdım bu kadar çoluk çocuk nasıl Horde açmış :D demekki bebe ezik gay sadece ally de olmuyo dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 axedice said: Guilda yazmıştım bunu, okuyunca karnıma ağrılar girdi gülmekten. said: ...A hour later, 3 full raids of Orgrimmar ghetto members was trying to kill training dummy. ... [Zombie]... ... Brains... ... .. Brains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar