Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oyun patlamadı ama epey yamaya ihtiyacı var. Oyunda müzik diye birşey yok seni atmosfere sokamıyor. alanlar çok dar taarlanmış onun dışında Pvp si inanılmaz keyifli guild olarak yapabilcidin ve yapabilcegin şeylerde sınırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 suan benim tek beklentim animasyonların duzeltilmesi animasyonlar harbi çok tırt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 insanlar genel olarak aynı tip mmorpg oynamaktan bıktıkları için bu tür tepkiler veriyolar "ooooo oyun patladı" falan diye... farklı birşey beklemek hakları ama farklı birşeyin çıkması zor gibi. conan denedi işte farklı combat, gördük sonunu. farklı birşey yapacaksa firmalar, gerçekten çok iyi olması lazım yeniliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hiç bir oyun patlamaz patlayamaz emek var para var pul var firma oyununu boşlamadıkdan sonra bir şekilde piyasasını genişletir ben aoc veya war karşı değilim ikisinide oynadım kızdığım konu nankörlük yapanlar veya bazı başarılara uzak kaldığından geri kalanlara laf atanlar.Çalışıyorum evliyim çoluk çoçoğa karışıyorum eskisi kadar oynamasamda wow üzerinden günün sitresini atıyorum demek istediğim bukadar insanın hevesle beklediği ve zaman ayıracağı bir oyun bu şekilde olmamalıydı baktılar ekmek elden gidiyor çıkardıkları ırkları eklememeliydiler onlarda bazı hataların farkında ama artık esksi gibi bir kac oyunun mecbur tiryakisi değiliz isteyen istediğini oynar nasıl bazıları wow artık baydı diyorsa bende war çok yanlış yaptı ceremesini çekiyor diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya oyun elbette patlamadı. ama bi wow gibi efsane olacagını da düşünmüyorum. Wow gibi dizilerde, filmlerde adı geçen bi fenomen olamiycak cogu oyun. Bunun olmasında blizzard'ın en basit şeyi bile dillere destan hale getirebilmesi yatıyor malesef. istediği kadar patch gelsin war motoru malesef wow'un ki gibi gereksinim/performans açısından tavan yapamıycak. tamam çizgifilm gibi aslında tırt grafikleri var diyebilirsiniz wow için. ama her büyü, her class'ın her itemı insanda hayranlık uyandırabiliyor. Ben wow oynarken girdiğim her dungeon'da biraz daha ilerisine gidip ordaki detayları da ordaki dizaynları da görebiliyim diye heyecan içindeydim. ayrıca daah önce de denildiği gibi, hiçbir oyundaki hiçbir şey bir sunwell bosunu ilk kimin keseceğiyle ilgili yaratılan heyecanı yaratıp dünyadaki (wow oynasın oynamasın) bütün mmorpg oyuncularını o olaya odaklatamaz. Ne bilim hiç bi oyun sanırım dünya çapında bir boss'u ilk kesen olmanın verdiği hazzı ve tatmini veremez kimseye. Bu epik'likle yarışması beklenemez war'ın ya da başka bi oyunun malesef. Wow'a ilk zamanlarda hayvanlar gibi gaz başlayıp 2 ay başından kalkmadım, sonra raid rutinine dondum. Sonra bi gün BT dönerken bi anda oyundan sogudum. raid bitince cıktım ve bi daha asla girmedim. aşırı sıkılmıştım oyundan çünkü. ve wow'un oyun sistemi beni hiç çekmese de WotLK 'nin o demosunu her izleyişimde alıp bi char açasım geliyo kendime hakim olamıyorum. Eğer charı açıp kasıp yaşayacaklarımdan emin olmasam bi saniye durmaz gider WotLK alır oynardım. Ama WAR ve WOW ayrı kulvardalar. WOW bence ne biliyim böyle sıradan her insanın ilgisini çekip oynatabilcek bi oyun. Ama WAR'u sadece gerçek MMORPG'ciler, böle pvp'de birisini öldürünce ekran başında keyifle sandalyesinde kıpırdanıp gülümseyen, öldürdüğü adamın oturduğu koltukta sinirden kudurduğunu yumrugunu masaya vurduğunu hayal edip bundan zevk alıcak olan, zamanında kanına karışan Ultima online heyecanı ve adrenalinini içinden atamayan insanların oyunudur. WAR oynamaya sıradan oyuncu çekinir. Çünkü WAR'da harcadığın zaman değil, refleks, zeka, karakterini tanımak, rakibi tanımak, bir sonraki hareketini tahmin etmek önemli. Ömrünü farmlamaya adasan WAR'da bir rakibine oranla 2 kat güçlü olamazsın. WOW'da oyunda ne kadar zaman harcarsan o kadar güçlüsündür. Senden yetenekli efsane bi mage gelse, s4 seti içindeki başka bi mage'i 2 gün kesemez. critleyemez bi bok yiyemez. Ben WAR'da pvp yaparken bazen kendimi R.A. Salvatore'nin kaleminden Drizzt'in o muhteşem düello tasvirlerinden birini okuyor gibi hissediyorum. Öze dönersek: patladı mı? hayır patlamadı. Ama WOW kadar olur mu? Hayır olamaz. Çünkü bir çok mmorpg oyuncusu WAR'ı değil WOW'un oyun mekaniğini tercih eder. WAR biraz daha heyecan peşinde, biraz daha rekabet peşindeki insanların oyunudur çünkü. Ben WOW'culara Ultima günlerini anlattığımda insanların ağzı açık kalıyor. Nasıl öyle bi oyunu oynayabiliyodunuz diye. UO'da birini öldürdüğümde sakin sakin lootlayıp cesedini parçalara ayırıp saga sola sactıgımda o böle isteristemez OoOooOOooOo yazdığında kayiften geberdiğimi hatırlıyorum. Aynı duruma düştüğümde sinirden gözlerimin doldugu gunleri hatırlıyorum. WAR beni birazcık o heyecana yaklaştırıyor. Ama malesef WAR ne bir UO olabilir ne WOW. Çünkü bu devirde kimse UO gibi rekabetçi bi oyun oynamaya cesaret edemez. (kimse derken yanlış anlaşılmasın, büyük kitlelerden bahsediyorum) Çünkü insanların kıçı rahata alıştı biraz. Ölünce 5 silver verip geri döncegimi bilsem de ben de bazen sinirleniyorum öldüğüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 WAR daki pvp den aldığım heyecan ve keyfi benden daha iyi bi şekilde dile getirdiğin için alpg arkadaşıma teşekkürü bi borç bilirim , UO daki adrenalinin 10 da 1'ni belki yaşatıyor WAR ama buna bile razıyım ben 3 kişi içinden hide çıkıp bir BW ye allah ne verdiyse yardırıp onun kestikten sonraki alacağım haz ve keyif bana wow da raidden alacağım herhangi bi epicten daha değerlidir , tam tersi bi durumda ise 3 kişi arasında çıkıp yine birine yardırıp tam onun ölmesine yakın bi tane daha vursam ölücek kıvamda iken ben ölünce sinirlenip ,basıyorum küfrü direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Tam arkadaşlar sakin... Oyun patlamamıştır. Olası bir patlama halinde resmi makamlar gerekli açıklamaları yapacaktır. Sakin ve sessizce dağılalım lütfen, tahriklere kapılmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 uo'daki demode loot sistemini büyük çaplı oyunlarda görmeyi beklemeyin, gereksiz kıyas yapmayın. elbette ki ölünce ev adresinizi manisalı çiviciye gönderen oyundaki heyecan olmaz insanları rekabete teşvik etmek isteyen bir oyunda. eminim ki oyunda ölünce gerçek hayatta da ölünen bir oyun acccayipppp heyecanlı olurdu ama kimsenin birşeyi yemezdi o oyunda combata girmek, heh. ha ayrıca IF, SW'ye girip herkesi kesen arkadaş lvl 30'da mı yapmış o işleri? burada 40 olup denemiş mi başkent olaylarını? doldur boşalt oh ne ala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Sam said: uo'daki demode loot sistemini büyük çaplı oyunlarda görmeyi beklemeyin, gereksiz kıyas yapmayın. elbette ki ölünce ev adresinizi manisalı çiviciye gönderen oyundaki heyecan olmaz insanları rekabete teşvik etmek isteyen bir oyunda. eminim ki oyunda ölünce gerçek hayatta da ölünen bir oyun acccayipppp heyecanlı olurdu ama kimsenin birşeyi yemezdi o oyunda combata girmek, heh. ha ayrıca IF, SW'ye girip herkesi kesen arkadaş lvl 30'da mı yapmış o işleri? burada 40 olup denemiş mi başkent olaylarını? doldur boşalt oh ne ala ya. bırak 30'u 70'dede yapamazlar ki o denilenleri eğerki gearın yoksa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Gangren said: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=162277 Ahah, Asteroth göreve oradan bu mesaj cuk oturmuş: Ithaca said: No, warhammer is not dead. Not by a long shot. If this is what you think a dead MMO looks like then every MMO that is not WoW is dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 alpg said: gelsin war motoru malesef wow'un ki gibi gereksinim/performans açısından tavan yapamıycak. yapmaz tabii uyumsuzluk sorunları yüzünden crysis den düşük fps alıyorum wow da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 alpg said: ya oyun elbette patlamadı. ama bi wow gibi efsane olacagını da düşünmüyorum. Wow gibi dizilerde, filmlerde adı geçen bi kayiften geberdiğimi hatırlıyorum. Aynı duruma düştüğümde sinirden gözlerimin doldugu gunleri hatırlıyorum. WAR beni birazcık o heyecana yaklaştırıyor. ................................................................................Ama malesef WAR ne bir UO olabilir ne WOW. Çünkü bu devirde kimse UO gibi rekabetçi bi oyun oynamaya cesaret edemez. (kimse derken yanlış anlaşılmasın, büyük kitlelerden bahsediyorum) Çünkü insanların kıçı rahata alıştı biraz. Ölünce 5 silver verip geri döncegimi bilsem de ben de bazen sinirleniyorum öldüğüme. doğruluk payı olan bir yazı ama bazı yerleri kendine göre yorumlamışsın doğruluk payı var yok diyemem ama wow pvp senin anlattığın gibi bir sistem üzerine kurulu değil oyuncu her zaman koyuncuyu keser itemi ne olursa olsun dediğin tarzda oyun oynayan insanlar arenalarda çıplak raytıng topluyorlar son 6-7 ay yeni paket çıkacağından dolayı bir çok oyuncu boşda kaldı ve kararsızlığa düştü işte burda aoc ve war devreye girip bir hamle yaptılar ama zaman doğru hazırlık eksik warda bahsettiğin o uo ruhu yok olamzda ruh oyunu oynayanda olur oyunda değil dersen ki o ruha sahip kişler war oynuyor wow dan koptu :) :) :) komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Sam said: sayfalarca demis iste bir seyler Bu kadar ciddiye alma sam. bu sadece bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sam buyuyunce avukat olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 2 konuyada birbirinden gereksiz 2 mesaj attığın için kutluyorum seni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 2U2U said: alpg said: ya oyun elbette patlamadı. ama bi wow gibi efsane olacagını da düşünmüyorum. Wow gibi dizilerde, filmlerde adı geçen bi kayiften geberdiğimi hatırlıyorum. Aynı duruma düştüğümde sinirden gözlerimin doldugu gunleri hatırlıyorum. WAR beni birazcık o heyecana yaklaştırıyor. ................................................................................Ama malesef WAR ne bir UO olabilir ne WOW. Çünkü bu devirde kimse UO gibi rekabetçi bi oyun oynamaya cesaret edemez. (kimse derken yanlış anlaşılmasın, büyük kitlelerden bahsediyorum) Çünkü insanların kıçı rahata alıştı biraz. Ölünce 5 silver verip geri döncegimi bilsem de ben de bazen sinirleniyorum öldüğüme. doğruluk payı olan bir yazı ama bazı yerleri kendine göre yorumlamışsın doğruluk payı var yok diyemem ama wow pvp senin anlattığın gibi bir sistem üzerine kurulu değil oyuncu her zaman koyuncuyu keser itemi ne olursa olsun dediğin tarzda oyun oynayan insanlar arenalarda çıplak raytıng topluyorlar son 6-7 ay yeni paket çıkacağından dolayı bir çok oyuncu boşda kaldı ve kararsızlığa düştü işte burda aoc ve war devreye girip bir hamle yaptılar ama zaman doğru hazırlık eksik warda bahsettiğin o uo ruhu yok olamzda ruh oyunu oynayanda olur oyunda değil dersen ki o ruha sahip kişler war oynuyor wow dan koptu :) :) :) komik olur Pope(darkı elime geçirirsem bunun hesabını ona sorcam :P ) hariç o ruhu taşıyanlar WOWdan koptu War oynuyor yada başka oyun oynuyor. En azından benim dönemimden kalma olanların %90'ı sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 _hione_ said: 2 konuyada birbirinden gereksiz 2 mesaj attığın için kutluyorum seni ... cunku konular cok gerekli oldugu icin, benim mesajlar at seyine konmus kelebek gibi durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya ne gereksiz bir başlıkdur bu ya isteyen oynar istemeyen oynamaz bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Barbekü said: ya ne gereksiz bir başlıkdur bu ya isteyen oynar istemeyen oynamaz bu kadar basit gereksiz demişsin fikrini belirtmişsin demekki gereksiz değil bak herkez bişiler karalıyor. For THE Horde diyorum iyi oyunlar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Katılıyorum yukarıdaki arkadaşa, isteyen oynar istemeyen oynamaz siler oyunu bilgisayarından. Herkesin zevkleri ve renkleri farklıdır, beğenmek göreceli bir kavramdır. Bunu neden bu kadar tartışıyorsunuz aklım almıyor. Beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyleri başkalarına da kabul ettirme hevesi, komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Biz daha iyisini yapana kadar en iyi si bu. Mythic Entertainment Adamlarım yaptıgı sıstem gercekten mukemmel , kendı adıma iş guc yuzunden maximum gunde 3 ile 4 saat oynuya bılıyorum ve bu oynama temposuyla herhangı bır mmorpg oynamak ıstesem 3yıl boyunca delıler gıbı kasmam lazım gerekkı max lvl olayımda ıtemlerım olsunda falan da fılanda(3.5 yıl sro oynadıktan sonra cıkan cumle), ama war da lvl1 oyuna gırdım ve dırek seneryoya katılabıldım , ve rahatlıkla rvr de de takıldım. Kısacası benım beklentılerımı fazlasıyla sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sifkal said: Biz daha iyisini yapana kadar en iyi si bu. Mythic Entertainment Adamlarım yaptıgı sıstem gercekten mukemmel , kendı adıma iş guc yuzunden maximum gunde 3 ile 4 saat oynuya bılıyorum ve bu oynama temposuyla herhangı bır mmorpg oynamak ıstesem 3yıl boyunca delıler gıbı kasmam lazım gerekkı max lvl olayımda ıtemlerım olsunda falan da fılanda(3.5 yıl sro oynadıktan sonra cıkan cumle), ama war da lvl1 oyuna gırdım ve dırek seneryoya katılabıldım , ve rahatlıkla rvr de de takıldım. Kısacası benım beklentılerımı fazlasıyla sunuyor. aynen senin gibi düşünüyorum zaten eskisi gibi HC oynamıyorum ne vakit var ne istek günde max 1 saat oynuyorum gayetde eğleniyorum günde bi saat WoW oynayıp eğlenmek için en az bi 50 days played inizin olması lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abartiyosunuz ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kapansın bu başlık bence insanı oyundan soğuturlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 patlamadı. dağılın. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar