Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Şimdi ben 2 yıllık pazarlama okuyorum. Birinci senem daha. İkinci öğretimim, mal gibi seçmeli dersimi kampüste kız görürüm diye 10.30daki dersi seçtim. Daha gitmek hiç nasip olmadı. Ama kalıcam sanırım artık, derse gitmek için uyumamaya karar verdim o yüzden ama çok pis uyku bastırdı şimdi. Uyumak istiyorum. Şimdi şeyi merak ediyorum ben bu yıl bu seçmeli derse hiç girmesem seneye nolucak? Bu yatay, dikey geçişte sorun olur mu? Birde kaç derse girmeyince kalıyoruz? Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çapraz geçişte sorun olabilir sollarkende aynalara dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 +! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çapraz geçiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Daha erken derse git, adam gibi çalış. Eğer yoklama alınmıyorduysa geçebiliten hala mevcuttur garanti. Uyku düzenini de gerekiyorsa 6 da kalkmaya göre ayarlayabilirsin. 1 hafta sürünürsün tamam ama sonra rahat edersin. Bir de kız görmek için ders seçmek ne abi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hocaya git hocam ben calisiyorum sabahlari gelmem imkansiz de yoklama aliyosa tabe almiyosa urama bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 asinanyavuz said: Bir de kız görmek için ders seçmek ne abi?! hahah cidden. lisede kız görmek için koroya girmek gibi. en azından bizim lisede öyleydi dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 PrudenT said: çapraz geçiş? makas asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 burtonesk said: asinanyavuz said: Bir de kız görmek için ders seçmek ne abi?! hahah cidden. lisede kız görmek için koroya girmek gibi. en azından bizim lisede öyleydi dfg. mühendislik bölümü öğrencileri seçmeli derslerini psikoloji sosyoloji gibi bölümlerden kapmaya bakar genelde bizim okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 burtonesk said: asinanyavuz said: Bir de kız görmek için ders seçmek ne abi?! hahah cidden. lisede kız görmek için koroya girmek gibi. en azından bizim lisede öyleydi dfg. Hiç eşofmanlanla tırmanma duvarına tırmanan kız gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Belli bi kızmı bu görmek istediğin yoksa karı kız mı genel olarak o önemli ilkiyse allah 2. ise kamyon çarpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ahaha abi yok durun açıklıyayım durumu. Şimdi bizim okul kampüs dışında, arada 15 dakika var halbuki ama gitmişler dışarıya koymuşlar bizi piç gibiyiz orada. Kampüs sosyal ortam, konferans salonları, tiyatro salonları, topluluk aktiviteleri, kafeler hep kampüste. Haftada birde olsa kampüse gideyim dedim bende. Normalde dersim olmasa bile gidiyorum ama işte dersimde olsun dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ekmek said: Belli bi kızmı bu görmek istediğin yoksa karı kız mı genel olarak o önemli ilkiyse allah 2. ise kamyon çarpsın Allah derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Yani genel olarak kız görmek oluyor bu. Kamyon lazım harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 mobi said: Ekmek said: Belli bi kızmı bu görmek istediğin yoksa karı kız mı genel olarak o önemli ilkiyse allah 2. ise kamyon çarpsın Allah derken? Cons demek istedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 niye kasıyo ki anlamıyorum şunu, yatın kalkın arkadaş irade pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paşam 10.30'daki derse uyanıver haftada 1 gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ben 8:30 da okula gidiyorum haftanın beş günü insaf ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ben de giderdim 8.30 lara ünide. ama derse girmez bölümün önünde otururdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 nick , post. çelişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bu arada hoca eşofmansız olduğum için derse almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar