Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutluysan ve biliyorsan ellerini çırp


GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

test aşamasında her programın bölümünü 23526347372624524672346 kere vermişlerdi...


SÜPER MEGA KAYALIKLARA tırmanamayanlara nasıl söverdim anlatamam
ayrıca All That programındaki 2 zencinin komedi dizisi vardı şu şişkonun(herşeyi bulan marry) markette çalıştığı dzi nerden indiririm bulun onu bana bulun

edit: Yaz bitiyo diye pete ile artie denizi dövüyodu AHAHAHAHAHAHAHAHA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eneee. ne izlerdim ya. küçük pete radyoda duyduğu şarkıya bayılıyodu ama şarkıyı bulamıyodu garaja girip grup kurup sabah akşam nakaratını çalıyolardı. elektrik faturaları kabarıyordu falan. sonra şarkının sahibi grup duyuyordu bunları geliyordu. aaa vay be. güzeldi ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük Pete'in kolundaki muhteşem denizkızı dövmesi ve arada sırada onu dans ettirmesi. Ya da kertenkelenin ölmesi üzerine yapılanlar. Deniz'i dövme hedesi.

Clarissa'da sağlamdı , bir de Rocko'nun Modern yaşamı vardı of of..

Hatta Rocko'da hala unutamadığım bir sahne vardır , Rocko ve Heffer Kentucky tarzı bir yerde tıkınırken Heffer'ın boğazına kemik takılır, Rocko acayip paniğe kapılmış halde ' Doktor yok mueaaah ' diye bağırır. Restorandaki herkes doktordur ve şu streteskop mudur nedir , hepsinin boynunda o aletten vardır. Hepsi bir an Rocco'ya bakar sonra yemeklerine devam ederler. Yardırır bu sahne.

Bir de otobüsle Paris turunda otobüsün Heffer'ı kovalarken Loure Müzesine dalması ve üzerine gelen tabloları sileceklerle silmesi üzerine kalp krizi geçirilir, yerler dövülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...