GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 -ama çırpmıyosun =( -konuşmamız gereken bir şey var... ------ pete ve pete in servisçisi tekmeyi böyle yemişti ARTIE YE SELAMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi pete ve pete. özgürlük anıtıyla tünel kazmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nikelodyının nickelodeon olduğu zamanlar. aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kılarisa vardı bundan önce o da iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pete ve pete heheh süperdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 test aşamasında her programın bölümünü 23526347372624524672346 kere vermişlerdi... SÜPER MEGA KAYALIKLARA tırmanamayanlara nasıl söverdim anlatamam ayrıca All That programındaki 2 zencinin komedi dizisi vardı şu şişkonun(herşeyi bulan marry) markette çalıştığı dzi nerden indiririm bulun onu bana bulun edit: Yaz bitiyo diye pete ile artie denizi dövüyodu AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oha pete pete süperdi lan. Yayınlanıyor mu o hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 PEYNİR POLİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 HEY TEKE TEKE DOKTOR KE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 gullah gullah adası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 eneee. ne izlerdim ya. küçük pete radyoda duyduğu şarkıya bayılıyodu ama şarkıyı bulamıyodu garaja girip grup kurup sabah akşam nakaratını çalıyolardı. elektrik faturaları kabarıyordu falan. sonra şarkının sahibi grup duyuyordu bunları geliyordu. aaa vay be. güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bi haftasonu evde 2 si kalıyoduda evi satıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Büyük olan kız peşinden gidince küçük olan evi satıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 TAMIR ADAM ADAM ADAM ADAM ADAEEEAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 uyumama rekoru denemesinde arnie'nin uyuyakalması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Küçük Pete'in kolundaki muhteşem denizkızı dövmesi ve arada sırada onu dans ettirmesi. Ya da kertenkelenin ölmesi üzerine yapılanlar. Deniz'i dövme hedesi. Clarissa'da sağlamdı , bir de Rocko'nun Modern yaşamı vardı of of.. Hatta Rocko'da hala unutamadığım bir sahne vardır , Rocko ve Heffer Kentucky tarzı bir yerde tıkınırken Heffer'ın boğazına kemik takılır, Rocko acayip paniğe kapılmış halde ' Doktor yok mueaaah ' diye bağırır. Restorandaki herkes doktordur ve şu streteskop mudur nedir , hepsinin boynunda o aletten vardır. Hepsi bir an Rocco'ya bakar sonra yemeklerine devam ederler. Yardırır bu sahne. Bir de otobüsle Paris turunda otobüsün Heffer'ı kovalarken Loure Müzesine dalması ve üzerine gelen tabloları sileceklerle silmesi üzerine kalp krizi geçirilir, yerler dövülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 rocko hala var olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 eve gidip yıkanmak istiyorum çok pisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 GwindonSurion said: rocko hala var olm! Ama o muhteşem dublajlar var mı onu da sorgularım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Çokakıllıadam said: Büyük olan kız peşinden gidince küçük olan evi satıyordu. tek hatırladığım bölüm enee küçüktüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 http://www.wellsvilleusa.com/pictures/pcut.jpg http://www.sitcomsonline.com/photopost/data/546/Artie_the_Strongest_Man_In_the_World.jpg http://panther1.last.fm/proposedimages/original/6/1004142/167453.jpg http://www.youtube.com/watch?v=NcqSfAHvuAo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 GwindonSurion said: ... 2 zencinin komedi dizisi vardı şu şişkonun(herşeyi bulan marry) markette çalıştığı dzi nerden indiririm bulun onu bana bulun... -do you love orange soda? -I do, I do, I do, uuuuuhhhh. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hepsi dei bişi vardı yaw... hatta onda çikolatalı yemek tarifleri vardı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 her şeyi çikolataya bularsan daha iyi olur diyodu :)acaip acaip şeyler buluyodu hatırlamıyorum şimdi ama bi arkadaşım balığı çikolata sosuyla yiyo ondan daha saçma bişey olamaz aklıma geldi şimdi bu arada elimi çırpıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar