Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 boğaziçinin neresi beğeniliyo anlamıorm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ayayekokocambo said: kampusun icine diskobar yapinca kral mi oluyor? evet hemde diskokralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Deacon said: boğaziçinin neresi beğeniliyo anlamıorm ben. güney kampüsü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 boğaziçi daigaku no keshiki wa sugoi desu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Griswold said: santral'in içinde müze olduğu için halka açık, ondan zaten içinde bar neyin var. kamusal alan orasi, muzeyle alakasi yok giris - cikis kontrollerinin yapilmamasinin. ituyle sabanciyla karsilastirilmayacak kadar guzel ama en iyi kampus oldugunu kim belirlemis, nerede yazar onlari da bilsek iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 butun unıversite kampusleri kamusal alandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 o da dogru da aciklama babinda bir yazi vardi bir yerlerde bolum kapilarindan birinde, ona istinaden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 zaidral said: ituyle sabanciyla karsilastirilmayacak kadar guzel ama en iyi kampus oldugunu kim belirlemis, nerede yazar onlari da bilsek iyi olur? Of daha iyi belirtilemezdi bence de. Ben belirledim, her kampüste bir sevgilim var çünkü o yüzden objektif olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 EN BÜYÜK ÇANKAYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 santral i ben de beğenmiştim gezerken. lakin bok kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 marmara bahçelievler kampüsü varken santral de neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 en kral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 tartismayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kral buysa imparator itü maslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 +bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Greeny said: marmara bahçelievler kampüsü varken santral de neymiş? Gerçi artık yok, nitekim dozerler 4.5 milyon YTL bütçeli yeni kampüsümüzün temelini kazmakta şu sıralar :/ Ama evet Marmara Bahçelievler one shot çeker dünyadaki tüm kampüslere. Başka hangi üniversitede kadının teki evinin camından çıkıp sessiz olun bebek uyuyor diye öğrencilere giydirir ki? Sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kampüs güzel ama yeri gerçekten çok ama çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 said: Gerçi artık yok, nitekim dozerler 4.5 milyon YTL bütçeli yeni kampüsümüzün temelini kazmakta şu sıralar :/ O da para mı acep? Bizim kampüsün sadece önündeki fıskiye yarın trilyona mal olmuş sadfsd. şey ya, kocaeli umuttepe kampüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Barbekü said: kampüs güzel ama yeri gerçekten çok ama çok kötü ama kolayca ulaşılıyo aah ah gidip ziyaret ediyim bari bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Azmodai said: en kral? Özür dilerim KIRAL, I ile, unutmuşum. soz soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kelime. /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 "tek" gizli özne oluyo burda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 roket adam said: said: Gerçi artık yok, nitekim dozerler 4.5 milyon YTL bütçeli yeni kampüsümüzün temelini kazmakta şu sıralar :/ O da para mı acep? Bizim kampüsün sadece önündeki fıskiye yarın trilyona mal olmuş sadfsd. şey ya, kocaeli umuttepe kampüsü. o fıskiyeyi hiç çalışırken görmedim ben nedense asdsda su çıkaramıyorlar dağa galiba bitsin güzel olacak aslında,ama bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar