Batido Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 tam olarak bilgim olmadıgın icin bole bisey soruyorum sikayet etsem bi sonuc cıkarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Oynadığın server PVP ise hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 oynadıgım server pvp ama 20 kere fln kesiyo herif halada bekliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 reroll rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yok mu guildden adam cagır, olmadı general chatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yapacak birşey yok var öyle tipler hakkaten ne zevk alıyorlar hiçbirzaman anlıyamayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 geçmişinde yaşadıklarının acısını cıkarıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 suçtan çok günah mı acaba ? böyle lvl 20 bir adam var. 7 8 saat hiç neden yokken corpse camp yapınca günah oluyor mu çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 suç değil ama etik de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 CC'lenen kurban 18 level altindaysa agir suc, cok cok cok agir yaptirimlari da var keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 O ne zaman suc oldu ? level 70 bir rogue , 2 gun boyunca quest yaptırmadı herif silverpine forestte de , page atınca ingame olayı dedilerdi.Corpse camp yemekten gına gelmişti yalnız herifin sabıra hayran olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 revive ol spritten kalk sona hs'yi ver uza şehrine :) uğraşılmaz CC'ciler ile bayar adamı =/ STVde azmı işkence çektim di lvl atlarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ben alt kasarken çok yapıyordum hatta alt ımı kesen bi horde shamanı 45dk kesmişliğim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bundan dolayı ticket açmışbiri olarak aldığım cevap 1 saatten fazlaysa müdehale ediyorlar. oynadığım server pvp oldugundan normal deniliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bazen bende hırslanıp cc yapıorum ama nieyse benim cc yaptıgım adam 3 kere ölünce direk mezarda kalkıp hs atıo fln hiç öyle 3 saat cc zevki yaşayamadım (cc yaptıklarım alt ımı gankleyenler oluo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 digerlerini bilmiyorum ama pvp serverda istedigin kadar bekleyebilirsin adamin cesedinin basinda. hic kimse de mudahele edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sadece insanlık suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cc yapanların hepsinin bi allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Suç fln değildir. Yapmadım şahsen, başıma gelincede sinirlendim ama dünya gerçeği; Güçlü güçsüzü ezer. Çok bayarsa kapa git bir çay yap iç tekrar oyna. Ayrıca sadece "avcı" olmak zevkli değildir, "av" olmanında zevkli olduğu bir gerçek bu tür oyunlarda. Boş boş mob kesip monoton bir biçimde lvl atlamaktansa etrafı kollayıp o gerilimle aşamak daha eğlenceli bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ama artık etrafı kollarken ışıklar saça saça gelen bişey görmen pek hoş olmuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Zaten Işık görüyorsan Bilki cennete gönderecek paladin amca seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 daha ışığı görmeye vakıf olamadım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 guildler kuruluş amaçlari altlarin cc yemelerini önlemek bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 dın sinirden bilgisayarı kapadım zaten direk bugunde 2 kere kesti sallamıyorum artık ama adamı missleye missleye vuruyorum bende adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 valla ninjalara bile ceza yokken oyun mekaniğinin izin verdiği hiçbirşeyin suç sayıldığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar