Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 diyet yapıyorum diye ağzıma dürüm, atom ve benzerleri girmedi. :(:( off.. :/ en iyisi yatayım ben. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 atom bilmez bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ne girdi ağzına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 atom ne paçoz laftır ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 diyet düzenli ve doğru yemek yemektir. yani diyet yapıosan giriodur ağzına. seninki rejim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 atom ne ya, kendiside paçoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Voys said: diyet düzenli ve doğru yemek yemektir. yani diyet yapıosan giriodur ağzına. seninki rejim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 voysun diyetinde duzenli girmis agzina belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ağıza bişey girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kaç kilo verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yaşasın yemek yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aynı durum bende de var 3 haftadır dietteyim ne dürüm ne fast food özledim hepsini verdim ama 4 kilo mutluyum daha da vericem ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Off dürümxayran+maraş dondurmalı künefe=42=hayatın anlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dondurmalı künefe nedir ya. onu dedın butun olayı mahfettın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yağ asitleri hazır kreatinfosfat ve glikojen kadar kolay yanmadığı için kaslar yağları enerji deposu olarak ancak hafif tempolu egzersizlerde kullanır. bol bol yürüyün arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bizim okul saolsun bolbol yürüorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ardeth said: yağ asitleri hazır kreatinfosfat ve glikojen kadar kolay yanmadığı için kaslar yağları enerji deposu olarak ancak hafif tempolu egzersizlerde kullanır. bol bol yürüyün arkadaşlar Hareketsizlik olduktan sonra zaten diyetin krali yaramiyor, hos ben 1-2 senedir fastfood, kebap cart curt, sekerli icecekten uzak durmaktayim, eski halimi bilen bilir, hareketsizlikten kaynaklaniyordu buyuk sorun, toparladim sayilir gayet de, sporsuz zayiflama oldugundan sarkmalar da yasanabiliyor, onlari spor yaparak toparlamak sart. Soya lesitini kullandim bir de ben bir sure, kapsul olarak, vucuttaki yag dengesini sagliyor, sindirimi kolaylastiriyor, cok uzun sureli kullanimi bagirsak kanamasina yol aciyordu gerci yanlis hatirlamiyorsam, zaten ihtiyacim kalmadi artik, kullanmayi biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bilmeyen varsa fotograf koyabilirim madboi icin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yok lan yapmam. insan dusmanina yapmaz onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 DİYET YAPMIYORUM HERGÜN İSTEDİĞİMİ YİYİORUM AMA DÜZENLİ SPOR YAPIYORUM FISTIK GİBİYİM edit: ben haala saklıyorum nargileli fotoyu da koysam ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 lisede öğlen yemeği üstüne lahmacun akşam da sandviçlerle tıkanıp kolum kadar belle gezen kızlar vardı da, aklıma gelince yine sinirlendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 aquila said: voysun diyetinde duzenli girmis agzina belli ki. HAHAHAHAHAHHA bögürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Fly said: lisede öğlen yemeği üstüne lahmacun akşam da sandviçlerle tıkanıp kolum kadar belle gezen kızlar vardı da, aklıma gelince yine sinirlendim sdf oha kolunun çapı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar