Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Etmeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar yapsın şöyle çanlı ,kanlı akçı bir oyun bak oynanıyormu oynanmıyormu pokomon çıkarsalar oynarım yeterki keyif alayım...
Mesaj tarihi:
bende bıraktım bikaç hafta önce. çünkü bilgisayar kaldırmıyor oyunu. 1 fps oynamaktan gına geldi. grafikler hakkında bişey yaparlarsa veya yeni bir bilgisayar alırsam başlarım tekrardan.
Mesaj tarihi:
senaryo yapmayacaklardı, direk sadece world pvp olacaktı

world pvp 0 olunca acayip baydı.

bide class mekanikleri baydı. BW oynuyodum 5 saniyede kendi kendimi öldürüyodum durmadan.

bayar.
Mesaj tarihi:
valla bende bw oynuyorum gayet memnunum yani surekli 1 1 1 1 basarsan öl bi zahmet 2k 3k vuruon insaf az doldur bosalt yap ugras , amma cok sevionuz düz mantigi...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba size diyeceğim şu ben yeni başladım gayet zevkli gifiyor fakat yeni mmmorpg isteyen warsa Lord of the rings online'ı tavsiye ederim inanılmaz zevkli bence belkide lotr hastası olduğumdandır ama bence mmorpg bir yaşam tarzı bırakılmaz daha diyecek birşey bulamıyorum..

ii eğlenceler...
Mesaj tarihi:
bende zaten oyuncu azlığından bıraktım.iyi bi guildim vardı.muhabbetde güzeldi.gel görki gidenler dönmüyor.guildde ve serverda online gitgide azalıyordu.bi an korktum yalnızmı kalıcam moblar arasında die:P
Mesaj tarihi:
Burası yavaş yavaş AoC forumlarına benzemeye mi başladı?

Noldu oyun oynamaktan foruma yazımı yazamıyorsunuz, yoksa önce herkez level 80 olup 3-5 Wintergrasp yapayımda sonra dönerimmi diye düşünüyor.
Mesaj tarihi:
pc bozuldu geçen hafta, dönmesini bekliyorum servisten halen. (komşunun makinesinden psp'ye oyun yüklerken girip bakayım dedim :) ) dönünce anında kotbs açacağım.
  • Yeni Oluştur...