Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Evet 2 mantıkta saçma. Kz gearıyla sunwell guildına girme şansın nedir ki oyun mekanikleri hakkına buna dayanarak yorum yapıyosun?
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kisaca siz yeterince iyi olmadiginiz icin size oyle geliyor demek yasak forum kurallarinca. grindlemeden wow'da cok ote noktalara ulasabilirsin. lakin bu wow'un grind oyunu oldugu gercegini degistirmez. war'da da grindlemeden bir seyler yapabilirsin. ama grindle daha kisa surede daha efektif bir sekilde o noktaya ulasacagin gercegini ve oyunun temelinde yine grind oldugunu degistirmez.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Wow da yeterince iyi olmak item zaten =/
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 war'da yeterince iyi olmak demek 1 tusuna daha seri basmak.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ayrıca hayır war da grind daha yavaş. Şu an en hızlı yok questing ki aynı questler grindlanmıyor patchden sonra da open rvr olacak.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 War da daha çok tuş kullanılıyor wow dan downranking e ramen üzgünüm.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ayayekokocambo said: war'da da grindlemeden bir seyler yapabilirsin. ama grindle daha kisa surede daha efektif bir sekilde o noktaya ulasacagin gercegini ve oyunun temelinde yine grind oldugunu degistirmez. Yanlis. Bilgi sahibi, fikir sahibi, hani bunun ilk sahibi? Filhakika, dedigin durumun tam tersi gecerli. Su an icin xp, gold, item kasmanin en gecerli yolu quest yapmak mesela. Butun quest item'lar oyunun en iyi item'i neredeyse (bu WAR'un itemisation ile ilgili cok ciddi bir sikintisi ve baska bir tartismanin konusu), RR icin de RvR yapmak en gecerli yol mesela, 3 dakikalik bir BO capture'i 1000'e yakin RP veriyor zira. Quest yapmayi ya da BO cap'i grind'dan sayacak bir mantiga da daha fazla bulasmak istemiyorum bu raddeden sonra.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sabonis said: Deptlypo said: en önemli sebebi ise oyunun bana sanki daha eksik gibi gelmesi ve sürekli aynı tuşu spamlamak zorunda kalmam... ilerde 5-6 ay sonra 1 aylık parasını yatırıp bakarım ne hale gelmiş oyun diye .. öncelikle belirtiyim ki oyundan baymadım, çok da zevk alıyorum. ayrıca 10-12 arkadaş başladık oyuna, hepimiz devam ediyoruz. inşallah da devam ederiz, birbirimziden gaz alıyrouz zaten. ama şu tek tuş spamleme olayı biraz can sıkıyor. zamanında sam "30 ability'ni birden kullanmazsan pvp'de ezerler" falan demişti. yok öyle birşey yani. topu topu 8-9 tuş kullanıyorum pvp'de gayet de yetiyor, renown ve xp olarak, takımım kazanırsa hep ilk 2-3'te oluyorum. bunun bir numaralı sebebi ise her class'in "çok iyi veya çok efektif" diyebileceğimiz 2-3 spell'inin olması, geri kalan spell'lerin pek etkili olmamaları. ayrıca bu etkili spell'lerin de cooldown'larının max 10 saniye civarında olması... bunu bir kenara bırakırsak gerçekten zevk alıyroum, hep 3 kişi aynı anda giriyoruz pvp'ye. aldığımız zevk haliyle artıyor bu şekilde.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 wow'da da sadece quest yaparak 70 olabilirsin, sadece daily quest yaparak para, rep kasabilirsin bla bla.. questing grind degilse, wow nasil grind oyunu oluyor?
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 PVE: Fireball FireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireball cooldownlar patlar FireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireballFireball PVE: ICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCEICELANCE wow da nasıl kötü oyuncular teş tuşla oynuyorsa war için de geçerli aynısı. bi kişinin yetersizliği oyunun daha basit olduğunu göstermez.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bir de zaten tartisilan sey gercekten lvl 70'e giden yol, 40'a giden yol falan mi? bir oyunu yillarca oynuyoruz, bunun ne kadar levellingle geciyor ki? 1-2 hadi 3 haftada max level oluyoruz sonrasinda ne verdigidir oyunun onemli olan. pvp yaparak 40 oluyorsun war'da. sonra napiyorsun? pvp yapiyorsun. ok.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yukaridaki alintinin bir BW tarafindan yapildigini gorunce hahay diye guluyorum. "Cok zor class, yetenek istiyor" denen bir class oyuncusunun sonra da gelip 3-4 tus oynuyorum demesini manidar buluyorum. Sahsen ben "aktif olarak" en az 10-12 spell kullaniyorum WAR'da. Asla da tek buton spam'lemedim.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ayayekokocambo said: wow'da da sadece quest yaparak 70 olabilirsin, sadece daily quest yaparak para, rep kasabilirsin bla bla.. questing grind degilse, wow nasil grind oyunu oluyor? daily quest çünkü onlar aynı questi yapmıyosun çok fark var arada. Ayrıca leveling için bişey demedim wow da end game beni ilgilendiren.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ama senin yetersizligin wow'un pvpsini boktan, `iyi`ligini de item yapiyor?
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Atladığınız bir nokta varki.WoW da çoook grind yaptım charlarımla.Ama hiçbir zaman warhammerdaki gibi baymadım.Wowda o grindin sonunda güzel birşeyler olacağını o grindin değeceğini biliyordum.Arena mevzuları dışında wowda kasmak hiçbizaman insanı baymıyordu çünkü kasmanızın sonucunu alıyordunuz.Kasmadan kolay item kazanınca hiçbir değeri kalmıyor ki zaten. Aynısı ultima onlinedada geçerli.Wowu savunuyorum sanmayın diye başka oyundan örnek verdim.Miner bsnizle dünyaları kazıp blackrock seti giydiğinizdeki haz mesela umarım anlatabilmişimdir. Ekmeğin wowdaki pve pvp tanımlamasına +1 bu arada :)
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 wow un pvp si %99 item üstüne dayanmıyo yani onu diyosun? trinket olmadan magele rogue kesersin yani.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 s4 lü druid rog takımların arasında güneş gibi parlayan badge gearlı warrior shaman takımı yürü ba
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pvp trinket. adi ustunde. pvp icin vazgecilmez bir esya. ornek o kadar komik ki. uo'da reagent olmadan mage ile adam kesemiyorsun diye bu uo'yu item oyunu mu yapar?
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 valla s1 itemlarimla s4'de top10 yaptim ben. ha cikip dersen s1leri grindledin. kiyamam sana ya demekten baska care kalmaz.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Fishing le mi grindlıyodun sen blood mossları?
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 valla bedava degil. para kasip alirsin regini. honor kasip da pvp trinketini alirsin.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Karar ver şimdi ona göre dalga geçicem uo da mı grind var wow da mı yok çünkü regle honor ı aynı kefeye koydun az önce.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Wastelands raidi varmış akşam spiders silk farmlicaz örümceklerden.
Head Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 wow'da kasarak hayatınızı mahvederken, war oynarken çok rahat hem oyun oynayıp, hem de ete vurabilirsiniz : D
Öne çıkan mesajlar