Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions League - Group G /// Fenerbahce- Arsenal

nocom

Öne çıkan mesajlar

Çok alakasız olabilir bi yerden konuya giriş yapacağım ama bugün iflas eden fenerbahçe ve türk futbolundan başkası değil düşününce man utd chelsea liverpool real barcelo...bu takımların hepsi 2-3 kendi ülkesinden adamla oynuyor gayette başarılılar bizde ise aman şu adamı alırsak yabancı kontenjanı nolur aman şu herif gelmesin fln hala bunlarla uğraşıyoruz

Fenerbahçe takımı da bugün iflas etmiştir abi akıl var mantık var dk 80 4-2 bi bastırın ya bi koşun bişey yapın yok ölü gibi oynuyorlar kimse bu yazdıklarıma bakıp ne saçmalıyor demesin ama alex bu takımdan gitmeli kesinlikle zira carlos da

Küçüklüğünde roberto carlos manyağı biri olarak hani bugün fark ettim ki isim de biyere kadar sonuçta adamda hırs kalmamış ki doyuma ulaşmış

Arsenal de ise adamlar aç genç kadro süper bi oluşum yaratmışlar zaten dünyada bi onlar bide lyon bu işi götüren

Eğer fener başarı istiyorsa aziz başkan yatıracak parayı afrikaya yatıracak parayı futbol okullarına böyle 33 yaşında yıldızlarla olmuyor bakın Arda'ya adam tam bir gs lı ruhuyla oynuyor bakın Semih'e keza öyle ama gerisi fos sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
Masquerade said:
iyi de kimse dememiş ki 27 sayfalık topicde öle bişi. :D
unK said:
DeathLord said:
Yani antreman yapan takımdan 5 yiyip buraya abuk subuk tarih sayı saymak da iyiymiş.

bayer leverkusen den bahsediyosan biz o kupayı daha önce aldık lazım değil

demiş =)

biz manchestera 6-2 yenildik, ama rövanşta 5 yemedik, 3 attık. sanırsam 3-4 yıl falan önceydi. çözdüm o 6 yı da, gs nin 6 kasımda 6 yemesine dayanıyormuş, ama yok 6 boş kalmalı, fb ve gs 5 i paylaşmalı, 8 bjk ye ait olmalı o düzende.

bi de 4 yemişti sanırım kayseri erciyes onu koyarız. son yılın hall of shame i işte.

bir ben yukarda 1-2-3-fb-gs vs ve benzeri yazılar için demiştim bu akşam 5 yiyip alakasız konuları hatırlatmayın diye.
2. rövanşta 3 attık falan bunları bi geçiceksin garantilemiş çoluğu çocuğu getirmiş manU ya ninemle dedem de 3 atar kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
ya dalga geçilsin de hep aynı geyikler yapılıyor iş yine fb şu kadar yemişti gs şu kadar yemişti muhabbetine dönüyor.

her başlığın akıbeti bu mu olacak yani?

bel altına vurmadıktan sonra tabi ki millet gelip laf edicek, relax olmak lazım biraz. yarın olympiakos-gs maçı var. olympiakos bizi yense fenerli arkadaşlar gönderme yapmayacak mı sanki? tabi ki yapacak. sınırını bilerek. :)
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Çok alakasız olabilir bi yerden konuya giriş yapacağım ama bugün iflas eden fenerbahçe ve türk futbolundan başkası değil düşününce man utd chelsea liverpool real barcelo...bu takımların hepsi 2-3 kendi ülkesinden adamla oynuyor gayette başarılılar bizde ise aman şu adamı alırsak yabancı kontenjanı nolur aman şu herif gelmesin fln hala bunlarla uğraşıyoruz

Fenerbahçe takımı da bugün iflas etmiştir abi akıl var mantık var dk 80 4-2 bi bastırın ya bi koşun bişey yapın yok ölü gibi oynuyorlar kimse bu yazdıklarıma bakıp ne saçmalıyor demesin ama alex bu takımdan gitmeli kesinlikle zira carlos da

Küçüklüğünde roberto carlos manyağı biri olarak hani bugün fark ettim ki isim de biyere kadar sonuçta adamda hırs kalmamış ki doyuma ulaşmış

Arsenal de ise adamlar aç genç kadro süper bi oluşum yaratmışlar zaten dünyada bi onlar bide lyon bu işi götüren

Eğer fener başarı istiyorsa aziz başkan yatıracak parayı afrikaya yatıracak parayı futbol okullarına böyle 33 yaşında yıldızlarla olmuyor bakın Arda'ya adam tam bir gs lı ruhuyla oynuyor bakın Semih'e keza öyle ama gerisi fos sonuçta

Ha tamam Fb nin yabancıları çok iyide hani daha fazla yabancı satın alamadığından böyle oluyor bu. Yabancı kontenjanı isticeklerine josiko mosiko almasınlar futbolcu alsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ha tamam Fb nin yabancıları çok iyide hani daha fazla yabancı satın alamadığından böyle oluyor bu. Yabancı kontenjanı isticeklerine josiko mosiko almasınlar futbolcu alsınlar.
Usta zaten ilk başta kafalar değişecek bi kere bütün dünya anladı 30 yaşın üstündeki adamlardan hayır yok bizimkiler hala josico mosico arsenal gibi ajax gibi afrikada altyapıyı kuracaksın oradan yetenekli gençler senin takımına yada diğer takımlarına gidecek ya kısaca hani fabrika gibi oyuncu çıkaracaksın böyle arsenal başarılı ajax lyon başarılı bi fener de yapsa şu ankinden daha kötü olamaz bence herşey gençlikte yani pirim benim derdim o
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Yalnız başarılı dediğin takımlarda avrupada icraat yok.
Lyon 6 senedir fransız liginde şampiyon şl de ne yapıyor?
Arsenal desen yine öyle ahım şahım bi icraat yok.
Ajax zaten piyasada bile yok.
fener lyon kadar başarılı olsun yatıp kalkıp dua etsin hadi geçtim arsenal i
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:

senın aldıgın yabancıların 8 i de mukemmelde gerisini mi almak istiyorsun.

komik olmayın. aldıgınız çoşiko mudur nedir, adam bırak feneri, fenerbahçede bile oynayamaz :) ( paradoks oldu )

carlos dıosun, adamı futbolu ıcın degıl pazarı ıcın alıosun reklam, tanıtım, forma satışı vs

edu-lugano hadi pek aman aman kotu oynamıolar bana göre, geçen sende bunlar boyleydı ama onlerıdekı adamlar saglamdı

alex desen ortalıkta yok

deivid şansız bir şekilde ayagı kırıldı

guiza yavas yavas oynamaya basladı

maldonado aman diyim görmemezlikten gel

vs vs

hayır kadronda iyi yabancılar olur tamam derim adamlar haklı. ama oyuncuların zaten tırt. boşuna kımseye camur atmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...