Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions League - Group G /// Fenerbahce- Arsenal

nocom

Öne çıkan mesajlar

Voys said:
aktiftablet said:
spiker saçmalıyo yalnız "ataklar fokurdamaya başladı" o nedemek be?!?

Bu arada Guiza'ya yazıkhakikaten, adam FBnin çok üstünde bi futbolcu.

guiza bile fb nin üstünde oyuncuysa ben transfer olayım ya 10 da 1 fiyatına

Şu an sahada ki oyuna bakınca öyle. Ayrıca Guiza çok iyi yani, uero2008de nasıl torresin yedeğiydi bu adam bilmem bence daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

4-2 5-2 falan biter manchester maçı gibi.

şu takımdan sezon sonunda gökhan, güiza, semih haricinde kimseyi bırakmamak lazım. uğur boral, maldonado, v.demirel ancak yedek olsunlar, kalanı da gönderilsin, eğer reform yapacaksak tam olsun alex de gitsin, amc siz oynamayı öğrenelim.

ps: "adamlar acımıyor atıyor" diyordu bazıları geçen sene, bu sene dalga geçiyo diyolar. anlamadım ki ne iş.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

şu takımdan sezon sonunda gökhan, güiza, semih haricinde kimseyi bırakmamak lazım. uğur boral, maldonado, v.demirel ancak yedek olsunlar, kalanı da gönderilsin, eğer reform yapacaksak tam olsun alex de gitsin, amc siz oynamayı öğrenelim.

ps: "adamlar acımıyor atıyor" diyordu bazıları geçen sene, bu sene dalga geçiyo diyolar. anlamadım ki ne iş.

gökhan bence ilk yarının en kötüsüydü
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci yarı Wenger ya durun der yada napıyonuz lan siz dalga geçmeyemi geldik der:)
Yada ulan stadda 50k kişi var ayıp uslu durun tek pas devam hafta sonuna ısının şimdiden der :P

Bu arada adamların neden gelip burada çalışma yapmadıkları belli zaten 90 dakika ısıncaz demişler gerek yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Fizban adamlar ceza sahasında dalga geçiyor :)
Üstüne wenger su şişesi falan fırlattı o derece kıl oldu :P
Haşlanırlarsa o zaman bilemiyorum ;)
yada işte 50k kişinin hürmetine yeter diyebilir wenger :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...