RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 berkant kokaini spikerle birlikte kullanıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Voys said: aktiftablet said: spiker saçmalıyo yalnız "ataklar fokurdamaya başladı" o nedemek be?!? Bu arada Guiza'ya yazıkhakikaten, adam FBnin çok üstünde bi futbolcu. guiza bile fb nin üstünde oyuncuysa ben transfer olayım ya 10 da 1 fiyatına Şu an sahada ki oyuna bakınca öyle. Ayrıca Guiza çok iyi yani, uero2008de nasıl torresin yedeğiydi bu adam bilmem bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ya bırak ben bıle atarım o golleri. adamın hayatı ofsaytta geçıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Odeon said: ayni pozisyonlari yakaliyoruz adamlarla biz atamiyoruz onlar ne buldularsa attilar yalnız adamlar "nasılsa kazandık" diyolar şu anda. Hiç kasmadıkları belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 güiza torresten iyi diyenle futbol tartışmam,sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 adamlar çok rahat oynuyor,volkan balta bi kaleci,defans gökhan zan usulü. elindeki fırsatları bu kadar tepemezdi bi takım.atsak atardık daha gol hatta bi gol atıp girsek soyunma odasına çevirme ihtimalimiz vardı.ümidi kestim.4-2 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Voys said: ya bırak ben bıle atarım o golleri. adamın hayatı ofsaytta geçıo diyelim ki sen atarsın, yine bile argümanım geçerli. futbolcu olmak son vuruştan ibaret değildir, ki guizanın son vuruşları çok etkili bu maçta kaçırmış osla da. edik: torres daha hızlı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 arsenal 2. yarı uzaktan abanırsa güzel olur ya.. şut çekmedikleri için 3-1 de takıldı skor.. ztn 2 fark yeter gibi duruyo arsenal 2 oldu rahatladılar 2-1 oldu tak 3-1 falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bakın bakın ne diyecem kazım > torres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fenerbahçemizin şampiyonlar ligindeki 100. golünü atarak mikaël silvestre fenerbahçe tarihine geçmiştir sdlhbnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kazım lazımdı ama bu maça harbi.hızlı oynayan adam lazımdı maça.çok hantal kalıyo fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 nocom said: bakın bakın ne diyecem kazım > torres ulan ilk defa sana katılıyorum değerini bil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 4-2 5-2 falan biter manchester maçı gibi. şu takımdan sezon sonunda gökhan, güiza, semih haricinde kimseyi bırakmamak lazım. uğur boral, maldonado, v.demirel ancak yedek olsunlar, kalanı da gönderilsin, eğer reform yapacaksak tam olsun alex de gitsin, amc siz oynamayı öğrenelim. ps: "adamlar acımıyor atıyor" diyordu bazıları geçen sene, bu sene dalga geçiyo diyolar. anlamadım ki ne iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Alex son 5 maçtır naapmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 wenger haşlamıştır çocukları şimdi 3 gol daha gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fizban said: 4-2 5-2 falan biter manchester maçı gibi. şu takımdan sezon sonunda gökhan, güiza, semih haricinde kimseyi bırakmamak lazım. uğur boral, maldonado, v.demirel ancak yedek olsunlar, kalanı da gönderilsin, eğer reform yapacaksak tam olsun alex de gitsin, amc siz oynamayı öğrenelim. ps: "adamlar acımıyor atıyor" diyordu bazıları geçen sene, bu sene dalga geçiyo diyolar. anlamadım ki ne iş. gökhan bence ilk yarının en kötüsüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 İkinci yarı Wenger ya durun der yada napıyonuz lan siz dalga geçmeyemi geldik der:) Yada ulan stadda 50k kişi var ayıp uslu durun tek pas devam hafta sonuna ısının şimdiden der :P Bu arada adamların neden gelip burada çalışma yapmadıkları belli zaten 90 dakika ısıncaz demişler gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fizban said: 4-2 5-2 falan biter manchester maçı gibi. şu takımdan sezon sonunda gökhan, güiza, semih haricinde kimseyi bırakmamak lazım. uğur boral, maldonado, v.demirel ancak yedek olsunlar, kalanı da gönderilsin, eğer reform yapacaksak tam olsun alex de gitsin, amc siz oynamayı öğrenelim. ps: "adamlar acımıyor atıyor" diyordu bazıları geçen sene, bu sene dalga geçiyo diyolar. anlamadım ki ne iş. Fizban adamlar ceza sahasında dalga geçiyor :) Üstüne wenger su şişesi falan fırlattı o derece kıl oldu :P Haşlanırlarsa o zaman bilemiyorum ;) yada işte 50k kişinin hürmetine yeter diyebilir wenger :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yeter demez wenger asla gecen sene slavia prag'a 7 tane salladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yok lan wenger acımasız değildir oyle benitez gibi. deplasmanda attırmaz o kadar, emirates'e bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Kendi sahalarında ben bu sene fenerede sallıyacaklarına inanıyorum , yani inanmakdan çok tahmin ediyorum. Deplasmanda belki dediğim gibi 50 bin taraftar falan der ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ya geçen yıllardan 2000 aylardan mayıs günlerden perşembe kopenhagda top oynuyoduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 wenger çok agresif adam yapar sağı solu belli olmaz. Fakat ikinci yarı en fazla 5 olur bu maç bizim rekoru inş emirates de kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 benitez saldılar o kaldı içerde çok sonra duydumki yozgatta sürgünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kasap gene is basında gencecik cocugun bilegine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar