Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 evet, savunma teknolojinin yan ofisindeyim hemen, yan yana iki daire var ya. Guzel ortam ya, calisanlar falan cok kafa cok iyi insanlar sevdim, insallah bozmaz :D Kurumsal sistemlerde calisiyormusum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pascalnouman said: 74.Sok ABC Plaza No:11 06450 Öveçler / Ankara merak edenler olabilir adresi hbl. no: 9 dayim ben. 9/4. sddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 haftasonları ben netsofttayım , desene cumartesı pazar ben, hafta ıcıde sen oradasın :) hafta sonu oradaysan gel kursa beklerım cay ısmarlarım sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 haftasonu calisilmiyormus normalde ama ben comezim. Belli olmaz :/ Olursa oyle bisi ugrarim mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun azmo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dayi maas iyiyse beni de yanina aldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kanka maas su asamada sakso ama ilerde iyi olur, oldugunda seni de aldiririz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Vaaay orti hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Valla IT'lik olayını bilemeyeceğim. Ama muhabirlik bile, ki takdir edersiniz ki hareketli bir iş. O bile belli bir yerden sonra sıkıntı yapabiliyor. İşin her türlüsü yapıyor gerçi. Dileriz sizinkisi öyle olmaz, iş yerindeki insanların hepsi iyi insanlardır, ofis içi entrika olmaz, iş hayatınız başarılı geçer. Hayırlı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Azmodai said: bu arada kizlarimiz cidden bombastik, bizim binada hic yok ama yan bina cok fena. Aman dikkat çocuklar. Kendinizi yakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yakında görrüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 NE zaman şöle 9-6 işe girsem çalışsam ara tatillerde, ilk bi gazla başliorum sonra rutine bağlıyor ve küfür ederek gidiorum işe. Ben öğrenci kalmalıyım hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 öğrenci olunca da okula küfrederek gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ahaha kafa süper hala ya kusura bakma azmo,günlüğe yazacam diye buraya yazmışım:)Nese kimse görmedi heralde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Kebab iş,donanımını arttır..yükselmeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Asteroth said: HELAL KANKUT! BRAVO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 tebrikler bakalım bu gazın ne kadar sürcek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ana herkes mi yaptigi isten mutsuz yahu. Vay be, gecici gaz diye damgalanmis bile hislerim. Insallah oyle degildir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bariz öyle ama sen üzülme diye biz böyleyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sen bakma bize azmo, "tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkar" demiş bazı terbiyesiz atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar