Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Cok cilginmis, Servus isimli sirkette ITci oldum, bugun is basi yaptik ve su ana kadar 1 ariza, 1 kuruluma gittim ve daha 4 saat var gun sonuna kadar :o Guzelmis lan is hayati, sevdim, ben calisirim paso, sorun olmaz.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Hayırlı olsun...Servus bu arada avusturyalıların "unique" selamlama şeklidir:)
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Azmodai said: Guzelmis lan is hayati, sevdim, ben calisirim paso, sorun olmaz. daha başına geleceklerin farkında değilsin azmo. 2 sene sonra bu quote'u gözüne sokup fikrini yeniden istiycem. nav ripiit aftır mi: work sux! i am not what i do for a living! WORK SUX! çalışmak insanlık onuruna aykırıdır! WORK SUX BIG TIME! plsktnx
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ahah hevesime ver emacim, cok insan tukendi bu yollarda farkindayim ama ben onlardan olmayacam!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ilk stajımdı ... oha ne güzelmiş iş hayatı o gazla girdim çalıştım sonra her sabah ulan yine mi iş :( ama insanın severek işini yapması çok güzel birşey hayırlı olsun.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya sevdigimi biliyorum, cok eglenceli seyler... harddisk kur, data recover et falan. bole cozulunce hersey mutlu oluyor insan. daha bir gun oldu 1 ise gittim, butun isiklar yesil yaninca ben bile bole bi acaip oldum ki bu isin pirleri high fivelari cakti. Ben de high fiver olacam.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Emir kanka, youtube'a bir video koymuştu ya herifin biri, 2 sene boyunca her sabah kendi fotoğrafını çekip video yapmıştı, onun 2 aylık versiyonunu yapsana sen de, görelim bakalım ne kadar high-five'cı oluyosun.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Su anda data storage'a bakan birimde calisiyorum. Kisacasi her turlu harddisk takma, bakma ve kurma isiyle ugrasiyoruz. Bugun mesela data storage unit recover ettik falan filan :)
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun. ben de ilanlarını takip ediyom oranın :D
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Guzel valla burasi, ben memnunum :D
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 iş hayatının birincil kurallarından biri kimsenin maaşını sormamaktır. bu bir tabudur. sorulmaz, cevaplanmaz. herkes kendi önündeki pilava bakacak. bakacak ki adaletsiz gelir dağılımı devam edebilsin. :P
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nutella yerim said: kac para veriyolar ayda 15 milyar.
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Emaleth said: hıhı tebi. katilmamak elde degil ehe bir de o paraya o is cekilmez. aslinda hicbir paraya hicbir is cekilmez is hayatinin on kosulu bunu kabullenmek work sux gz azmo, hayirli olsun =]
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 azmo yavrum gorcem ben snei 3 ay sonra sabah 7 de uyanmaktan seni doguran anaya lanet ederken
Öne çıkan mesajlar