Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Cok cilginmis, Servus isimli sirkette ITci oldum, bugun is basi yaptik ve su ana kadar 1 ariza, 1 kuruluma gittim ve daha 4 saat var gun sonuna kadar :o Guzelmis lan is hayati, sevdim, ben calisirim paso, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 HELAL KANKUT! BRAVO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Hayırlı olsun...Servus bu arada avusturyalıların "unique" selamlama şeklidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Azmodai said: Guzelmis lan is hayati, sevdim, ben calisirim paso, sorun olmaz. daha başına geleceklerin farkında değilsin azmo. 2 sene sonra bu quote'u gözüne sokup fikrini yeniden istiycem. nav ripiit aftır mi: work sux! i am not what i do for a living! WORK SUX! çalışmak insanlık onuruna aykırıdır! WORK SUX BIG TIME! plsktnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ahah hevesime ver emacim, cok insan tukendi bu yollarda farkindayim ama ben onlardan olmayacam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hıhı tebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ilk stajımdı ... oha ne güzelmiş iş hayatı o gazla girdim çalıştım sonra her sabah ulan yine mi iş :( ama insanın severek işini yapması çok güzel birşey hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya sevdigimi biliyorum, cok eglenceli seyler... harddisk kur, data recover et falan. bole cozulunce hersey mutlu oluyor insan. daha bir gun oldu 1 ise gittim, butun isiklar yesil yaninca ben bile bole bi acaip oldum ki bu isin pirleri high fivelari cakti. Ben de high fiver olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Emir kanka, youtube'a bir video koymuştu ya herifin biri, 2 sene boyunca her sabah kendi fotoğrafını çekip video yapmıştı, onun 2 aylık versiyonunu yapsana sen de, görelim bakalım ne kadar high-five'cı oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun. hangi pozisyondasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Su anda data storage'a bakan birimde calisiyorum. Kisacasi her turlu harddisk takma, bakma ve kurma isiyle ugrasiyoruz. Bugun mesela data storage unit recover ettik falan filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hayırlı olsun. ben de ilanlarını takip ediyom oranın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Guzel valla burasi, ben memnunum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kac para veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 iş hayatının birincil kurallarından biri kimsenin maaşını sormamaktır. bu bir tabudur. sorulmaz, cevaplanmaz. herkes kendi önündeki pilava bakacak. bakacak ki adaletsiz gelir dağılımı devam edebilsin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nutella yerim said: kac para veriyolar ayda 15 milyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ytl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Emaleth said: hıhı tebi. katilmamak elde degil ehe bir de o paraya o is cekilmez. aslinda hicbir paraya hicbir is cekilmez is hayatinin on kosulu bunu kabullenmek work sux gz azmo, hayirli olsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 azmo yavrum gorcem ben snei 3 ay sonra sabah 7 de uyanmaktan seni doguran anaya lanet ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar