Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Gökhan 2 tane direk kaleyle karşı karşıya kaçırdı. Umut direğin dibinde dokunamadı. Barış üstten auta attı önü boşken. Bunların hepsi gayet gol pozisyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 4 tane saydın. Bizim verilmesi gerekip verilmeyen golümüzle toplarsan attığımız gol kadar.. Neyse ya yatıyorum ben, güzel de yendik işte. Sıra size de gelir dert etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 valla galatasaray'ın şansına kolay çözüldü maç fakat trabzon sabaha kadar oynasa gol atamazdı arda'nınki gibi şans eseri bir pozisyon haricinde. maçı galatasaray her türlü alırdı hani havası gayet yerindeydi beklediğimin aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Aklıma gelenler bunlar. Tebrik ettim zatende aşırı taraflısınız abartıyosunuz sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ben de tam tersini düşünüyorum işte, futbol bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Gel teke tek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çıkışta şenlik var o-hoho-oooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Sixoms said: Aklıma gelenler bunlar. Tebrik ettim zatende aşırı taraflısınız abartıyosunuz sürekli. tarafsız taraftar olmaz zaten sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 asiri taraflisiniz da iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 golleri izledimde, aboov arda naptın sen hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bariz orta açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Açık söyliyim Arda'nın o kadar kötü bir orta açabiliceğine inanmıyorum.O yüzden bence bilerek vurdu ama tabi orta açtıysa da şans iyi yardımcı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 DeathLord said: Açık söyliyim Arda'nın o kadar kötü bir orta açabiliceğine inanmıyorum.O yüzden bence bilerek vurdu ama tabi orta açtıysa da şans iyi yardımcı olmuş :) adam kendi dedi orta açtım diye =) bi de rıdvan eğer o vuruşu bilinçli yaptıysa marsta falan oynasın dedi :D tabi bu durumda hagi doğma büyüme marslı oluyo o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 o top direk kaleye girmese bile gol olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Arda orda bilerek kaleye vurdum da dese kimse inanmicaktı o yüzden pek kıymeti yok ne dediğinin komik çocuk o sırf gıcıklığına öyle söylemiş bile olabilir =) yada ordan şut çekti diye bencil damgası yemek istememiştir belki. *golü çok beğendiği için bilinçli süsü verme yolunda elinden geleni yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Zegna said: eller kollar oynamaya baslamıs gene, hayırlısı. ehi fb'li biri mi söylüyor bunu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 CthuLhu said: hakem sayesinde kazandık yine evet..baroş çat diye doksana takaerkende 5cm'lik ofsaytı görmeyen kör hakem gibi bu hakem de bizden oyuncuya kırmızı vererek penaltımızı yiyerek de olsa maçı bize verdi.. haluk ulusoy istifa aydının iptal edilen golünü eklemeyi unutmuşsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nileppezdel said: 4 tane saydın. Bizim verilmesi gerekip verilmeyen golümüzle toplarsan attığımız gol kadar.. "Biz FB'yi 3-0 yendik, FB Kocaeli'yi 3-2, yendi, demek ki biz Kocaeli'yi 6-2 yeneceğiz" demekten bir farkı yok şu dediğinin. Maç birdenbire şans + el ile 2-0 olmuş, bu yaşa gelmişsiniz futbol izlemişsiniz, bu kadar kolay mı sanıyosunuz çevirmeyi? :) edik: Golü de şimdi izledim, spiker süpermiş :p "Baktı kaleci ilerde.." Kendi demiş adam orta yaptım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Masquerade said: Zegna said: eller kollar oynamaya baslamıs gene, hayırlısı. ehi fb'li biri mi söylüyor bunu? :) Valla aynısını ben de diyecektim de denmiş önceden, quotelayayım ben de. Yahu ayıp hakkaten, o anELka dönemlerinden, "El Feneri" başlıklarından, sezon başına 10 tane elle gol atan fenerbahçelerden sonra hele ki böyle 90+6'da masabaşı uzatmasında torpille ite kaka haketmeden kazandığı bir haftada kusra bakmayın da bir fenerbahçelinin böyle bir yorum yapması en *hafif* kelimeyle "terbiyesizlik" :) Arda'nın golüne gelince, bilinçsiz atılmış gibi değildi. Daha top kaleye girmeden koşmaya başladı çünkü, üstelik de ortayı o kadar ileri açması abesti. Ha kazara yanlışlıkla da olmuş olabilir tabii bilemem, maç sonrası yorumunu da dinlemedim dendiği gibi orta açtım gol oldu demiş olabilir. Ama bana bilinçli gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 çakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 @Baggio: Hadi orta açmış olsa da girmş olsa tamam kabul ederim onu da, cidden bilerek vurmuş olsa da söylese kim inanır? Balından ün yapmaya çalışıyo artis der geçerler, ben atsam da orta derdim yani :D Ayrıca elle gol atılması falan yok komik olmayın o mesafeden açıkça çarpma yani. Golün verilmesi de gayet doğru. O dediğim de o anlama gelmez abi maçta bariz üstün oynadık, çok daha bol ve güzel ataklar yaptık, pozisyonlar bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra Bünyamin'e rağmen pozisyonlara girdik. Attık saymadı, indirdiler aut dedi. Göğüsle aldık el dedi, elle aldılar göğüs dedi. Hem neticeye bakalım 3-0 çaktık. 4. sırada olmamıza rağmen ligin en çok gol atan takımıyız. 7 maçta 17 gol attık dünyanın en ballı takımıyız ama aslında berbat oynuyoruz, yetenek de yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 fenerliler yine hakem demişler ama bünyamin yerine adam gibi bir hakem olsaydı daha farklı biterdi maç. ama alıştık zaten fenerlilerin bu durumuna, boktan futbol oynamaya başladıklarında , gs nin aleyhine birçok düdük çalınmasına rağmen bu maça bile bir kulp bulabildiler. futbol olarak ise müthiş oynadı gs. sezon başından beri izlediğim en iyi futboldu. 10 kişi kalmamıza rağmen rahatça birçok pozisyon bulduk. takımın yavaş yavaş oturmaya başladığı gördük dün gece. ilk golü bulduğumuz zaman özellikle hızlı ataklarla çok rahat farka gidiyoruz. organize ataklarda da pozisyon buluyoruz. gözüme çarpan eksiklikler ise bazen çok kolay pozisyon verebiliyoruz. özellikle maç 0-0 ken ayhanın kaptırdığı 2 topla geriye düşebilirdik. orta sahada ayhan çok formsuz bana göre. dün pasları kötüydü, kritik yerlerde top kaybetti, hızlı hucümlarda topu ileri hızlı aktaramadı. asıl mevkisi libero olan meiranın nasıl pas attığını gördük dün. gs nin orta sahasında oynamak için sadece koşmak yetmiyor. barış düzelir geçen seneki gibi forma girirse ayhan yerine banko oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Abi GS de sevmediğim beğenmediğim tek oyuncu Ayhan, bu adama bi türlü ısınamadım ağzıyla kuş tutsa benim için boş adam, acil barışın dönmesi lazım. Bide kaptan adam ıyykk iyice tiksindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ayhan >>>>> m. topal << = win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 temiz eller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar