Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Trabzonspor - 19.10.08 @ 19.00

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
Açık söyliyim Arda'nın o kadar kötü bir orta açabiliceğine inanmıyorum.O yüzden bence bilerek vurdu ama tabi orta açtıysa da şans iyi yardımcı olmuş :)

adam kendi dedi orta açtım diye =)
bi de rıdvan eğer o vuruşu bilinçli yaptıysa marsta falan oynasın dedi :D
tabi bu durumda hagi doğma büyüme marslı oluyo o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Arda orda bilerek kaleye vurdum da dese kimse inanmicaktı o yüzden pek kıymeti yok ne dediğinin komik çocuk o sırf gıcıklığına öyle söylemiş bile olabilir =) yada ordan şut çekti diye bencil damgası yemek istememiştir belki.

*golü çok beğendiği için bilinçli süsü verme yolunda elinden geleni yapar*
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
4 tane saydın. Bizim verilmesi gerekip verilmeyen golümüzle toplarsan attığımız gol kadar..

"Biz FB'yi 3-0 yendik, FB Kocaeli'yi 3-2, yendi, demek ki biz Kocaeli'yi 6-2 yeneceğiz" demekten bir farkı yok şu dediğinin. Maç birdenbire şans + el ile 2-0 olmuş, bu yaşa gelmişsiniz futbol izlemişsiniz, bu kadar kolay mı sanıyosunuz çevirmeyi? :)

edik: Golü de şimdi izledim, spiker süpermiş :p "Baktı kaleci ilerde.." Kendi demiş adam orta yaptım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Zegna said:
eller kollar oynamaya baslamıs gene, hayırlısı.

ehi fb'li biri mi söylüyor bunu? :)

Valla aynısını ben de diyecektim de denmiş önceden, quotelayayım ben de.

Yahu ayıp hakkaten, o anELka dönemlerinden, "El Feneri" başlıklarından, sezon başına 10 tane elle gol atan fenerbahçelerden sonra hele ki böyle 90+6'da masabaşı uzatmasında torpille ite kaka haketmeden kazandığı bir haftada kusra bakmayın da bir fenerbahçelinin böyle bir yorum yapması en *hafif* kelimeyle "terbiyesizlik" :)

Arda'nın golüne gelince, bilinçsiz atılmış gibi değildi. Daha top kaleye girmeden koşmaya başladı çünkü, üstelik de ortayı o kadar ileri açması abesti. Ha kazara yanlışlıkla da olmuş olabilir tabii bilemem, maç sonrası yorumunu da dinlemedim dendiği gibi orta açtım gol oldu demiş olabilir. Ama bana bilinçli gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

@Baggio: Hadi orta açmış olsa da girmş olsa tamam kabul ederim onu da, cidden bilerek vurmuş olsa da söylese kim inanır? Balından ün yapmaya çalışıyo artis der geçerler, ben atsam da orta derdim yani :D

Ayrıca elle gol atılması falan yok komik olmayın o mesafeden açıkça çarpma yani. Golün verilmesi de gayet doğru.

O dediğim de o anlama gelmez abi maçta bariz üstün oynadık, çok daha bol ve güzel ataklar yaptık, pozisyonlar bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra Bünyamin'e rağmen pozisyonlara girdik. Attık saymadı, indirdiler aut dedi. Göğüsle aldık el dedi, elle aldılar göğüs dedi.

Hem neticeye bakalım 3-0 çaktık. 4. sırada olmamıza rağmen ligin en çok gol atan takımıyız. 7 maçta 17 gol attık dünyanın en ballı takımıyız ama aslında berbat oynuyoruz, yetenek de yok..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerliler yine hakem demişler ama bünyamin yerine adam gibi bir hakem olsaydı daha farklı biterdi maç. ama alıştık zaten fenerlilerin bu durumuna, boktan futbol oynamaya başladıklarında , gs nin aleyhine birçok düdük çalınmasına rağmen bu maça bile bir kulp bulabildiler.

futbol olarak ise müthiş oynadı gs. sezon başından beri izlediğim en iyi futboldu. 10 kişi kalmamıza rağmen rahatça birçok pozisyon bulduk. takımın yavaş yavaş oturmaya başladığı gördük dün gece.

ilk golü bulduğumuz zaman özellikle hızlı ataklarla çok rahat farka gidiyoruz. organize ataklarda da pozisyon buluyoruz. gözüme çarpan eksiklikler ise bazen çok kolay pozisyon verebiliyoruz. özellikle maç 0-0 ken ayhanın kaptırdığı 2 topla geriye düşebilirdik. orta sahada ayhan çok formsuz bana göre. dün pasları kötüydü, kritik yerlerde top kaybetti, hızlı hucümlarda topu ileri hızlı aktaramadı. asıl mevkisi libero olan meiranın nasıl pas attığını gördük dün. gs nin orta sahasında oynamak için sadece koşmak yetmiyor. barış düzelir geçen seneki gibi forma girirse ayhan yerine banko oynayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...