nocom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 merkez hakem komitesindesin ya ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sen kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 topun yönü değiştiği için bende çarpma verilir gol verilmez diye biliyorum gol olması için elin vücuda yapışık olması lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 karpuzmusun keseyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 of nocom tam dayaklık adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oooo klavye delikanmlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yoo yerim yurdum belli, senin yerin yurdunu bilmiyoruz asıl ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 korktum şimdi titriyorum :S khala bas git lafı yıyıp duruosun hazımsızlık yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 pişşt ayıp oluyo yav.. saçma sebeblerden dolayı niye birbirinizi kırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 neyse coluk cocukla muhattap oluyoruz bilg basından takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sinirleniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hehe yine bildiğimiz trabzon, yenmesi gerektiğinde hiç ortalarda yok adamlar şampiyonluğuda böyle vermişti fenere seneler önce hemde kendi sahasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 NE ÇAKTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Galatasaray'ın temiz bir galibiyet elde edeceğini topaan başında söylemiştim (kendimi ortaya çıkarayım len azcık:D) GS maç boyunca üstündü ve hakedilen bir galibiyet aldı(k). yalnız ortada şöyle bir durum var. Lincoln yine kıllandırmaya başladı beni inceden. Sarı kartı olduğunu bile bile, sarı kartının kırmızıya döneceğini göre göre bayrağı söktü. ve inadına da "benjamin:D gezer" bunu atmadı. sonra "vay niye beni atmazsın oyundan bir hafta yatacaktım ne güzel" diyip topa elini uzattı. bu adamda hakkaten bir kıllık var. GS'de oynamak mı istemiyor, oynasa da "golümü attım çıkıcam ben" mantalitesi mi izliyor anlamış değilim. servetin golüne gelelim. az önce eliyle attığını itiraf etti zaten. burada en objectif yönümle söylüyorum ki orada kasten eliyle atabilme gibi bir şarsı yoktu. top kısa mesafeden sert geliyor ve elde herhangi bir oynama yok farkındaysanız. yardımcıların şutlanması iyi mi oldu bilinmez ama GS'de birşeyler değişmiş. en basitinden acaip pres yaptı GS. kaçırılan tonla da pozisyon var. hakedilen bir galibiyet aldı(k). Olympiakos maçında da böyle futbol istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Servet deliganlı adamdır severim keratayı :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 trabzon maçın başında pozisyonları bouk para gibi harcamasaydı daha stressli maç olurdu gs için. trabzon kaşındı ve yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 eller kollar oynamaya baslamıs gene, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tv den belli oldumu bilmiorumda , tribünler de farklı bi güzeldi bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Zegna said: eller kollar oynamaya baslamıs gene, hayırlısı. Şu lafı bir fenerbahçe taraftarının söylemeye yüzü olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bir kere Trabzon'un 4-5 tane net pozisyonu var. İlk yarı Gökhan iki net pozisyona girdi. Servet'in attığı gol topun yönü değiştiğinden geçerli sayılmamalıydı. 2-0 dan sonra Ali Samiyen'de zaten dönmesi çok zor. O gol olmasa emin olun bu kadar rahat geçmezdi bu maç. Şut istatistiklerinede bi bakın Trabzon'un toplamdada kaleyi bulandada 2 kat fazla şutu var. Yani öyle süper falan oynamadı Galatasaray normal oynadı ve şanslı günündeydi. Hakeme birşey demiyorum çünkü Servet'in golü kesin görülebilcek birşey değildi. Birde gerçekten komik yorumlar yapan var 10 kişiyle ezdik vs. diye. Trabzon şanssız günündeydi, gol atabilcek pozisyonlarada girdi ama atamadı. Risk aldığı içinde bir kaç pozisyon verdi. Bi Trabzon'lu olarakta çokta kötü oynamadığımızı düşünüyorum. 3-0 bitmesi 1-0'dan iyidir bence, bi sonraki maça olumlu yansıycaktır hırs vs. bakımından. Sabri'nin pozisyonu penaltıydı ama maçın kaderini etkiliycek bi kararda değildi. Lincoln'de bayrak olayında ikinci sarıyı görmeliydi. Birde bi ara voleybol oynadı resmen Gs. Gs taraftarı cidden çok iyiydi. Sonuç olarak güzel maç oldu. Tebrik ediyorum Galatasaray'lıları. Edit: typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ayrıca de sanctis çok iyiymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Evet çok iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 galatasaray'da en çok beğendiğim şey kontra atak yerken bi oyuncumuzun profesyonelce faul yapıp atağı kesmesi ve sete dönebilmemizdi... yaklaşık 10-12 maçtır bunu yapamadığımız için kontra ataktan 4-5 gol yedik.. bu uyarı veya öğreti çok işe yaramış sarı kartta görsen bu olay seni golden kurtarıyor işte.. servet sabri meira ve ayhan 1-2 kez olmak üzere bunu yaptı, biz buna yugoslav faulü diyoruz ve bunu gs yapıyor selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar