thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 osman denilen herifin benim şiirlerim diye yayına gönderdiği şiirlerin asıl sahibi benim. 3 oldu bu ve canıma tak etti. cenderme, delikanlı gibi ve eski dost adlı şiirler tarafıma aittir. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 siirler de banaydi osman resmen oturdu uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Arkadaşlar nereden çıkartıyosunuz böyle şeyleri sizin aranızdaki ilişkiyi bilemem ama benim şiirlerim vefat eden son nefesini dudaklarımda veren kız arkadaşımaydı ve şiirleri bizzat kendim ben ulaştırdım selin adlı arkadaşıma. Lütfen edebi hırsızlık yapmayalım korsana hayır diyelim orjinal ürün alalım. Butip saçmalıkları kınıyorum ve değerli pati userlarının bu tip oyunlara gelmeyeceğine canı gönülden inanıyorum. Bunun yanında bu 2 user ın kathiyen gerekli yaptırım uygulanmasını dile getiriyorum ve ilerleyen günlerde emek hırsızları ve yaptırımsızlık adı altında 2 adet şiir yayımlamayı planlıyorum. tekrar böyle bir pogram olursa ben seve seve şiirlerimi paylaşırım tabi böle adi emek hırsızları çıkıp böyle işlerimi kötülezse direk üstlerine alınıyorlar benim yazdığımın veya duygularımın hiç mi önemi yok lütfen. bir anons yap gönül dostum lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 osman sus allasen, hax0r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bi bira olsada içsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bence osman haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hadi deli osman... hadi belime dolan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 gerekli açıklamayı aldınız, eserler benimdir, saygılarımla, utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Desteğin için teşekkür ederim gönül dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 osman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 osman alırsın sen profiterolü bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 selin bittin sen. osman sen de. BITTINIZ OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Beni bir profiterolle kandıramazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hay allam bütün olayları kaçırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar