di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Selam, Gayet sağlam bir bağlantım var ve köpek gibi de para lazım. Download edilebilecek her türlü veriyi gb hesabı ile satmak istiyorum. Herhangi bir fiyat belirlemedim ama makul birşeyler olacaktır her halukarda. DVD ile ya da daha iyisi -İstanbul'daysanız- harici diskiniz ile alabileceksiniz verileri. Kargo masrafına karışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 telif haklari falan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bu şekilde satıldıkça telif hakkı olayını bypass etmiş oluyo satıcı sanırım; kotalı hizmet veren isp gibi, Xgb veri şu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 rapidshare e nasıl karışılamıyosa şu an diyede karışılamaz bence. gb başı bi fiyat belirlersen daha çok talep çıkar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Benzer türde iş yapan kişilerin fiyatlarından tamamen habersizim. Benzer tipte alış-veriş ya da satış yapanlar varsa ücretleri hakkında bilgi verebilirler mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben sana hereos bulurum canını sıkma. yasak kardeşim burda böyle şeyler. //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Selam, GB Basina 0.7 YTL + Bos DVD Ucreti seklinde dusunuyorum fiyat kismini. Cok yuksek miktarlarda alim yapmayi dusunuyorsaniz ayrica konusabiliriz onun icin. Kargoya da bagli olarak 3 gun icinde elinizde olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 1 dolu dvd 2 - 2,5 ytl ye satılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 forgiver said: 1 dolu dvd 2 - 2,5 ytl ye satılıyor zaten yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yasak //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 di said: Benzer türde iş yapan kişilerin fiyatlarından tamamen habersizim. Benzer tipte alış-veriş ya da satış yapanlar varsa ücretleri hakkında bilgi verebilirler mi acep ? diyorum, sesiniz cikmiyor, sonra gelip kendi arastirdigim, aldigim fiyatlara oranla fiyat yaziyorum bik bik ediyorsunuz. hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 forgiver said: 1 dolu dvd 2 - 2,5 ytl ye satılıyor zaten saçmalamışsın alakası yok en ucuz korsancıda bile bi dvd film 5 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 sokaktaki satıcının işi o, para kazanmak istiyorsan 5 ytl olması lazım tabiki ben vaktinde arkadaşımdan o fiyata alıyordum, benden bişey alan olursa da yine o fiyatlara sattım* satış fiyatı&talep senin derdin, bugün ilk iş bu konuya senden önce post atmadım diye "bık bık" olayına girmeye gerek yok yani ben şu kadara sat desem benim mesajın tersini sen atcaktın, oğğ öyle çok ucuz vs. genel olarak bence yüksek fiyat veya çok fazla satış olmadıkça para yok bu işte hdd dolunca aldığım dvdler ve internet bağlantısını kurtarır diye bir ara baya dvd yazıyodum ama masrafları karşılamayı bırak bırak dvd yazılışını beklemek bile kasıyordu adamı ha sorunun bende olması da mümkün, ticaret pek ben olayım deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 E sus bari o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 asteroth ne iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bir dvd 5 ytl ye denk gelio bu verilen fiyatlara göre. normal dışardaki fiyatla aynı. yani biraz daha ucuz olursa 4.5-4 ytl civarı o zaman cazip olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Yaksalik 4 lira ediyor. 3 x 4.37 + 0.9 seklinde hesaplayabilirsin. 4 lira bile etmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 baglantın nedir meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ethernet kartimla sinirli. 100 mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 iyi güzel düşünmüssün de topic'in kitlenmesini istemiyorsanız heroes istiyorum , pes 2009 istiyorum vs... şeylerini pm yoluyla halledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kitliycem zaten az kaldı. salak salak işler yapmayın ama çileden çıkartmayın yahu. yasak olduğunu sizde benden daha iyi biliyosunuz başkası yapsa 2 saat vik vik eder ağlarsınız. yasak kardeşim hereosdur şudur budur kopyasını satmak adı bile geçmesi burda. özelden ne halt yiyosanız yeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar