Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] Download edilebilen herşey.

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Gayet sağlam bir bağlantım var ve köpek gibi de para lazım. Download edilebilecek her türlü veriyi gb hesabı ile satmak istiyorum.

Herhangi bir fiyat belirlemedim ama makul birşeyler olacaktır her halukarda.

DVD ile ya da daha iyisi -İstanbul'daysanız- harici diskiniz ile alabileceksiniz verileri. Kargo masrafına karışmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
Benzer türde iş yapan kişilerin fiyatlarından tamamen habersizim. Benzer tipte alış-veriş ya da satış yapanlar varsa ücretleri hakkında bilgi verebilirler mi acep ?

diyorum, sesiniz cikmiyor, sonra gelip kendi arastirdigim, aldigim fiyatlara oranla fiyat yaziyorum bik bik ediyorsunuz. hos degil.
Sosyal ağlarda paylaş

sokaktaki satıcının işi o, para kazanmak istiyorsan 5 ytl olması lazım tabiki
ben vaktinde arkadaşımdan o fiyata alıyordum, benden bişey alan olursa da yine o fiyatlara sattım*

satış fiyatı&talep senin derdin, bugün ilk iş bu konuya senden önce post atmadım diye "bık bık" olayına girmeye gerek yok
yani ben şu kadara sat desem benim mesajın tersini sen atcaktın, oğğ öyle çok ucuz vs.

genel olarak bence yüksek fiyat veya çok fazla satış olmadıkça para yok bu işte
hdd dolunca aldığım dvdler ve internet bağlantısını kurtarır diye bir ara baya dvd yazıyodum ama masrafları karşılamayı bırak bırak dvd yazılışını beklemek bile kasıyordu adamı

ha sorunun bende olması da mümkün, ticaret pek ben olayım deil
Sosyal ağlarda paylaş

kitliycem zaten az kaldı.
salak salak işler yapmayın ama çileden çıkartmayın yahu.
yasak olduğunu sizde benden daha iyi biliyosunuz başkası yapsa 2 saat vik vik eder ağlarsınız.
yasak kardeşim hereosdur şudur budur kopyasını satmak adı bile geçmesi burda.
özelden ne halt yiyosanız yeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...