Masteis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Senelerdir ilk kez c/p yapıyorum, özlemişim. Şehir efsanesi midir, değil midir bilinmez. Bu da Hugo & Tolga Abi olayı gibi bir şeydir; bilenler bilir. Seneler önce Kral TV'de Atakan adlı, uzun sarı saçlı bir VJ vardı. Heleley hölölöy bir adamdı, neşe pınarıydı adeta. Bir gün bir canlı telefon bağlantısında olaylar benzer şekilde gelişir: - Sanırım hatta bir bekleyenimiz var, Alo? - Alo! Merhaba Atakan! - Merhaba! Kiminle görüşüyorum? - Ben Serdar (ya da her neyse) İstanbul'dan... - Nasılsın Serdar? - İyiyim Atakan, sen nasılsın? - Ben bomba gibiyim Serdar! - O BOMBA G.TÜNDE PATLASIN ATAKAN!!! der arkadaş ve kapatır. O günden sonra senelerce canlı yayında telefon alınmaz Kral TV'ye falan and the filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben bu yayına canlı bağlanmama muhabbetinin sebebinin, vj hanımın bana sahip olmak için ne kadar para verirdiniz şeklindeki muazzam sorusuna bir bayın bağlanıp işte 40,453 lira gibi bişi demesi, kızın neden diye sorması, adamın da "40 kilo eski kaşar o kadar ediyo da ondan" şeklinde cevap vermesi olarak biliyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ahaha =) Hugonun bi ses kaydı videosu fln olsa da canlı izlemek istiyorum o hugo vakasını ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 funq said: ben bu yayına canlı bağlanmama muhabbetinin sebebinin, vj hanımın bana sahip olmak için ne kadar para verirdiniz şeklindeki muazzam sorusuna bir bayın bağlanıp işte 40,453 lira gibi bişi demesi, kızın neden diye sorması, adamın da "40 kilo eski kaşar o kadar ediyo da ondan" şeklinde cevap vermesi olarak biliyodum :D ben bunu izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oha gerçekmiymiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kaşar muhabetinin vidyosu vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o kaşar muhabbeti 200 ytl hatta yanlış hatırlamıyorsam adam kadın için 200 ytl veririm demişti kadın neden 200 diyince kaşarın kilo 4 ytl, sende 50 kilo olsan buda 200 ytl eder gibi birşey demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar