Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Skodanın Aileleler tarafından onaylanan reklamından sonra,beni en çok şaşırtan reklamlardan biri :P ilk başta 10 defa "Pardon bakarmısınız,bu Euro mudur?" diye anladığım için... heh..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Şu hayata bir saldır da görsünler ne olduğunu [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 yığvrenç bi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hehe ped reklamlarına +1 çeker diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Aaa neden öyle diyosun ben esnek kanatlı ped reklamına hastayım. Hani şu voleybolcu kızların kanatlar sayesinde takıma girebildikleri girince de uçabildikleri reklam var ya ahaa işte o reklama. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 -Ayh,Necmiye,bende taktırdım..Fırıl fırıl uçuyorum Billah... *!camdan atlar gelir* -Pardon Bahor miziniz Bo Arow midir? -Heee Arowdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ikiside sux reklamlar ya deli ediolar insani[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 nooluur ben de kazaaniyiim :) (ya da bana da çıksın mıydı neydi.. neyse salla) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Nisan 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hehe bide veetin :P (nasil oluosa erkekler kadinlardan daha fazla dikkat edio :P) su hmm sicak kagitmi (adini unuttum simdi) die bi reklamda tatile gidicek uc kizdan biri bacaklarindaki "killari" almamishta dier ikisi buna ticivuz eder gibi yoluolar ya bacaklari sonra hatun tatilde olee bacaklarini gosterio.. breh breh...[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar