Nefr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ahaha babasi tank, o da healer olur diyoruz (annesiyle ben degil, kizimla ben diyoruz, annenin fikri ortada) artik darkfallda mi olur, wow da mi bilemiyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yengecim oyunlar zeka geliştiriyo pls. *hep destek tam destek* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ayh ayh ayh.. demekki order shieldin yeni sahibi bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oy maşallah maşallah sağlıklı mutlu bi evlat olur işalah =) paticik ne güzel bi sitedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Nefr said: ahaha babasi tank, o da healer olur diyoruz (annesiyle ben degil, kizimla ben diyoruz, annenin fikri ortada) artik darkfallda mi olur, wow da mi bilemiyorum =] bence anneyi ikna edebiliriz toplasip yalvaririz chari boostlariz deriz gank oldu mu aninda olay mahallinde biteriz epixleri ellerimizle dizeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kafasında ayak var gibi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bir topiği oku da öyle yaz BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 haa elmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 anam çok tatlı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ama oyunsuz olmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 isim cok güzelmiş o: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nileppezdel said: Analı babalı büyüsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 analı babalı büyür inşallah tabi büyüdükten sonra da zarar gelsin istemeyiz size yine analı babalı devam etsin=) elinde wow paketiyle doğacak eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bildiğin yüzü gözüküyor ya, çok acayip. Bu arada kızcağız daha dünya'ya gelmeden support class seçilmesin lütfen. DPS'ci görmek isteriz onu. Sağlıklı ve mutlu olsun, kutladım en içten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 asinanyavuz said: Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin Lily Bade'ye inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eisenheim said: asinanyavuz said: Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin Lily Bade'ye inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 anaaa kaçırıyor musum az kalsın bak bi hafta carşı iznimizi kitlediler de neler olmuş yaf Çok sevimli şey(hadi lan diyorum kendime zira bu fotolar ürkücü oluyor hehe) Lakin pek sevimli olcak o bi gerçek. London a tekrar geldigimde bi fırsatını bulup hemen kaptırıp gelcem aşagılara sizin oralara :p Özledim tabi bide inş yakında görüşürüz =) tü tü tü maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Güzel bir geleceği olsun efenim. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 DynamicK said: anaaa kaçırıyor musum az kalsın bak bi hafta carşı iznimizi kitlediler de neler olmuş yaf Çok sevimli şey(hadi lan diyorum kendime zira bu fotolar ürkücü oluyor hehe) Lakin pek sevimli olcak o bi gerçek. London a tekrar geldigimde bi fırsatını bulup hemen kaptırıp gelcem aşagılara sizin oralara :p Özledim tabi bide inş yakında görüşürüz =) tü tü tü maşallah Hehe... Teşekkür ederim... Nefr de ürkütücü buldu fotoğrafı, ben cebimde gezdiriyorum walla... Cenesi benim, burnu babasının şimdiden belli.... Bekliyoruz, Dyna bak artık bu sözleri küçücük tertemiz bir canlıya da vermiş oluyorsun... Ağlar sonna nerde benim Dyna amcam diye... Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yidirtmem.... Ben ona aşık oldummmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Allah analı babalı büyütsün :) Bu arada resmi gördüm içim bir garip oldu şahsen doğduğum zaman belki ailemin böyle bir olanağı yoktu ama iyikide yokmuş diyorum.Bence bu fotoyu çocuk 18 olmadan göstermeyin.Yada ne bileyim ben sorunluyum galiba :) Nerden nereye gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Maşallah, Allah analı babalı büyütsün :) ilk bebek pati olacak sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar